2009 Kasm Anneleri

hee kıss bende biliyodum saten oğlum olcağını kaydirigubbakcemile3 dr.söledi biz hiç tepki vermeyince oda çok sasırdı.
ama hiiiiç farketmez yaa sağlıklı olsun sadeceee:Saruboceq:

valla bende dedimki imkansız ben öle dedikce gıcıklığına kız dedi kadın sonra kendi doktoruma gittim 1 hafta sonra oğlan dedi amin canım bu arada..

slm kızlarrrrr nassınız

slm canım

ya kızlar BELİS isminin anlamı ne demek bilen varmı
nette birkaç yerde aşkın ilk meyvesi olarak okudum doğrumu acaba

hee bende öle duydum ama internetteki çoğu ismin anlamı yanlış oluyomuşş. yine bi araştırmak lazım

selam güzelceler :)a.s.

selam dadlum a.s.

yaa bana kız dediydi doktor haftaya gittiğimde erkek derseee kafamçokkarıştı

bende rüyamda kız bebek görmüştüm zemuszemus

beliz...bellekteki iz anlamındadır. bir de belis şeklinde yazılıp beliz diye okunan bir şekli vardır ki ispanyolca valiz demektir. kaydirigubbakcemile3

--- beyaz zambak demektir.
ayrıca ankara kalesi'nde, princ han'daki "beliz" isimli dükkanın sahibinin iddiasına göre "güzel kadın" manasına da gelmektedir.
---ilk duyduğumda melis anladığım ilginç kız ismi. bir çiçekmiş aynı zamanda sahibinin ifadesine göre.

nan herkes başka bişey diyo beee

beliş diye bi yemek
belis diye de bi bebek mobilya mağazası var nan başka da bişey çıkmıyoo

suluhana gitmicez miii

ayy ben de onu koymak ister gibi oldum bilmiyom valla anlamını
bi de beliz var aynı mı kiii

selam fıstıkk
aaaaaaaa dooru nann sulu han a gidecedükk demii unuttum duu
:) kaç haftadır sınav proje derken uykusuz kalmışım, sersem sersem tembellik ettim bugün :)
göbüşlere baktım ay ne tatlı olmuşunuz öyle opuyorumnanaktan
hoş geldin neslücüüüümm iyice dinnen kuzum bişi dicem hani kimisi müzik dinentiyo kimisi kitap neyin okuyo bebelere akkıllı uslu olsunlar deyi seninki o zmaan prf. doğcak nannn
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım olsun ne farkeder kız erkek beaa hem daha erken falla benim dr 16. haftaya kadar kız erkek bişi dememişti

kıss hayırlısı ossunn anammm allahtan bizde öle bişi olmadı falla kocam resmen kafayı sıyırırdıııııı baştan beri kız dedi kız kaldı ona alıştırdı kendini erkek deyip kıza dönseydi kabullenemezdiiii :1shok:

canım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooo zamanda geçmek bilmiyo
ayrıca ben burda otururken taşınma işim nerdeyse bitti bana sadece gel evde otur diyecekler sanırsam bızımkıler
bana hiç birşey bırakmamışlar yeni evde bir grup eski evde bir grup şuan hummalı bir şekilde taşınma ve yerleştirme işlemi yapılıyomuş kafamçokkarıştı

yaaaa canım sıkılıyoooooooooo cok sıcak

he yaa ne sıcak ama şimdi burda yağmur yağıyooo sırnaşık şey kız kenyaa doğum günün nası geçiyoo bakem zemuszemus

dubaaa topicimi geyige cevirme yolarım seni

utanmıyon demii bizim üzerimize gül koklamayaa :umursamaz: bize sordunda biz mi cevap wermedik :dilcikar:
kızlaaaarrrrrrrrr duyduk duymadık demeyin nehiriver gacısı bizimlen yetinmemiş gitmiş kendine topik açmışş

ohhh öle olcak tabi cnmmm,sende pprenses gibin gider oturursun yeni evine :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…