ayy tatlımmmmmmm bide senin olduğun yerlerde yanıyodur iice sıcaktan oy oyyyy :teselli:
günaydın kasım analarııı
günaydın canımm anamm ben de kalkamıyom sabahları offf naapçaz yaa oda oda geziyom sabaha kadargünaydın canlar hepinize kucak dolusu sevgiler
vallahi cerinim bende sabah heeeeç kalkmak istemeyom
sürekli uyumak istiyom yaaaa sıcaklar mahvetti bizi
günaydın cicimm naberr ?günaydın kasım analarııı
günaydın kasım analarııı
günaydın cnm uyusaydın cicimmm akşam eve giderken uyanırdın artık kaydirigubbakcemile3bu arada günaydın kk nın en çılgın topicinin en çılgın gacileri ve de onların bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
bugun sabah serviste bi uyumuşum ki sormayın ineceğim yeri kaçırıyodum az daha kaydirigubbakcemile3 ahh ahhhhhhhh şimdi evde olup 11 e kadar uyumak vardıııııııııııııııı
iyiyimm kuzumm senden naberr?ebişkooooooo naper kısssssssss
kızlaaar kartenesini gördünüz mü bu günn?
daha düşmedi burayasırnaşık şey
iyiyimm kuzumm senden naberr?
Kıslar sizdede oluyomu sabah fil yutmuş kadar acıkıyom birşey yemesem kusuyom kalkar kalkmazda mutfağa gitmek zoruma gidiyo açılmadan
yok anam benim cnm hiç bişi istemioo zorla 1 yumurta biraz da peynir yiyom ne yapam:umursamaz:Kıslar sizdede oluyomu sabah fil yutmuş kadar acıkıyom birşey yemesem kusuyom kalkar kalkmazda mutfağa gitmek zoruma gidiyo açılmadan
dün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?