2009 Kasm Anneleri

tabi sen bikere doğurdun ben ilk kez yasıom bu duyguyu sabırsızlanıoz özlüozzz analatamam yaaaaaa zaman tıkandı sankiii:kedi:

kızım bizim 2.diye özlemiyor muyuz sankiii:mymeka::dilcikar:özlesekte ne yapsakta zamanını bekleyeceğiz.hatta benim enesimin hiç çıkmaya niyeti yoktu son günler kafayı yiyordum ne zaman gelecek bebişim diyekaydirigubbakcemile3

tabi sen bikere doğurdun ben ilk kez yasıom bu duyguyu sabırsızlanıoz özlüozzz analatamam yaaaaaa zaman tıkandı sankiii:kedi:

al bendende o kadar bizde kocişle sabırsızlanıyoruz bir an nce doğsada sevsek doya doya koynumuza yatırsak öpsek koklasak missler gibi yavrumu
dahada cok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

anacım ben kaçayım,eccük alışverişe gidecemdee 1 ytl günleri başlamış markette bi bakam ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın haa
:a015: :a015:
acayip sıkıldım evde yaa eşimde gece calısıyo gecenin bi yarısına kadar hep yalnız cekilmiyo valla :a015:
dee hadi git gez madem opuyorumnanaktan

heee tecrübe kazandın yaniiii:jeyyar:
bence ilk doğum daha kolaydır psikolojik açıdan.çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun karampole gidiyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende tırmaya başladım yawww

nan ne kaaaaa çok konuşmuşsunuz öğlen bıraktım sizi bi geldim bi srürü sayfa ilerlemiş okuyamıcam beynim sulanıyo :umursamaz:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kıslar nbr
bişey sorucam
dün balık ve karides filan yemiştim dışarda gece hepsini kustum
şuan hala mide bulantım var
acaba doktora gitsemmi yani bu mide üşümesi olabilirmi

Öylemi dersin bir kere bilem kıpırdamadı ya sabahtan beri yarın yola çıkıcam işim var bir sürü yapamıom taktım kafaya 21. haftadayım aslında önde benim bebiş inş. haklısındır bişeyi yoktur

kıslar nbr
bişey sorucam

canım bence ihmal etme zehirlenme falanda olabilir sen yinede git dr.a derim

yok kız merak etme benimki de az oynadı sabahtan beri dün çok merak ettim evde uzanınca kolbastı oynadı resmeen

Sabahtan beri uzanıyorum tatlı bişeyler yiyorum yana dönüyom yok hiç oynamadı gülüm hafif bir kıpırdansa birde dün gece ve sabah sol tarafım göbeğimin açıdı herhalde genişlio dedim ona yordum ama bilmiom yarınki yolculuğu iptal edip doktoramı gitsek

6 sene niden bekledin ya nan şimdi 15haftayı bekleyemıyon hıı :mymeka:
kıslar nbr
bişey sorucam

zehirlendin mi yoksam :1shok: :1shok:

al bendende o kadar bizde kocişle sabırsızlanıyoruz bir an nce doğsada sevsek doya doya koynumuza yatırsak öpsek koklasak missler gibi yavrumu
dahada cok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
ayy bence az kaldııı :kedi:
valla alışveriş yapınca insanın bebişini hemen kucaklayası geliyo ben ondan bakmıyom hiçbişeyeee
iki badiye pert oluyom çünkü
kıslar nbr
bişey sorucam
önceden bulantın oluyomuydu balık olayı hassas biraz yaa bi git dr.aa

şekerim ben de dün sarstım sarstım bi tane küçücük tepki verdi yakında sağlık ocağı varsa git istersen kalp atışını dinlesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…