2009 Kasm Anneleri

ei nossun çalışıyoh işte :sinifsinif:
bebiş çok hareketlendi mi cerincim? ben hala düzenini anlayamadım tek anladığım babası dokunduğunda ya da seslendiğinde tepkisizz :lepi:
canımcım neden kendini harap ettin o kadar ya değer mi bebeğinde etkileniyo biliyosun ruhsal durumundan umarım sorunu halletmişsinizdir ayrıca boşver milleti tansiyonum çıktı gece hiç uyumadım sabaha da böle oldu dersin olur biterkafamçokkarıştı

ay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom

ayy tatlım kıyamam sana yaaa :teselli:

saol canım hormonlardanmı bilmem çok alıngan değilimdir aslında herşeyii problem den biri hiç deilim ama gel görkii bir duygusal patlama yaşandı geçtii en çok bebişe üzldüm nasıl tekmeledii bi bilsen onu üzdüğüm için daha beterde oldum neyse geldi geçti inşş
ama iiznin böyle olucağını ne biliyim gölzerim çok fena şişmişşş

ee sizler nasılsınız ben daha arapça çalışıcam kahvaltıda etmedimmyerimseniben

nolmuş yüzüne canım bişemi oldu gıı yoksa benim ki gibi
ağlayınca hemne şişiooo mu

Talım bu durumda bana sorsalar ben şöyle derdim: Dün biraz fazla uyudum sanırım ve birazda tuzu fazla kaçırmışım yüzüm gözüm heryerim şişti de bence, başka varmı diyeceğin yada doğruyu söyleceksin.
Ama ne olursa olsun fazla ağlama bebişin bundan çok etkileniyor.

haklısın canım saolsın bir patlama yaşandı ve geçti iştee umarım bir daha olmazz

ebisececim bebeğin hareketlerini bir iki hafta çok daha yoğun hissediceksin eşinde daha net algılayabilir hafta hafta gebelikte okudum dert etmee

Ebisce amniosentez sonucu 20 gün sonunda belli oldu ve temiz çıktı. Allah böyle bir stresi kimseye yaşatmasın. Sonunda üzerimden ağır bir yük kalmış gibi oldu.

ahh yalandan kim ölmüş dimii bakalım artık duruma göre bir şey uydurucaz çok samimi olmadığım kişlerde var orda anlatmak pek işime gelmiyor açıkçası

şeker tahlilinii ne zaman yaptırıcaz 23.hafta başladığında yapılabiliyormu acaba yarın yada öbğr gn gitsem yada haftayamı bıraksam

canım dikkat et tansiyonuna şüpelendiğinde bol şekerli su iç dengeler tansiyonu

canım gözlerine ılık çay demine batırılmış pamuk koy bira alır şişini

ayy bende haftasonu yaylada bunalıma girdim yağmur vardı kalabalıktı
bide çene yaptı çocuklar felan bunaldım oturup ağladım sürekli yaaaa
havalar ve hamilelik bi araya gelince böle oluyo
eminim sizin aranızdaki sorunda ufacık bişeydir ama oluyo işte canını sıkma

he bende onu yapıcaktım ama hamileyken bişey olurmu diye olmas heralde tamam kahvaltıdan sonra nu deniyim ben saolsın asebam:)

hormonlar maymun etti bizi olsun napalımm bebişler için herşeyy ben bi duş agiriyim görüşürüzz

fazla uyudum yada akşam uyuyamadım kramp felan girdi ayaklarım çok şişti dün
yoruldum galiba felan de nolcak kimene kii

Ebisce amniosentez sonucu 20 gün sonunda belli oldu ve temiz çıktı. Allah böyle bir stresi kimseye yaşatmasın. Sonunda üzerimden ağır bir yük kalmış gibi oldu.

canım sen amniosentez mi yaptırmıştın
hadi gözün aydın bakalım bu testler insanı endişelendirmekten başka işe yaramıyoo

hımmm bankacı karunun dediğini dinliyelim o zamaaan ben de her ay öle bişey yapem gıı o zaman
hem ben bunu çekilişe katılanların oylamasıına sunuyom ERTELEME YE VARMISINIZ YOKMUSUNUZ
:lepi:
bence ertlenebilir acelesi yok
bu kadar kısıtlamayalım bence de ya ben mesela haftaya yokum burda iki haftasonum gümbürtüye gidiyo yani alışveriş yapamayabilirim güzel bişi olsun isterim aceleye gelmese daha iyi olur sanki
kasım anaları göbiş topğinde benim gbişim ar bakın bakem
aa hemen bakiiimm
:roflol: :roflol: :roflol:

Destna canım benim üzme kendini bakim banada oluyor çoğu zaman ama eşime eziyet etmemeye çalışıyom biliomki o daha çok üzülüyor ama hormonlar işet ağlamak istemişin belli neyse dahada yapma bak tekmeyi yersin sona

oo maşallah tosuncuğaa
gıı ben de uyanamıyom yaa neyse bugün 8e kadar uyudum uyumak denirse tabü 10 kere uyandım
kızlaaar kartenesini gördünüz mü bu günn?

yeni geldim gıı sağlık ocağına gittimdi sabahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…