2009 Kasm Anneleri

dedim ya kızım birbiirimisle oynadıkk 6 sene

bana hiçççççççççç vermediiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:

ne ballısınız nan hap içmiyonuz ben tosun gıbıyım bıdebana vitamin verıyolar bebekde haftasından önde gidiyıo zaten benım gibiolacak bellı delikafadulden

senin doktor vermedımı pekı sen vıtamın hapı ullanmıyonne kullanıyon gııı bendehap kokusunu hiç sevmıyom o yuzden hergun atamıyom yaww :kedi:

walla enestede sadece gyno ferro senolu kullanmıştım bunda da onu kullanıyorum.demir,b12 vitamini ve folik asit bir arada

elevitini benim gibi düzensiz içen gaytaran anne varmı :kedi:

senin doktor vermedımı pekı sen vıtamın hapı ullanmıyonne kullanıyon gııı bendehap kokusunu hiç sevmıyom o yuzden hergun atamıyom yaww :kedi:

hiç içmeyen anne var bana heç bi hap vermedi dr.
şeker yüklemesinde kan tahlillerine göre bakalım dedii :1shok:

ne ballısınız nan hap içmiyonuz ben tosun gıbıyım bıdebana vitamin verıyolar bebekde haftasından önde gidiyıo zaten benım gibiolacak bellı delikafadulden

bende sadece ferrum içiom valla baska hiç bişe yok vitamin neyim az şişkosun ya daha şiş die vermiştir çilllimmm:roflol::roflol::roflol:

walla enestede sadece gyno ferro senolu kullanmıştım bunda da onu kullanıyorum.demir,b12 vitamini ve folik asit bir arada
ben onu ılk hamıle kaldıgımda ıctım eltım verdıydı o yenı dogum yaptıya onun doktoru hep onu vermıs doguran akadar benımkıde elevıt verdı
hiç içmeyen anne var bana heç bi hap vermedi dr.
şeker yüklemesinde kan tahlillerine göre bakalım dedii :1shok:
iyi o zaman bende 2 yada 3 günde bir içiyorumda opuyorumnanaktan

bende sadece ferrum içiom valla baska hiç bişe yok vitamin neyim az şişkosun ya daha şiş die vermiştir çilllimmm:roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

takma cicim 20. 21. haftalarda 2-3 gün hissetmediğim oluyodu benim
ban da hiç ilaç verilmedi bu güne kadar

ya öylemi sen korkmadınmı peki gittinmi doktora

canım sen hiç kafana takma yaa ilk bebek yaa biraz evham var üzerinde.bende ilkte böyleydim hrşeyi kafaya takardım.eğer birşey olmuş olsa tabii allah korusun kanaman falanda olur ya da ağrı.bu haftalarda normal bunlar ben 2-3 gün bile h,ssetmediğimi hatırlarım.içini ferh tut ama yinede içinde birşey kalmaması için git sağlık ocağına dinlesinlera.s

bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))

bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))

dr.da kendine benzettin yaniiii helal olsun:roflol:

o magnezyum başka gıı o kramlar ıcın kas ıcın yanı

biliyorum canım kramplar için verdi bana dr zaten magnezyumu bide kan hapı verdi bide vitamin verdi ama elevit vermedi
vitamn bitti zaten demir hapıda 5 günlük falan kaldı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:

:roflol::roflol::roflol:allahh emi yaaaaa ben demedim mi kendine benzettin adamı diye gııı bu dr.şimcik sana çok alışır gel bidaha doğurtayım demezse iyi:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:allahh emi yaaaaa ben demedim mi kendine benzettin adamı diye gııı bu dr.şimcik sana çok alışır gel bidaha doğurtayım demezse iyi:roflol::roflol:

hahah dermi der valla ben ona bi hnım bulacam everecem adamı :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…