2009 Kasm Anneleri

itekkkkkkkkkkkkkk neye yazmıyon bacımm
geldiiimmm kuzum:lepi:
yawrucak uykusundan yeni uyanmış kıı bırak ayılsın:roflol::roflol:
he walla öle oğluma mamiş yedirdim geldim
beni itek sandın herhal
yaşını almış 28 yaşında yaşlı bi karuyum bende ne arar o kaaa aksiyon
ewet kuzum yaşlandın artık sende performans 0. sınıfta kaldın:roflol:
anam sende 2 tane yapmıssın sanki itekten farkın var 2 sene sonrada 1 tane daha yap ne olcak comu zorrr:roflol::roflol:
dur anam bunu yapmak için 7 ay uğraşmış öbürü içinde artık 7 yıl uğraşır naniknanik:roflol:
bakın bakalım cok mu çişşşkoyu m yaaa senağlama

yok kıssss sen şişko görmemişsin valla ye anam cevizleri kır kır ye bende sabahları yiyorum kuru üzümle beraberyerimseniben

hee çaturtuuu karışma benim gebeşimeeeeeeeeeeeeeeeeeee öldürürüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:

hee benden daha werimli nede olsa küçük anne o

heee bizim sular kesik bacım:roflol::roflol:
ulennnnnnnn ne yüzsüzsün gııı hiç bozulmuyon valla tarlanı ot bürümüş nan :roflol: :roflol:

cevizleride kıraruk fınduklarıda bu çaturdu duymasın :1ninca: adımız ceviz kırana cıkar :dance:

anaa du gıı ben de ingilizce okuyup durem bari zaten ben ona hep ing. dinletcem konuşmaya başlar başlamaz öğrensin veled zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:
nan nasıl utanıyo yaaa mirmirmirmir
valla muayene 10 dk sürmüyo gıııı daha bi kere yüzüme bakarak konuşmadı nan tamam mutaassııp olunurdaa ne bilimmm şekerim sen doktorsun bu kadar çekinme dimi ama
nbr kıslar
evde misafir var yatılı pek giremiyorum
vallahi hamile hamile misafir hiç çekilmiyo yaaaa
sen o misafir olayını kartanesine sor bide ağır misafiri varr
kız bu karu yola yola kafayı sıyırmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orta yaş diyelima.sa.s

ben itek gibi peşpeşe yapmadım ben 7 ay uğraştım
hani nann sen hiç uğraşömamıştın hemen olmuştuuu yalancııııııılmaz::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

otmu kılmıııı bürümüşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yeni akap buldum kireç suratlıya çorak karııı:roflol::roflol:
o ne nan yakında lakap kalmayacak haaaaaaa
nan şaka yapıyoz herhalde beee tamam acuk etine dolgun lokumsun Şeniz
kurak karık bak gördün mü dadlıymışım ben taaa mıı :lepi: delikafadulden Şeniz
tamam nan anladık tatlısın zorlan iltifat ettirecek karuya bak beeeeeeeekaydirigubbakcemile3
hee çaturtuuu karışma benim gebeşimeeeeeeeeeeeeeeeeeee öldürürüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:

ben gebeş değelmiyim nan bende ağlarım ama senağlamasenağlamasenağlama

aaaaaaaaaaaa bende gebeşimmm ama bende ağlarımmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: bizim muayene de kısa sürüyo nan ama utanmaktan diil kadın çok aceleci yaa
utanıyomuş madem niye kadın doğumcu olmuş gıı başka branş mı yok allam hala inanamıyom yaa klava:

hee ağır misafri var evde yaaa bu akşam kendime nasıl bi iş çıkarsam diye düşünüyom çalışkan gelin misaali şakkıdı

otmu kılmıııı bürümüşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tarladan ot çıkar gıı bununkinden diken çıkmıss :jeyyar: :jeyyar: jiletlemı almıs nee :dance:

korktun bizden demii kötükedihüso benım bebişimin nehır teyzesi var yedirirmiyiz kendımızı sana :roflol: :roflol:

ne bozulacam nan biz burda eğleniyoz hacıııııııııııııııııııı
yooo ben öle bişe demedimki 7 ay uğraştık deyom hep
:roflol: :roflol: bek öldürürk seni beyaz surat naniknanik kork bizdennnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso

ot bürüseydi meywe wermwzdim nan iki dene meywe werdi anam yaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kesin öle yapmıştırrrrr dikenli kurak tarlalı çorak karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol:

anam bunun tarlada kenede vardır şimcik:1shok::roflol::roflol::roflol:

doğru işte benim dediğime gelion kıl bürümüşş ot değüllllllllllllllllll :roflol::roflol::roflol::roflol:

peh peh peh nehir teyzesi warmış nan nehir teyzesi kendine sahip çıkamıyoo nan bi şeker yüklemesine ağlay ağlaya iflahı kesldi karının sana nasıl sahip ıksın nan kenddi göbeni kendin kesemiyonmu pardon kendi göbene sahip çıkamıynmu
:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…