kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
ben sanki hep eksik kalıyormuşum gibi geliyor bana...
hemen bi topik açacam oraya hergün düzenli olarak neler yediğinizi yazın olurmu
bende ona göre çeki düzen veririm artık kendime...
kızlar ben geldim vandayım.baya yerleştim sayılır ince işler kaldı.depresyondayım bu arada.geldiğimde ilk bir hafta ağladım çok zor ya istanbuldan sonra çok.ben istanbulu sevmediğimi sanıyodum ama çok seviyomuşum yaaaa.burda nasıl zaman geçer hiç bilmiyorum.ay herşeye ağlar oldum çok zor durumdayım.kociş bugün işe başladı.onuda evden uzak bi yere verdiler geceli gündüzlü.offfffffffffff offfffffffffffffffff çok kötüyüm kızlar sormayın gitsinmafoldumben
kızlar ben geldim vandayım.baya yerleştim sayılır ince işler kaldı.depresyondayım bu arada.geldiğimde ilk bir hafta ağladım çok zor ya istanbuldan sonra çok.ben istanbulu sevmediğimi sanıyodum ama çok seviyomuşum yaaaa.burda nasıl zaman geçer hiç bilmiyorum.ay herşeye ağlar oldum çok zor durumdayım.kociş bugün işe başladı.onuda evden uzak bi yere verdiler geceli gündüzlü.offfffffffffff offfffffffffffffffff çok kötüyüm kızlar sormayın gitsinmafoldumben
kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
anaaa burda varmı ki ondaan ay vakit de yok gııı gitsemmKızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee
ayy kız olsun gıı opuyorumnanaktanbizd kartanesi ile yemekteydik ayıptır sölemesi şinci gelebildim nan hatun sankim oğlan doğuracak gibi popo felan yok sivri bi göbüş var onu da anlarsan yanee bence bide erkek ismi hazırlıyak ne olur ne olmaz demii
yok o zaman matkap koyarun :roflol:hee kıııı o zaman kesin testere koyar bu delü gacıı :roflol:
hah geldi topic mannağı gacı koş aç hemen eksik kalmakızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
bi o topic eksikti onuda açıwer gari :roflol::roflol:
ben buseyi yedirip uyutacam namaz kılacam gelirim baaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
benim arkamdan dedikodu yapabülüsünüz nasılsa okunuyo:roflol::roflol::roflol:
bi o topic eksikti onuda açıwer gari :roflol::roflol:
ben buseyi yedirip uyutacam namaz kılacam gelirim baaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
benim arkamdan dedikodu yapabülüsünüz nasılsa okunuyo:roflol::roflol::roflol:
heee tecrübe kazandın yaniiii:jeyyar:
bence ilk doğum daha kolaydır psikolojik açıdan.çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun karampole gidiyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üzülme beem alışırsınnnnn bende hep yalnızım yasadığımız yeri biz güzelleştiririz biliosun bebiş gelsin hiç sıkıntın kalmasssopuyorumnanaktan
oyyyy kuzum canını hiç sıkma olur mu oralarada alışırsın eeeee görümceni ne yaptınız:uhm:
ayy canım yaa üzme kendini alışırsın zamanla. hele bi bebişin gelsin hayırlısıyla o zaman daha iyi olcak senin için. bu arada görümcen geldi mi sizinle asıl merak ettğimiz o kaydirigubbakcemile3
anaaa burda varmı ki ondaan ay vakit de yok gııı gitsemm
ayy kız olsun gıı opuyorumnanaktan
yok o zaman matkap koyarun :roflol:
hah geldi topic mannağı gacı koş aç hemen eksik kalma
ben de günde kaç kere wcye gidiyonuz diye topic açcam gıı benim sürekli gidesim geliyo daa
kıız ağlamaaa bebiş gelsin onla vakit geçip gider yaaa orayı da seversin zamanla
aman nedek korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak ordan çıksın sağ salim de gerisi boşşşşa.s
canım yaaa üzzülmee ne olurrrr
zamanla oraya da alışırsın daha çok yeni olduğun için
böyle geliyor sana ama doğduğun değil doyduğun yer demişler
herşey yoluna girecek inşallah zamanla...
Ya kıslar benim bebiş sabahtan beridir tekeme atmadı ya çok canım sıkkın bişey olmamıştır demisenağlama
kızlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa bebeğim kıpırdandıkça onu okadar cok görmek kollarımın arasında hissetmek kokusunu içime çekmek babasıyla aramıza yatırıp sevmeyiii okaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok istiyoruzki anlatamammmmm zaman biran önce gecsin ekim kasım gelsin bebelerimiz sağ salim kollarımıza gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıs şunun şurasında ne kaldı sağlıcakla alırsın kucağınazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?