2009 Kasm Anneleri

bizim bahcedede bi adam otları temizliyo
hayır işin ters tarafı ev sahibi haberde vermedi aaa bi baktım adam bahçeden atlayıpta girmiş temizlik yapıyo
bende evde sortla oturuyom kocişte yok diye elektriği bilem acmadım öyle bekliyom

anacım dikkatli ol :1shok:

anacım dikkatli ol :1shok:

Offff sorma resmen sinir oldum bide salonun teras duvarı boydan boya sürmeli cam, resmen tv nin arkasında kalan koltuga oturdum hiç kıpırdamıyom, normalde tırsmam böyle seylerden ama simdik üstümde minicik sort var bu sıcakta onu degişmek işime gelmiyo bide adam allahın arabı bisey dese anlamıycam, dahada önemlisi habersiz ya o yüzden kıllandım bi kere...

ayyy ben yine geldim kocişim gelmedi daha:gitme:yaa bende evde rahat edemiyorum giyiyorum rahat kıyafetleri bi bakıyorum zil çalmış hadiiii giyin kapıyı aç diyene kadar kapıdaki gidiyorkaydirigubbakcemile3

valla seslerden anladığım adam simdide terası süpürüyo, heralde bitirdi gitmek üzere

nan koltukta uyumuşşş sığmıommmmmmmmmm denedim yoksaaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:
denedin mi nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını
evetya konuşmayın şişşşkooo var burda aaaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Hadin iyi akşamlar.....

ıyı akşamlar gıı dikkat et kendıne anacım :1shok:

selam milllleettttttttttttttttttt
napıyon len krispi +18 ciler daha yok piyasada hayırdır erken mi yoksa :jeyyar:

ayy teyzoşu kızıma çıtçıtlı badylerden aldı yumuşacık çok tatlı yaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

gunduz ben işteyken çeneniz duşuyo demiiiiiiiiiii şimdi kimse yok olanlar da çıt yokkkkkkkkkk klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…