2009 Kasm Anneleri

geldim geldimmm nehir elif kenyaa
elif kıss topicine takıldım ne tıkındığımı yazıyodum kaydirigubbakcemile3

nan nehirrrrrrrrrrrrrrrr kaçmış kızımmmmmmmm geri gel ve şu tickerin de çıplak karuyu kaldır senin yuzunden işyerinde ekranımı uzaktan gören beni sapık saniy beeeeeeeeeeee :roflol:
millet ne bilsin kasım analarını danalarını adım çıkacak lan cerenimo nette çıplak yatmış karuların olduğu sitelere giriy diceklerrrrrrrrrrrrrrrrr

:roflol::roflol::roflol:

cicişlere bakıyom çok tatlı şeyler almış herkes ya maşşallahh allah herkese sağlıkla kullanmak nasip etsinnnnnnnnnn

kaldırmam nan soranlara deküüü sexi anne oooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol:

geldiğim gibi gitmesini de bilirim kaydirigubbakcemile3
offf sinir oluyorum yaaa iki dakikaa bilgisayarın başında duramıyorum
fenalık geliyoooo
ben kaçıyorum kızlar uzanmassam bayılacam
iyi geceler herkese...

kızlar şu hediyeleşme çekilişini ben gitmeden yapsakta gelince kargoya koysak olurmu
ben ağustosun 18 de geliyom 20 sinde kargoya koyma günü ne ara çekiliş yapacazda kargoya werecez yada ağustosun 25 inde kargolama olsun rahat rahat çekilişi yapar kargoya koyaruk

caturtu körmüsün ertelendi yaaaaaaaaaaaaaaa çekilişi salı yapacaz abartma artık 20 si iidir

selam bebekk yavruşuna ne ciciler almışın ölee

valla cogunu annanesi aldı bugun gene battaniye almıi bide alt almıs eklicem simdi onlarıda
bide babannemizde bir tane hastane cıkısı aldı ama evine goturdu getirince onuda eklerim
inş. hayırlısıyla saglıklısı ile giydiririz bebişlerimze:Saruboceq:

salı cekilecek işte offffffffffff ne lazsınn haaaaaaaaaaaaaaaaaa sen 25nde gönder ikide bii kural değişmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…