ni getirecekler cokacimcoook cokacimcoookhe nan allah razı olsun ondan o gelcek diye temizlik yaptım yoksam b.k götürüyodu ewii :roflol: :roflol: :roflol:
kız ne ziyafetii :umursamaz: bi dadluylan ziyafet mi olur. yimeklerini kendi getircekler. ne getircekler sölemiyim biyeriniz şişmesin. ben bi çorba yapcam bi salata o kaa cokacimcoook
yokk gı evim temizzz zaten ne uğrascammmmm her dakka şimdiye kadaa yaptım yeterr:roflol:
kıs senin kociş yok mu bu gacdan hayır yok dedi heral adam geri gitti işe:roflol:
anacım zaten 24 saat kapı pencere açık. ew temiz kalır mı? yap yap nereye kadar dimi ama yerimseniben
ohhh sende canlizden aşağı sayılmazsın valla benim bebiş ilk değil yaa ilgilenen yok benle tabii anneciğim dışındazemuszemus
ni getirecekler cokacimcoook cokacimcoook
hee nehir ununu elemiş eleğini asmış tecrüceli kadun o buyrunnnnnnnnn
doktora gitti sabah alışveriş yaptı uyuyoo şimcikopuyorumnanaktan
kıs git yanına sende kıvrıl yat adam kaç gündür yok yanında tadını çıkar :asigim:
ni getirecekler cokacimcoook cokacimcoook
doktora gitti sabah alışveriş yaptı uyuyoo şimcikopuyorumnanaktan
kıss sölemiyimm canınız çeker nanlmaz:
yazık adama nan gelir gelmez adamı sağa sola mı gönderdinlmaz: adam dağa kaççak nan yine :roflol:
:roflol::roflol:çık üstüne kıs:roflol::roflol:nan koltukta uyumuşşş sığmıommmmmmmmmm denedim yoksaaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim buse uyandı diye çıktım sonra onu yedirdim markete gittik meywe aldık geldik
:roflol::roflol:çık üstüne kıs:roflol::roflol:
şimdi sen onların hepsini yemişsindir ha hacıı:jeyyar:
kıs git yanına sende kıvrıl yat adam kaç gündür yok yanında tadını çıkar :asigim:
nan koltukta uyumuşşş sığmıommmmmmmmmm denedim yoksaaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim buse uyandı diye çıktım sonra onu yedirdim markete gittik meywe aldık geldik
yok anam yemedim akşama yicem hafif olsun deyüüüüüüüüüüüüü
yasaklı nan onlar sewişmiyolarmışş şimdi adamı tahrik etmesin :roflol:
anam sakın heeee ezersin adamı delikafadulden
hoşgeldin beaa a.s.
oplum ezilirrr nannnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
kornet sarmıyo heralde artık:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?