2009 Kasm Anneleri

günaydın canlar hepinize kucak dolusu sevgiler

vallahi cerinim bende sabah heeeeç kalkmak istemeyom
sürekli uyumak istiyom yaaaa sıcaklar mahvetti bizi
günaydın canımm anamm ben de kalkamıyom sabahları offf naapçaz yaa oda oda geziyom sabaha kadar
günaydın kasım analarııı
günaydın cicimm naberr ?

günaydın cnm uyusaydın cicimmm akşam eve giderken uyanırdın artık kaydirigubbakcemile3

Kıslar sizdede oluyomu sabah fil yutmuş kadar acıkıyom birşey yemesem kusuyom kalkar kalkmazda mutfağa gitmek zoruma gidiyo açılmadan

dün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr

Kıslar sizdede oluyomu sabah fil yutmuş kadar acıkıyom birşey yemesem kusuyom kalkar kalkmazda mutfağa gitmek zoruma gidiyo açılmadan

şekercim sabah sabah evden çıkmadan kan ilacını içiyom aç karnına ööööö sora 1 saat falan yol gidiom saat 08:30 da kahvaltı ediyom

ayy tatlım kıyamam sana yaaa :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…