neyse ben şimcik çııyom buseyi yedirip yatıracam namazı kılıcam
öptüm hepicinizi
ay saolun kızlar cok bunaldım bu sefer tek basıma kosturmaktan hastaneye git bakkala git ağla ağla öldüm çok sükür opuyorumnanaktan
allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
canlisssssssssssssssss çok tatlışsın canımcım çok tatlı bi çiçkosunnnnn :))
bu arada şu krispi danasının göbeeeni göremedim biri bana link neyim versin de bakam arıycak zamanın yokkkkkkkkkkkk
nehirrrrrrrrr şu çekilişe bende varım yaz unutma benü okuyamıyom yoğunluktan arada kaynamim yani son durumu falan sana zahmet özelden bildir de avel avel kalmim ortadaaa :)))))
kartanesüü bu arada o oyun halusunu alamadım kredi kartının ekstresi geçsin derken halı bitmiş stoklarda öhüüüüüüüüüüüüüüü((((((((((
heee bende diyorum bu gacı niye bu kaaa seviniyor diye:roflol::roflol::roflol:
gözün aydın karu hı benide yazmayı unutma çekilişe
slm kızlar ben geldim bunaldım ya
efeemmmm biri beni mi andıı hayır ruhu ince dedinizde o bakımdan yaneesengözlerimebaksanabherkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:
efeemmmm biri beni mi andıı hayır ruhu ince dedinizde o bakımdan yaneesengözlerimebaksanab
sevinirim tabi hep giido kocam ama bu sfeer cok koydu bana yaaa bide operasyonda adam dağda aklım onda kalıo :kedi:
tamammmm saol buarada canımmopuyorumnanaktan
KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
walla işin zor kuzum yaa benimki dün akşam 10 da geldi kafayı yiyecektim bide öle göreve falan gitse hiç yapamam heral
kartanesi şekerim ağır misafirin varmış kimdir
ya benimde annemler ve yeğenim var ama gerçektende insanın aileside olsa
misafir çekilmiyo bu sıcaklarda çok yoruluyorum yaa hele yeğenime uyuz oldum
birdaha aslaaaa davet etmiyciğim çok sıkılmış mış nan bide bizim sitede havuz var aşağı havuza postaladım şimdi
yaa işte bide ne sevinio dion 14 gündür evde yalnızım kocam bebişimizi bile usg de görmeye gelemio her geldiğinde bi bakıo karnım daha cok büyümüşş yabancı gbi kalıo zavalım :çok üzgünüm:
bişe değil yaremmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?