ay allahım bu gecede rüyamda hırsız larlan uğraşıyodum yaaaa
nan evime bi kere hırsız girdi buseye hamileyken bütün psikolojimi alt üst etti yaaa bütün tıkırtılrdan huylanıyom ben gece yatarken askr görevi gibi nerde ne kaaa kapı pencere varsa hepsini kilitliyom da öle yatıyom haaaaaaaaa dün gece yine tıkırtı duydum kafama takıldı öle uyumuşum demekki rüyama girdi hırsız ööööfffffffffff
anaam devam et ozaman nan ilk gözağrınlan :roflol: bizlen uğraşma eccük naniknanik
acabaa yatmadan önce neler yedinki gene sen onlarda seni bölee sıkıştırdı :roflol: :roflol:
günaydın cnm a.s.,nasıl oldu belin geçtimi tamamen?
sanada günaydın güzel annee hosbuldummmm sırnaşık şey sırnaşık şeykısmet bakalım bulursak taşınırız şuanki evim iyide kalorifer yok o yüsden istiyom
bizde haftaya bi gidelim diyoss bizim oğluş sevecekmi denizi
ayakların şişiyorsa iş yerinde ayağını yukarı kaldırmaya çalış
bi tabure felan al ayağının altına tuzu azalt ve çok rahatsız olursan
yatmadan ılık tuzlu su yap ayaklarını suda beklet
hoşgeldünnnn
günaydın gıı
zerenciim sanada günaydın
valla ne bilem evet çok karışık ve alakasız işin enteresan tarafı bir iki sahne zar zor hatırlıyom kaydirigubbakcemile3
yatmadan önce heç bişey yemedim bacım aç yattım açsenağlamasenağlama
sen aç yatarmısın kız hiç :roflol: ekmek arası gene yapar yersin ama aç yatmassın bajım sen cokacimcoook hihoyyyt
günaydın çubuk kraker
ha ha ha tam sana uyan bi lakap çubuk kraker:roflol::roflol:
kısmet bakalım bulursak taşınırız şuanki evim iyide kalorifer yok o yüsden istiyom
canım tuzu azalttım bende işte bütün gün bu masa başında otur otur ne olcak normaldir yani
yatmadan önce heç bişey yemedim bacım aç yattım açsenağlamasenağlama
ahaaaaa kesin açlıktan gördün sen o rüyayı ozaman :roflol: :roflol: :roflol:
ama bu aralar çok içime kapanık oldumm. kimseyle konuşmak ,uğraşmak istemiyom... depresyona mı girdim nedir ?mirmirmirmir
canım öyle düşünme sonuçta hamileyiz ve bir anımız bir anımıza uymayabilir hamilelik psikolojisidir o opuyorumnanaktan
muredacım çok daha iyiyim... çok şükür geçti sayılır ama ben yinede dikkat ediyorum tekrar olmasın diye...
ama bu aralar çok içime kapanık oldumm. kimseyle konuşmak ,uğraşmak istemiyom... depresyona mı girdim nedir ?mirmirmirmir
a yattım diyom ya nan ben öle gece yatarken yemek yemem anca kıvır zıvır atıştırırım meyve yerim kornet yerim mısır yerim öle ama yemek yemem:dilcikar::dilcikar:
iyiki yemek yemiyona yattım diyom ya nan ben öle gece yatarken yemek yemem anca kıvır zıvır atıştırırım meyve yerim kornet yerim mısır yerim öle ama yemek yemem:dilcikar::dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karı
ay evet accuk çatlağımdırkaydirigubbakcemile3
aaaaaaa evet açlıktan gördüm galibaaaakısmet bakalım bulursak taşınırız şuanki evim iyide kalorifer yok o yüsden istiyom
canım tuzu azalttım bende işte bütün gün bu masa başında otur otur ne olcak normaldir yani
ahaaaaa kesin açlıktan gördün sen o rüyayı ozaman :roflol: :roflol: :roflol:
canım öyle düşünme sonuçta hamileyiz ve bir anımız bir anımıza uymayabilir hamilelik psikolojisidir o opuyorumnanaktan
yok yemem naneee bide yeemek yiyeydin bariii :roflol::roflol:
iyiki yemek yemiyon
kornet çok faydalı tabü gece gece cokacimcoook
of ya zaten yemekten sonra vakit mi kalıyo anca meyve yiyom bi de süt içiyom hepsi de ardarda oluyo zaten :icecream:
nan yemeğin ardından heç bişe yiyemem ben 2,3 saat sonra belki yoksam ardarda nasıl yiyem kıııııııııııııııııı:1no2:
muredacım çok daha iyiyim... çok şükür geçti sayılır ama ben yinede dikkat ediyorum tekrar olmasın diye...
ee şimdi doğal olarak karnım zil çalıyo bi kahvaltı yapam ben
nan yemeğin ardından heç bişe yiyemem ben 2,3 saat sonra belki yoksam ardarda nasıl yiyem kıııııııııııııııııı:1no2:
ılık tuzlu suyuda yap ve ayağının altına bi tabure felan alcanım tuzu azalttım bende işte bütün gün bu masa başında otur otur ne olcak normaldir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?