bebiş çok hareketlendi mi cerincim? ben hala düzenini anlayamadım tek anladığım babası dokunduğunda ya da seslendiğinde tepkisizz :lepi:ei nossun çalışıyoh işte :sinifsinif:
canımcım neden kendini harap ettin o kadar ya değer mi bebeğinde etkileniyo biliyosun ruhsal durumundan umarım sorunu halletmişsinizdir ayrıca boşver milleti tansiyonum çıktı gece hiç uyumadım sabaha da böle oldu dersin olur biterkafamçokkarıştıdün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
ayy tatlım kıyamam sana yaaa :teselli:
dün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
dün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
bebiş çok hareketlendi mi cerincim? ben hala düzenini anlayamadım tek anladığım babası dokunduğunda ya da seslendiğinde tepkisizz :lepi:
canımcım neden kendini harap ettin o kadar ya değer mi bebeğinde etkileniyo biliyosun ruhsal durumundan umarım sorunu halletmişsinizdir ayrıca boşver milleti tansiyonum çıktı gece hiç uyumadım sabaha da böle oldu dersin olur biterkafamçokkarıştı
nolmuş yüzüne canım bişemi oldu gıı yoksa benim ki gibi
ağlayınca hemne şişiooo mu
günaydın kuzumm naberr ?Günaydın kızlar .
Talım bu durumda bana sorsalar ben şöyle derdim: Dün biraz fazla uyudum sanırım ve birazda tuzu fazla kaçırmışım yüzüm gözüm heryerim şişti de bence, başka varmı diyeceğin yada doğruyu söyleceksin.
Ama ne olursa olsun fazla ağlama bebişin bundan çok etkileniyor.
canım dikkat et tansiyonuna şüpelendiğinde bol şekerli su iç dengeler tansiyonubebiş çok hareketlendi mi cerincim? ben hala düzenini anlayamadım tek anladığım babası dokunduğunda ya da seslendiğinde tepkisizz :lepi:
canımcım neden kendini harap ettin o kadar ya değer mi bebeğinde etkileniyo biliyosun ruhsal durumundan umarım sorunu halletmişsinizdir ayrıca boşver milleti tansiyonum çıktı gece hiç uyumadım sabaha da böle oldu dersin olur biterkafamçokkarıştı
canım gözlerine ılık çay demine batırılmış pamuk koy bira alır şişinisaol canım hormonlardanmı bilmem çok alıngan değilimdir aslında herşeyii problem den biri hiç deilim ama gel görkii bir duygusal patlama yaşandı geçtii en çok bebişe üzldüm nasıl tekmeledii bi bilsen onu üzdüğüm için daha beterde oldum neyse geldi geçti inşş
ama iiznin böyle olucağını ne biliyim gölzerim çok fena şişmişşş
ee sizler nasılsınız ben daha arapça çalışıcam kahvaltıda etmedimmyerimseniben
ebişim çok hareketli deel ya bu kız tembel eccük :))
canım dikkat et tansiyonuna şüpelendiğinde bol şekerli su iç dengeler tansiyonu
canım gözlerine ılık çay demine batırılmış pamuk koy bira alır şişini
ayy bende haftasonu yaylada bunalıma girdim yağmur vardı kalabalıktı
bide çene yaptı çocuklar felan bunaldım oturup ağladım sürekli yaaaa
havalar ve hamilelik bi araya gelince böle oluyo
eminim sizin aranızdaki sorunda ufacık bişeydir ama oluyo işte canını sıkma
ahh yalandan kim ölmüş dimii bakalım artık duruma göre bir şey uydurucaz çok samimi olmadığım kişlerde var orda anlatmak pek işime gelmiyor açıkçası
şeker tahlilinii ne zaman yaptırıcaz 23.hafta başladığında yapılabiliyormu acaba yarın yada öbğr gn gitsem yada haftayamı bıraksam
Ebisce amniosentez sonucu 20 gün sonunda belli oldu ve temiz çıktı. Allah böyle bir stresi kimseye yaşatmasın. Sonunda üzerimden ağır bir yük kalmış gibi oldu.
hımmm bankacı karunun dediğini dinliyelim o zamaaan ben de her ay öle bişey yapem gıı o zamanhayat sigortasının pek bir anlamı yok cnm adı üstünde hayat sigortası bireysel emeklilik ise 18 yaş altına olmuyor zaten olsada 10 yıl ödeyip maaş alınmıyor bireysel emeklilikte her ay belli bir tutarı (wn az 80-100 tl ) düzenli olarak 10 yıl boyunca ödeme yapılmalı eğer 10 yıldan önce çıkış yapılacaksa içerde biriken paranın %15 i vergi ve aracı kurumun belirttiği tutarda çerken çıkış aidatı kesilip kalan kısım alıp iptal edebilirsiniz ya da 10 yıl düzenli ödeyip 10 yıl tamamlanınca toplu paranızı alıp çıkabilirsiniz bu durumda devlet % 10 vergi kesiyor en iyisi 10 yıl düzenli ödeme yapıp+ emeklilik yaşını bekleyip emekli olmak
ben allah kısmet ederse her ay 1 çeyrek altın alıp oğlum için kenara atıcamm bi arkadaşımın annesi doğduğundan beri öyle yapmış kız 25 yaşında evlendi annesi çeyiz meyiz bişi yapmamış hiç o altınlarla eşyasını da aldı çeyizini de tamamladı :) fena fikir diil onun dışında zaten geleceği için eğitimi için elimizden geleni yapıcaaz Allah nasıl kısmet ettiyse öyle olur
bence ertlenebilir acelesi yokhem ben bunu çekilişe katılanların oylamasıına sunuyom ERTELEME YE VARMISINIZ YOKMUSUNUZ
:lepi:
aa hemen bakiiimmkasım anaları göbiş topğinde benim gbişim ar bakın bakem
:roflol: :roflol: :roflol:calisan bir anne olarak bu cok dogru. calisan kadin her yere bolunuyor. benim annem calisan cocuklu kadin eliyle lavaboyu, g....uyle yerleri silecek derdi. ben oyle yaptim. bakalim bu sefer iki cocuk, is, ev neremle nereyi silicem.:roflol:kafamçokkarıştı
oo maşallah tosuncuğaakasım anacıkları ben geldım
benım bebegım kızmış
cok şaşkınım bugün doktordaydım emın bır sekılde kız oldugunu gösterdı
bu arada cok saglkıklıyız cok sükür 21.hafta ıtıbarıyle 460 gr olmusuz
önde cıktı yıne, galıba azcık etıne dolgun bı bebek olcak
10 gün sonra evımdeyım hayırlısıyla görüsmek üzere
hoscaklaın bebeklerı öptüm
gıı ben de uyanamıyom yaa neyse bugün 8e kadar uyudum uyumak denirse tabü 10 kere uyandımbu arada günaydın kk nın en çılgın topicinin en çılgın gacileri ve de onların bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
bugun sabah serviste bi uyumuşum ki sormayın ineceğim yeri kaçırıyodum az daha kaydirigubbakcemile3 ahh ahhhhhhhh şimdi evde olup 11 e kadar uyumak vardıııııııııııııııı
kızlaaar kartenesini gördünüz mü bu günn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?