2009 Kasm Anneleri

yapem gıı dur sana yapar yollarun ben şimcikk
ayy yaa ne güzel sölemişsin valla ayy dün zaten geç çıktım topladım gittim girmemiş sanırım bilemiyorum
dimi ama yaa ütüler dururken

töbe töbeee allahın işine de karışıyo bu kaynanalar :roflol:

günaydın hamişler nasılsınız
nası gidiyoo kocaman göbiklerlee
ben hala kendime inanamıyomm göbeğimm kocaman :CüvCüv:
çok ilginç geliyoo kaydirigubbakcemile3

fıstık hatunnnn bende görüyoom artık dışardan hareketleriiii :hooray:

nannnn evi bi kurcalayın muska neyin yaptırmasınnar :roflol::roflol::roflol:
fazla mı körükledim acaba
:1shok: :1shok:
nan nie bana inanmıosunn aklın yolu bir sonuçta kızımm aç kitapı kendin okuu delüüüü
aldın mı cicimm cevabınıııı günah günah günah günah işteeeeeee
günah diil işte tanımadığın kişi hakkında konuşmak gıybet diil :dilcikar:
ya kızlar boşverin kayınvalideyii ya kuzenim bbeişin yüüznü gördü acaba biizm bbekler kime benziycek çok heyecanlıyım eşimle beni hep benzetiyolar ama bu merak öldürüyor beniii
bizi de benzetiyolar ama ben seçtim neresi kime benzesin diye inş. öle olur :roflol:
saçları ve kaşları bana, gözleri ve kirpikleri dayısı veya dedesine, burnu babasına veya dedesine, dudakları da babasına benzesin delikafadulden dede derken kendi babama tabüüüküüü
eklicem gıı ama evde kaynanalar var şimdi bi giyinip çekcem emme fırsat bulamadım
o zaman görcen işte topicin en şanslı eniştesini opuyorumnanaktan
benim kızımın hiç sert hareketi yok çok narin teyzesi -tatlicadiarzu-

nazar deydi kızııım her yediğini sayarsan burda olcağı buydu klava:

günaydın asebaa, cerincim , narçiçeğüü geçmişe göz attım geldim gece ne kaynatmışlar deyüü

günaydın narçiçeği nolsun çalışıyos işte öff gene yoğun gene yoğunnnn ıyyyyyyyyy
sen napan yawruş

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzel anneleri ennnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıııııııııııııııııııı bebişleri a.s.

hadi ordan nann günah işte nası tanımadığın kişi hakkında konuşmak bu kızım sen kaynananı tanımıyomusun :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benzeme olayına gelince falla kız halaya derler haberin olsunn babaanneye benzeyebilir ayrıcana sevmediğin ot burnunun dibinde biter misaliii
sabah sabah yeterince bozdum moralini di mi?:jeyyar::jeyyar:
nan benim yeğenimi herkes ayy nasıl da halasına benzio falan diyodu da yengemm en sonunda dayanamadı olsunn ben kızıma tokalar falan takarım güzelleştitim demişti nasıl ama anam o velett e halasının minyatürü beaa kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bak sana ticker yapmam haa :mymeka:
kız ben şöle biliyom hani siz benim kaynanamı tanımıyonuz ya o yüzden istediğim gibi atıp tutabülürüm naniknanik ama sen annatamazsın çünkü ben senin kaynanaı gördüüüm :roflol:
hala yok bizde o yüzden kızım bana benziceek :lepi:
anam eşimin akrabalarından biri beni kaynanama benzettiydi gııı :roflol:

pişt de hele senin satın kaç hemen ticker yapcem sana delikafadulden

naberin kızlarr birasdan babam beni almaya gelicek köye çıkıcaz orası eser belkim püfür püfür biraz evi toparlayıp sizide okurum bu arada belkim kalırımm gelemessem merak etmeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…