valiz mii :1shok: yok bacım sen testeren koy daha iyii :roflol:
canım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooo zamanda geçmek bilmiyo
ayrıca ben burda otururken taşınma işim nerdeyse bitti bana sadece gel evde otur diyecekler sanırsam bızımkıler
bana hiç birşey bırakmamışlar yeni evde bir grup eski evde bir grup şuan hummalı bir şekilde taşınma ve yerleştirme işlemi yapılıyomuş kafamçokkarıştı
benimki de doğar doğmaz netin başına geçcek kkya gircem ben anne teyzelerime ben geldim diyem dicek :roflol: :roflol:aaaaaaaa dooru nann sulu han a gidecedükk demii unuttum duu
hoş geldin neslücüüüümm iyice dinnen kuzum bişi dicem hani kimisi müzik dinentiyo kimisi kitap neyin okuyo bebelere akkıllı uslu olsunlar deyi seninki o zmaan prf. doğcak nannn
dimi nan testerenin gene bi karizması var adına seri film bilem yapıldı kızım derim ona ben :roflol:valiz mii :1shok: yok bacım sen testeren koy daha iyii :roflol:
canım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooo zamanda geçmek bilmiyo
ayrıca ben burda otururken taşınma işim nerdeyse bitti bana sadece gel evde otur diyecekler sanırsam bızımkıler
bana hiç birşey bırakmamışlar yeni evde bir grup eski evde bir grup şuan hummalı bir şekilde taşınma ve yerleştirme işlemi yapılıyomuş kafamçokkarıştı
he yaa ne sıcak ama şimdi burda yağmur yağıyooo sırnaşık şey kız kenyaa doğum günün nası geçiyoo bakem zemuszemus
hee gıı aradıkça daha derinlere batıyom nan kendi ismimi mi koysam gıı şakkıdıkartanem cnm arama isim felan yaaavv,elif sevval koy işte beee...
he yaa ne sıcak ama şimdi burda yağmur yağıyooo sırnaşık şey kız kenyaa doğum günün nası geçiyoo bakem zemuszemus
utanmıyon demii bizim üzerimize gül koklamayaa :umursamaz: bize sordunda biz mi cevap wermedik :dilcikar:
kızlaaaarrrrrrrrr duyduk duymadık demeyin nehiriver gacısı bizimlen yetinmemiş gitmiş kendine topik açmışş
hee gıı aradıkça daha derinlere batıyom nan kendi ismimi mi koysam gıı şakkıdı
neee ne topiciiii :1shok: :1shok:
ohhh öle olcak tabi cnmmm,sende pprenses gibin gider oturursun yeni evine :lepi:
ne ballı gacısın sen heee zemuszemus armut piş ağzıma düş olayıı ohhhhh Çok üzgünüm çoook
vay anasını beaa şanslı gacı seniii
ben eccük uzancam kızlaarr,karnuım doyduu rehavet çöktü yaavv :bbo:
:) yagmurmu keske burdada yagsa yaa alkisalkisalkis
valla dogum gunu mogum gunu anlamıcam ben bu defa galba kocişim yeni gitti işe bende evde pinekliyorum mirmirmirmir
utanmıyon demii bizim üzerimize gül koklamayaa :umursamaz: bize sordunda biz mi cevap wermedik :dilcikar:
kızlaaaarrrrrrrrr duyduk duymadık demeyin nehiriver gacısı bizimlen yetinmemiş gitmiş kendine topik açmışş
ne yidin kız ekmek almaya gittin mii üşengeç karuuu
öff sinir olurum doğum günlerimin bööle sap gibin geçmesine Çok üzgünüm çoook
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/294646-apis-arasi-agrisi.html
işte dadlum topik bu
hadi sabote edelim topiğini :lepi: saldırın kızllarrrrrr :lepi:
yok nan gitmedim tubiş kocişi aradım yaa oda bodruma gidiyom dedi akşama gelcekmiş,az önce kapı çaldı anaam bi baktım kocişko yemek yollamış banaa :teytey: :teytey:
manyak karuuuuuuuuuuuuu hastayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlmaz: lmaz:
ohh ne güsel kııı falla ben çeyizlerim taşınınca bile herşeyi kendi başıma yaptım nannncanım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooo zamanda geçmek bilmiyo
nan manyaqqq qarıı san elif güsel diomm işte annasana artık :mymeka:hee gıı aradıkça daha derinlere batıyom nan kendi ismimi mi koysam gıı şakkıdı
wayyy beeee aşka bakkkŞenizyok nan gitmedim tubiş kocişi aradım yaa oda bodruma gidiyom dedi akşama gelcekmiş,az önce kapı çaldı anaam bi baktım kocişko yemek yollamış banaa :teytey: :teytey:
ne iyi kocan war gııı gelince adamın mıçını kaşıda nazar değmesin
biz seni iyileştiririz anaaammmmmmmm :jeyyar:
slm kızlar ben geldim..ama bittim yaa yemek yaptım banyo yaptım evi şöyle toparladım ama pilim bitmiş gibi..nan işte oldugumda daha sık giriyordum ..evde işler çok gözüme batıyor br ütü var ki dag gibi gözüm yemiyor....dün 4 boyutlu gördük sıpamızı bir ara uyuyordu sonra rahat durmadı resmini çekemedik ama doktorumuz profili anneye benziyor dedi.ayy net görmek biraz büyükken çok farlı bir duygu duygulandım ayaklarını yüzüne dogru getiriyor eliyle tutuyor oynuyor agzını açıp açıp kapadı su mu içiyordu bilmiyorum ama son zamanlarda bebişim acaba nasıl demeye başlamıştım tedirginlik vardı.bugün asıl doktorumuza aylık kontrole gidecez ...eee sizden ne var ne yok...karakızım ne ballısın sen gerçi bende işte iken taşınma işi yapılmıştı ama sadece taşınma olmuştu sonra ben akşamalrı hep yerleştirdim gerçi kayınvalidem geldi hep yardım etti sagolsun ben işteyken kendi halletti bir çok yeri..ama o zman gebe degildim 7 ay önce idi..
kııı senin kayınvalideler oda takımı felan alırsa sende onun adını koyarsın :lepi:
evet ya öksürmek etkiliyo vallaakızlar gece uyurken beni bir oksürük tuttu sonrada bir kasık agrısı anlatamam ne kadar kotu oldugunu doğurucam sandım bi ara öksürmek yada hapsurmak karın ve kasıklarıma cok baskı yapıyor
annadık da annamazlıktan geliyoz sositosositoohh ne güsel kııı falla ben çeyizlerim taşınınca bile herşeyi kendi başıma yaptım nannn
nan manyaqqq qarıı san elif güsel diomm işte annasana artık :mymeka:
wayyy beeee aşka bakkkŞeniz
gözün aydın cnm,senin bebişinde bir cd si var yani artık kaydirigubbakcemile3 benim oğluşumun bir resmi var inanamazsınız yaav öel netkii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?