yok kız merak etme benimki de az oynadı sabahtan beri dün çok merak ettim evde uzanınca kolbastı oynadı resmeenYa kıslar benim bebiş sabahtan beridir tekeme atmadı ya çok canım sıkkın bişey olmamıştır demisenağlama
tabi sen bikere doğurdun ben ilk kez yasıom bu duyguyu sabırsızlanıoz özlüozzz analatamam yaaaaaa zaman tıkandı sankiii:kedi:
tabi sen bikere doğurdun ben ilk kez yasıom bu duyguyu sabırsızlanıoz özlüozzz analatamam yaaaaaa zaman tıkandı sankiii:kedi:
:a015: :a015:anacım ben kaçayım,eccük alışverişe gidecemdee 1 ytl günleri başlamış markette bi bakam ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın haa
dee hadi git gez madem opuyorumnanaktanacayip sıkıldım evde yaa eşimde gece calısıyo gecenin bi yarısına kadar hep yalnız cekilmiyo valla :a015:
heee tecrübe kazandın yaniiii:jeyyar:
bence ilk doğum daha kolaydır psikolojik açıdan.çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun karampole gidiyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızım bizim 2.diye özlemiyor muyuz sankiii:mymeka::dilcikar:özlesekte ne yapsakta zamanını bekleyeceğiz.hatta benim enesimin hiç çıkmaya niyeti yoktu son günler kafayı yiyordum ne zaman gelecek bebişim diyekaydirigubbakcemile3
kıs korkma allah seni 20 haftalık bebiş günde 60 ila 85 arası hareket edermiş bununda cok azını anne hissdermiş şimdi tutarsız onun hareketleri sanırım 25nci haftadan itibaren dikkat etmek gerekio hareketlerine rahat ol bacımmm opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
al bendende o kadar bizde kocişle sabırsızlanıyoruz bir an nce doğsada sevsek doya doya koynumuza yatırsak öpsek koklasak missler gibi yavrumu
dahada cok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
kıslar nbr
bişey sorucam
dün balık ve karides filan yemiştim dışarda gece hepsini kustum
şuan hala mide bulantım var
acaba doktora gitsemmi yani bu mide üşümesi olabilirmi
yok kız merak etme benimki de az oynadı sabahtan beri dün çok merak ettim evde uzanınca kolbastı oynadı resmeen
6 sene niden bekledin ya nan şimdi 15haftayı bekleyemıyon hıı :mymeka:kızlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa bebeğim kıpırdandıkça onu okadar cok görmek kollarımın arasında hissetmek kokusunu içime çekmek babasıyla aramıza yatırıp sevmeyiii okaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok istiyoruzki anlatamammmmm zaman biran önce gecsin ekim kasım gelsin bebelerimiz sağ salim kollarımıza gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslar nbr
bişey sorucam
elevitini benim gibi düzensiz içen gaytaran anne varmı :kedi:
ben kacıom kıslarrr gelirim sonraaaaaaaaaaaaaaa
6 sene niden bekledin ya nan şimdi 15haftayı bekleyemıyon hıı :mymeka:
zehirlendin mi yoksam :1shok: :1shok:
elevitini benim gibi düzensiz içen gaytaran anne varmı :kedi:
ben hiç kullanmadım valla
ayy bence az kaldııı :kedi:al bendende o kadar bizde kocişle sabırsızlanıyoruz bir an nce doğsada sevsek doya doya koynumuza yatırsak öpsek koklasak missler gibi yavrumu
dahada cok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
önceden bulantın oluyomuydu balık olayı hassas biraz yaa bi git dr.aakıslar nbr
bişey sorucam
şekerim ben de dün sarstım sarstım bi tane küçücük tepki verdi yakında sağlık ocağı varsa git istersen kalp atışını dinlesinlerSabahtan beri uzanıyorum tatlı bişeyler yiyorum yana dönüyom yok hiç oynamadı gülüm hafif bir kıpırdansa birde dün gece ve sabah sol tarafım göbeğimin açıdı herhalde genişlio dedim ona yordum ama bilmiom yarınki yolculuğu iptal edip doktoramı gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?