dedim ya kızım birbiirimisle oynadıkk 6 sene
bana hiçççççççççç vermediiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
senin doktor vermedımı pekı sen vıtamın hapı ullanmıyonne kullanıyon gııı bendehap kokusunu hiç sevmıyom o yuzden hergun atamıyom yaww :kedi:
elevitini benim gibi düzensiz içen gaytaran anne varmı :kedi:
senin doktor vermedımı pekı sen vıtamın hapı ullanmıyonne kullanıyon gııı bendehap kokusunu hiç sevmıyom o yuzden hergun atamıyom yaww :kedi:
ne ballısınız nan hap içmiyonuz ben tosun gıbıyım bıdebana vitamin verıyolar bebekde haftasından önde gidiyıo zaten benım gibiolacak bellı delikafadulden
ben onu ılk hamıle kaldıgımda ıctım eltım verdıydı o yenı dogum yaptıya onun doktoru hep onu vermıs doguran akadar benımkıde elevıt verdıwalla enestede sadece gyno ferro senolu kullanmıştım bunda da onu kullanıyorum.demir,b12 vitamini ve folik asit bir arada
iyi o zaman bende 2 yada 3 günde bir içiyorumda opuyorumnanaktanhiç içmeyen anne var bana heç bi hap vermedi dr.
şeker yüklemesinde kan tahlillerine göre bakalım dedii :1shok:
bende sadece ferrum içiom valla baska hiç bişe yok vitamin neyim az şişkosun ya daha şiş die vermiştir çilllimmm:roflol::roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/293946-bebeklerimizin-komik-anlari-resimli.html
su bebelere bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[
ay ben dün gördüm bunları çok tatlılar ya
bizde inşallah bebişlerimizin resimlerini çekip paylaşacağız böyle ayyy nası heyecanlandım birden şimdi bak :kedi:
takma cicim 20. 21. haftalarda 2-3 gün hissetmediğim oluyodu benimÖylemi dersin bir kere bilem kıpırdamadı ya sabahtan beri yarın yola çıkıcam işim var bir sürü yapamıom taktım kafaya 21. haftadayım aslında önde benim bebiş inş. haklısındır bişeyi yoktur
ban da hiç ilaç verilmedi bu güne kadarsenin doktor vermedımı pekı sen vıtamın hapı ullanmıyonne kullanıyon gııı bendehap kokusunu hiç sevmıyom o yuzden hergun atamıyom yaww :kedi:
takma cicim 20. 21. haftalarda 2-3 gün hissetmediğim oluyodu benim
ban da hiç ilaç verilmedi bu güne kadar
ya öylemi sen korkmadınmı peki gittinmi doktora
ilça dedinizde bu magnezyumlar benim midemi bulandırıyo içerken suda eriyen şey varya ondan verdi dr ıyyyy
bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))[/QU
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: naniknanik naniknanik naniknanik
bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))
o magnezyum başka gıı o kramlar ıcın kas ıcın yanı
bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))
bana hiç magnezyum bilmem ne vermio bi kere dedim millet hep kullanıo didiki sen milletmisin ye işin neee öldüm gülmekten cok ciddi adamdır yoldan cıkardım sorularımla artık saçmalıo :)))))))))))))))[/QU
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: naniknanik naniknanik naniknanik
dr.da kendine benzettin yaniiii helal olsun:roflol:
he valla benzettim 4 boyutlu usg girdim bebek ellerini açmadı aklıam şüphe düştü hani bişemi var allah korsun die kendi doktoruma cıktım dedim bu acmadı ellerini yumruk yapmış adam diokii belki cimridir:roflol::roflol: dedim biz anası babası olarak hiç öle değiliz:roflol: dedi dedesine cekmiştir bende dedim nası bildinizz:roflol::roflol: adlı bizi bi gülmeee adam cokk tatlıı yaaa sonra dedi merak etme ben onu pıhtı oldugu günden beri tanıom herbişeyi yerinde oğlumuzun maşallah endişelenmeopuyorumnanaktan sonra dedim mustafa bey sizin huyunuz değişti dedim ben geldim geleni dioki bi size böleyim :roflol::roflol: yazık gı adama 40 küsür yasında bekar bi anneciği varmış bu yasa kadar hep o bakmıs ben hamile kaldıgımda yeni kaybetmiş anacığını cok üzgünmüş meğer :çok üzgünüm: ama şimdi topladı o benim bebeğime ben onun psikolojisine bakıom :roflol::roflol:
:roflol
he valla benzettim 4 boyutlu usg girdim bebek ellerini açmadı aklıam şüphe düştü hani bişemi var allah korsun die kendi doktoruma cıktım dedim bu acmadı ellerini yumruk yapmış adam diokii belki cimridir:roflol::roflol: dedim biz anası babası olarak hiç öle değiliz:roflol: dedi dedesine cekmiştir bende dedim nası bildinizz:roflol::roflol: adlı bizi bi gülmeee adam cokk tatlıı yaaa sonra dedi merak etme ben onu pıhtı oldugu günden beri tanıom herbişeyi yerinde oğlumuzun maşallah endişelenmeopuyorumnanaktan sonra dedim mustafa bey sizin huyunuz değişti dedim ben geldim geleni dioki bi size böleyim :roflol::roflol: yazık gı adama 40 küsür yasında bekar bi anneciği varmış bu yasa kadar hep o bakmıs ben hamile kaldıgımda yeni kaybetmiş anacığını cok üzgünmüş meğer :çok üzgünüm: ama şimdi topladı o benim bebeğime ben onun psikolojisine bakıom :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:allahh emi yaaaaa ben demedim mi kendine benzettin adamı diye gııı bu dr.şimcik sana çok alışır gel bidaha doğurtayım demezse iyi:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?