benim kızımda bu aralar cık hareketli ama daha dışarıdan bellli değil :çok üzgünüm: bide bizim herüf hiç farkedemiyoo. bak oynuyo diyom elini karnıma götürüyo bizim kız hemen duruyoo adam elini çekiyoo başlıyoo oynamayaa daha şincikten dalga geçiyoo bizlen
ben iyiyim canım şimdi yemek yemeye korkuyom walla iki gündür kuş gibi yemek yiyom ama bebek beslenemezki böle iki günde 400 ,500 gr kadar wermişim
kızlar yaa benim elim ve ayağım dünden beri sabah kalktığımda da şiş oluyoo
çok tuzlua yemiyorum ve dünden beri tartıya çıktığımda 2 kilo fazla gösteriyoo
bu şişlik olmadan öncede çıkyodum 2 kiloyu 1 günde alamam dimi
şişlikten dolayı fazla geliyım gaaabaaa tartıda
tubiş hanım hamileyiz herhalde olacak o kaaa mide yanması demi yani
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sen nasıl yemek yiyemen yaaa inanmam pis boğazz :sm_cool:
yavrım yosam sana nazar mı ettiler gıı delikafadulden
canım ben zaten belimden rahatsızım daha hamile kalmadan 2 yıl önce dr söylemişti hamilelikte zorlanacaksın diye
hatta bana ozaman normal bir hamilenin beli ağrır ama sen gün gelecek o ağrının 10 katını hissedeceksin demişti sanırım bundan bahsetti
Canım benim kıyamam ya hayırlısıyla kasım olsaydıda kucağımıza alsaydık yoksa dert bitmio
walla aseba bu haftalardan sonra insan bi anda klo alıyoo haberin olsun ben geçen hafta 1 bucuk kilo falan aldım
bizde hamileyiz herhalde dimi şekerim nen olmıyıı bende mide yanmasıı felan... çünkü biz haftanın iki günü kebap bi günü bol yağlı mıhlama her akşam mısır kornet yemiyosss delikafadulden
günaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım[/QUOTE
günaydın can cannnnnnnnnnnnnnnnnnn röfle mi paketledinnnn hımm yauw benimde bi kaşıntım varki sormaaaa boya röfle yaptırasım vaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???
ben inanmıypom öle şeylere ama bilemem doğruda çıkabilir sen bana bakma ben numunelik karuyumsenağlamasenağlama benşmki yanabilirMide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???
bende öyle duydum mide yanması çok oluyosa bebk saçlıdır falan diye ama çok takmamak gerek böyle şeyleri çünkü batıl inanç biliyosun benimde yanmıyo çünkü midem
bende öyle duydum mide yanması çok oluyosa bebk saçlıdır falan diye ama çok takmamak gerek böyle şeyleri çünkü batıl inanç biliyosun benimde yanmıyo çünkü midem
valla eger bu doğruysa benim sırma saçlı bir oğlum olcak :roflol: hiiç geçmiyo çünkü midme yanmam yaaa
canlarrrrrrrrrrr yeni gelenler selam veerenler herkes hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ara ara bakıyom yaaaaaa kaçırıyorum toplu selam verim sora krispi döver lülülülülülü
kolay gelsin canım boya yaparken dikkat et bi maske felan kullan çok soluma boyayıgünaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım
hepimiz için hayırlı olur inşallahgünaydın aseba sanada hayırlı cumalar a.s.
yaww senn ne ......... yapıp duruyon beaaaaa
canım benim 1 günde 2 kilo arttı öle fazla bişede yemedimwalla aseba bu haftalardan sonra insan bi anda klo alıyoo haberin olsun ben geçen hafta 1 bucuk kilo falan aldım
zeynep kaçar kıslar karnımız acıktı sona görüşürük
bak duydunmu tubiş hanım muredanında midesi yanıyomuş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız. ben dün doktora gidecegimi söylemiştim hatırlarsanız..dün gittim bebişim iyimiş tekrar yola çıkacagmızı konuştuk denize girebilirsin güneşlenme bol su iç dedi.krampları sordum magnezyum yazarım dedi süt yumurta yogurt et balık yemeyi ihmal etme dedi kan ve idrar tahlili istedi p.tesi günü gidecem hastaneye...durum böyle ...varmı sizde gelişme..ne çok kasım anneleri altında farklı topikler açılmış hızlısınız be aferin bende bakacam bir ara işlerim var azıcık evdeyiz ya işler bitmiyor ütüm var daha yapmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?