2009 Kasm Anneleri

Tasalanma canım benim zillide başta aynı şeyi yapıyordu, sanırım senin elinle babanın eli arasındaki farkı anlayıp senden baskasının elini farkedince duruyor, akıllı bu bebişler çooook akıllı:) Ama büyüdükce artık kaçacak yerleri kalmıyor:)

ben iyiyim canım şimdi yemek yemeye korkuyom walla iki gündür kuş gibi yemek yiyom ama bebek beslenemezki böle iki günde 400 ,500 gr kadar wermişim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sen nasıl yemek yiyemen yaaa inanmam pis boğazz :sm_cool:
yavrım yosam sana nazar mı ettiler gıı delikafadulden

walla aseba bu haftalardan sonra insan bi anda klo alıyoo haberin olsun ben geçen hafta 1 bucuk kilo falan aldım

tubiş hanım hamileyiz herhalde olacak o kaaa mide yanması demi yani

bizde hamileyiz herhalde dimi şekerim nen olmıyıı bende mide yanmasıı felan... çünkü biz haftanın iki günü kebap bi günü bol yağlı mıhlama her akşam mısır kornet yemiyosss delikafadulden

Mide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???

hay senin mıhlamana ne diyem ben anam bi türlü yadiklerim akllınden çıkaramıuyonmu kııı okaadarmı yer etti kafanda be :mymeka::mymeka:

kadruya bak yaaa yediklerimi liste yapıp suratıma çarpıyo
bak yine sayarım yemekleri felan artık şurubum war yanımda ona göreklava:klava:

Mide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???

bende öyle duydum mide yanması çok oluyosa bebk saçlıdır falan diye ama çok takmamak gerek böyle şeyleri çünkü batıl inanç biliyosun benimde yanmıyo çünkü midem

ben inanmıypom öle şeylere ama bilemem doğruda çıkabilir sen bana bakma ben numunelik karuyumsenağlamasenağlama benşmki yanabilir
bende öyle duydum mide yanması çok oluyosa bebk saçlıdır falan diye ama çok takmamak gerek böyle şeyleri çünkü batıl inanç biliyosun benimde yanmıyo çünkü midem

yaa inşallahda olmaz canım çok fena

:1no2:

valla eger bu doğruysa benim sırma saçlı bir oğlum olcak :roflol: hiiç geçmiyo çünkü midme yanmam yaaa

canlarrrrrrrrrrr yeni gelenler selam veerenler herkes hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ara ara bakıyom yaaaaaa kaçırıyorum toplu selam verim sora krispi döver lülülülülülü

kızlar merhaba nasılsınız. ben dün doktora gidecegimi söylemiştim hatırlarsanız..dün gittim bebişim iyimiş tekrar yola çıkacagmızı konuştuk denize girebilirsin güneşlenme bol su iç dedi.krampları sordum magnezyum yazarım dedi süt yumurta yogurt et balık yemeyi ihmal etme dedi kan ve idrar tahlili istedi p.tesi günü gidecem hastaneye...durum böyle ...varmı sizde gelişme..ne çok kasım anneleri altında farklı topikler açılmış hızlısınız be aferin bende bakacam bir ara işlerim var azıcık evdeyiz ya işler bitmiyor ütüm var daha yapmadım..

günaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım
kolay gelsin canım boya yaparken dikkat et bi maske felan kullan çok soluma boyayı

günaydın aseba sanada hayırlı cumalar a.s.
hepimiz için hayırlı olur inşallah

yaww senn ne ......... yapıp duruyon beaaaaa

walla aseba bu haftalardan sonra insan bi anda klo alıyoo haberin olsun ben geçen hafta 1 bucuk kilo falan aldım
canım benim 1 günde 2 kilo arttı öle fazla bişede yemedim
ben şişlikten kaynaklandığını düşünüyomm bu kilonun
inşallah gerçek kilo değildir

zeynep kaçar kıslar karnımız acıktı sona görüşürük

güle güle yine beklerizzz

ayy aşk-ı memnuya bakıyomdaa,kız doğurdu kocası hemen bebeği soruyo sadece annesi kızını soruyo yaavv.
bizimde böle pabucumuz damamı atılcak yaa kafamçokkarıştı

gözün aydın cnm,bende magnezyuma başladı hafifledi kramplarım tavsiye ederim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…