2009 Kasm Anneleri

valla öle oldu kes kes bitmedi en sonunda yaptım neysekiiopuyorumnanaktan

napam bea sıcaklan boğuşuyomm -tatlicadiarzu- benim herüf uyudu beni uyku tutmuyooo offf ne sıcak yarabbim bide yarın çöl sıcakları başlıcakmış. daha ne kadar sıcak olabilir ki...delikafadulden

valla siz istanbulda pişionuz bide beni düşün tr nin en güneyinde popomuzz pişio sabah beri klima 5 dk durmadan calıstıııa.s

gidiyimde bi suyun altına giriyim hadi size iyi geceler kızlar öpüldünüz opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar dün butun gün yenimahallede koşturup durdum şeker biraz yüksek çıktı 100 gr yapılacak.tokluk kan şekeri 149 yüksek dedi dr 100 gramlık olan normal çıkar inşallah

günaydın tubiş ya yenimahalleye bende gidiom tahlil falan lazım olunca
allam ne kaaa kalabalık deemi insan bayılıyyy

bu arada günaydın kk nın en çılgın topicinin en çılgın gacileri ve de onların bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.

bugun sabah serviste bi uyumuşum ki sormayın ineceğim yeri kaçırıyodum az daha kaydirigubbakcemile3 ahh ahhhhhhhh şimdi evde olup 11 e kadar uyumak vardıııııııııııııııı

ayy hemde nasıl her kapıda bir sıra var.allah razı olsun kayınvaldem sırada bekledide ben oturdum yoksa duramazdım.sıcak bide 3 saat bekleyemem orda heralde100 grlığı mecburan evime yakın özel biyerde yaptırıcam

günaydın canlar hepinize kucak dolusu sevgiler

vallahi cerinim bende sabah heeeeç kalkmak istemeyom
sürekli uyumak istiyom yaaaa sıcaklar mahvetti bizi

günaydın canlar hepinize kucak dolusu sevgiler

vallahi cerinim bende sabah heeeeç kalkmak istemeyom
sürekli uyumak istiyom yaaaa sıcaklar mahvetti bizi

ayy tatlımmmmmmm bide senin olduğun yerlerde yanıyodur iice sıcaktan oy oyyyy :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…