2009 Kasm Anneleri

yakın gıı sen de gel cerin de gelsin bi buluşak iyi olmamıı

bakalım kamuoyu yoklaması yapıyom biraz daha beğenmeyen çıkarsa kesin koycam :roflol: farklılık adına kafamçokkarıştı

olmamı kııı gelirsen haberdar ederim zatiii.
sen okudunmu izmirdeki mağazayı sonra tarife edemde unutma dedimdiii..

kartanesi nan nere gidecüükk yarın yimeee ve ne yiyecüüükk ? şincikten düşünek te yarın öle kalakalmayalım dimi ama cicişş

ya kızlar BELıS isminin anlamı ne demek bilen varmı
nette birkaç yerde aşkın ilk meyvesi olarak okudum doğrumu acaba

olmamı kııı gelirsen haberdar ederim zatiii.
sen okudunmu izmirdeki mağazayı sonra tarife edemde unutma dedimdiii..

hıhıı okudum evet şimdi yazsan da unutup giderun ne de olsaa
ya ben hamile yogasına mı başlasam diyom kızlaaar :kedi:

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERıSı SıZE KALMISSSlmaz:

yakın gıı sen de gel cerin de gelsin bi buluşak iyi olmamıı

bakalım kamuoyu yoklaması yapıyom biraz daha beğenmeyen çıkarsa kesin koycam :roflol: farklılık adına kafamçokkarıştı
kızlaaarr yaaa beğenmiş kimin yapın nannn yoosam nesteren koycak çocuun adını gııııııııııııı bu karı çok inat bi görsenizzz
hayır bence olabilü kötü diil emme gene de elif daha güsell :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

selam kasım anaları nassınız bakem
ben uğramasam kimse beni arayıp sormuyo :dilcikar:
doktor bize erkek demişti meğer kız mış kaydirigubbakcemile3
sizdede böle olan var mı
doktor yanıldı sinir oldum doktorumu değiştirsem mi :uhm:

:) kaç haftadır sınav proje derken uykusuz kalmışım, sersem sersem tembellik ettim bugün :)
göbüşlere baktım ay ne tatlı olmuşunuz öyle opuyorumnanaktan

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek kızın gelio haaa hayırlı olsun sağlık sıhhatle gelsinnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

kartanesi nan nere gidecüükk yarın yimeee ve ne yiyecüüükk ? şincikten düşünek te yarın öle kalakalmayalım dimi ama cicişş
suluhana gitmicez miii
ya kızlar BELİS isminin anlamı ne demek bilen varmı
nette birkaç yerde aşkın ilk meyvesi olarak okudum doğrumu acaba
ayy ben de onu koymak ister gibi oldum bilmiyom valla anlamını
bi de beliz var aynı mı kiii
selam güzelceler :)a.s.

selam fıstıkk

canım hayırlısı olsun,allah sağlıkla kucagında göstersin,daha 16 haftalıksın yaa ancak kesinleşir tabii...

:roflol: :roflol: :roflol:
tamam nan koymıcam kocem koydurmuyo zatii

biz seni nerde bulcaz gıı bizim yerimiz yurdumuz belli :lepi:
değiştirme nan zaten sana çok erken sölemişti bence hepsi o kadar erken tarihte yanılabilir bak karazeytine ona da oğlan dedüydü daha yeni çıktı kız olduğu

banada bi doktor kız gibi duruo dedi ama ben hiç inanmadım kimseyede sölemedim adım gibi emindim allah bilio ya oğlum olacagına çünkü hamile kalmadan bir ay önce rüyamda bana müjdelenmişti oğlum bliodum ölede oldu hayırlı evlatlar olsunlar kız erkek farketmesssssssssss

hee kıss bende biliyodum saten oğlum olcağını kaydirigubbakcemile3 dr.söledi biz hiç tepki vermeyince oda çok sasırdı.
ama hiiiiç farketmez yaa sağlıklı olsun sadeceee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…