2009 Kasm Anneleri

acabaa yatmadan önce neler yedinki gene sen onlarda seni bölee sıkıştırdı :roflol: :roflol:

günaydın cnm a.s.,nasıl oldu belin geçtimi tamamen?

muredacım çok daha iyiyim... çok şükür geçti sayılır ama ben yinede dikkat ediyorum tekrar olmasın diye...

ama bu aralar çok içime kapanık oldumm. kimseyle konuşmak ,uğraşmak istemiyom... depresyona mı girdim nedir ?mirmirmirmir

sanada günaydın güzel annee hosbuldummmm sırnaşık şey sırnaşık şey
valla ne bilem evet çok karışık ve alakasız işin enteresan tarafı bir iki sahne zar zor hatırlıyom kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: anamm bu hamişlekde insana neler yaptırıyoo yaa naniknanik

sen aç yatarmısın kız hiç :roflol: ekmek arası gene yapar yersin ama aç yatmassın bajım sen cokacimcoook hihoyyyt

a yattım diyom ya nan ben öle gece yatarken yemek yemem anca kıvır zıvır atıştırırım meyve yerim kornet yerim mısır yerim öle ama yemek yemem:dilcikar::dilcikar:

günaydın çubuk kraker
ha ha ha tam sana uyan bi lakap çubuk kraker:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karı

çok geçmiş olsun cnm,tabi dikkat etmezsen yine tekrarlar.ben dün ev süpürdüm sildim bütün gece belim ağrıdı yaavv..
bu hamilelik herkesi böle bunalım yapıyo galiba yaav.

a yattım diyom ya nan ben öle gece yatarken yemek yemem anca kıvır zıvır atıştırırım meyve yerim kornet yerim mısır yerim öle ama yemek yemem:dilcikar::dilcikar:
iyiki yemek yemiyon
kornet çok faydalı tabü gece gece cokacimcoook
of ya zaten yemekten sonra vakit mi kalıyo anca meyve yiyom bi de süt içiyom hepsi de ardarda oluyo zaten :icecream:

yook gıı ne depresyonu öle deme dersen daha çook bulanırsın işe başladın mı
eğer başlamadıysan dışarı çık gez azcık bişelerle uğraş kafanı dağıt
bazen insan kendini kötü hissediyo bişe yapmak konuşmak bile istemeyoo
öle bi durumdasındır bide hormonlarımız dengesiz yaa ondan olabiliii

nan yemeğin ardından heç bişe yiyemem ben 2,3 saat sonra belki yoksam ardarda nasıl yiyem kıııııııııııııııııı:1no2:

nedek nan meyve ve süt mecburi
zaten yemeği yiyene kadar saat 8 oluyo 3 saat içinde meyve yiyom bi de süt içiyom işte

Kılzar artık benim pamuk şekerim Babasına cevap bile vermeye başladı
ılk defa babasına tekme attı elini koyduğunda kocişkom kızım beni seviyomusun diye sordu oda nası bir tekme savurdu içerden şaştık kaldık o an kocişimin gözleri doldu çok duygulandı ilk defa bu kadar hissedebildim ne kadar güzel bir duygu dedi kıyamam ona ben ya şimdi artık sürekli konuşuyorlar babası ile babası soru soruyo o beğenirse cevap veriyo beğenmesse cevap vermiyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…