peh peh peh nehir teyzesi warmış nan nehir teyzesi kendine sahip çıkamıyoo nan bi şeker yüklemesine ağlay ağlaya iflahı kesldi karının sana nasıl sahip ıksın nan kenddi göbeni kendin kesemiyonmu pardon kendi göbene sahip çıkamıynmu
:mymeka::mymeka::mymeka:
peh peh peh nehir teyzesi warmış nan nehir teyzesi kendine sahip çıkamıyoo nan bi şeker yüklemesine ağlay ağlaya iflahı kesldi karının sana nasıl sahip ıksın nan kenddi göbeni kendin kesemiyonmu pardon kendi göbene sahip çıkamıynmu
:mymeka::mymeka::mymeka:
yok gıı cıkamıyomm zemuszemus hem nehirr ve ben hemileyik o yüzden hassasız duygusala baglandık nolmuşş yaniiiiiiii naniknanik
o ne nan tekerleme gibi olmuş ne diyeceğinizi şaşırdınız haaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kesin öle yapmıştırrrrr dikenli kurak tarlalı çorak karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol:
bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işteanam bunun tarlada kenede vardır şimcik:1shok::roflol::roflol::roflol:
heee itekim bastırrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
ne oldu nennn çıtırdı kurudun kaldın öle dımdızlakk :roflol: :dilcikar:
bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:
heee demek rötüj yapılmış haliydi haa:roflol:nerelerden kırptın ha hacııyerimseniben:roflol:
bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:
o ne nan tekerleme gibi olmuş ne diyeceğinizi şaşırdınız haaa
bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işte
:roflol::roflol:
yoooo biskrem yiyodum tıkınıyodum yinecokacimcoookcokacimcoook
karırık bakkk resmını şantaj yapıyok nolmuşşş sırnaşık şey sositosositobana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:
evet biz duygusal romantık ınce ruhlu kadınuzz laelaelaelaelaeherkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:
o ne nan tekerleme gibi olmuş ne diyeceğinizi şaşırdınız haaa
bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işte
:roflol::roflol:
yoooo biskrem yiyodum tıkınıyodum yinecokacimcoookcokacimcoook
karızma gitti krispiii :roflol: :roflol:uuuuuuuuuuuu neresini kesmedimki döt göbekkk ne sen sor ne ben diyemm:roflol::roflol::roflol:
kuzum keneler şugüne kadar hep çorak yerlerde görüldü.bende kene ne gezer bende bebiş gezer:roflol:
allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
neyse ben şimcik çııyom buseyi yedirip yatıracam namazı kılıcam
öptüm hepicinizi
allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
neyse ben şimcik çııyom buseyi yedirip yatıracam namazı kılıcam
öptüm hepicinizi
allah kabuletsin çaturtu:Saruboceq:
hadi gözünaydın şeker
:teselli:
ohhhhhhhh allah kavuştursun canım opuyorumnanaktan kocana mamalar yap gı yarına :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?