2009 Kasm Anneleri

yok gıı cıkamıyomm zemuszemus hem nehirr ve ben hemileyik o yüzden hassasız duygusala baglandık nolmuşş yaniiiiiiii naniknanik

bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:

yok gıı cıkamıyomm zemuszemus hem nehirr ve ben hemileyik o yüzden hassasız duygusala baglandık nolmuşş yaniiiiiiii naniknanik

herkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kesin öle yapmıştırrrrr dikenli kurak tarlalı çorak karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol:
o ne nan tekerleme gibi olmuş ne diyeceğinizi şaşırdınız haaa
anam bunun tarlada kenede vardır şimcik:1shok::roflol::roflol::roflol:
bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işte
:roflol::roflol:
heee itekim bastırrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
ne oldu nennn çıtırdı kurudun kaldın öle dımdızlakk :roflol: :dilcikar:

yoooo biskrem yiyodum tıkınıyodum yinecokacimcoookcokacimcoook

bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:

heee demek rötüj yapılmış haliydi haa:roflol:nerelerden kırptın ha hacııyerimseniben:roflol:

kuzum keneler şugüne kadar hep çorak yerlerde görüldü.bende kene ne gezer bende bebiş gezer:roflol:

karırık bakkk resmını şantaj yapıyok nolmuşşş sırnaşık şey sositososito

herkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:
evet biz duygusal romantık ınce ruhlu kadınuzz laelaelaelaelae

gene mı yiyodunn :1shok: bu karıda hep ısım verıyo yaaa :mymeka: tam dayaklık

allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…