2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

seninki yine yarı yola kadar getirdi benimki, beni daha koltuktan kaldıramıyoo altına etçek adam:roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol:

seninki yine yarı yola kadar getirdi benimki, beni daha koltuktan kaldıramıyoo altına etçek adam:roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hormonlu ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi kaçtım bennnnnnnnnnnnnn

hele bi itiraz etsinler bakemklava:klava:klava:

ne yapsın adam işini garantiye alıyor:roflol:gece uykudan uyanıp kornet almak kolay mı bi düşün bakalım ya o hamile olsaydı:roflol:

:roflol::roflol:kıs kaç kilo oldun öleee:1shok:

ya bugün oğluşum yukarının merdivenlerine çıkmayı öğrendi yaaa sinir oldum bi orası kaldı çıkmadığın diye.allahtan kapısı varda kapatıp rahat ediyorum

bende 2.5 kilo aldım

akşamları pek yememeye çalışıyorum.kocişim hep akşamları yerken görüyor onun için az yediğimi zannediyor.geçen hafta sonu öğlen bi tabak yemek doldurdum kendime yuh bunun hepsini sen mi yiyeceksin diyor:roflol:

bende yemiyom akşamları sadece meywe
bende kızım 1 yaşlarındayken 55 kiloya kadar düşmüştüm sonra herkes bna hiç yakışmıyı çok zayıfsın dedi bende saldım çayıra mewlwm kayıra dedim 60 kiloya çıktım ölede hamile kaldım

akilli adam vereliniortak

57 kiloyum 2 kilo aldım daha:kedi:

bende 2.5 kilo aldım

bende 3 kilo aldım 78 kiloyummm :lepi:

ayyy bugün biraz yoruldum şincik oturunca ayy benim kızz bi kudurdu bi kudurdu taklalar atıyoo herhal

Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…