selam millet nasılsınız bakem cerin kız senin bu saatte ne işin war burda kııı yarın cumartesi demi ondan anladım
salı cekilecek işte offffffffffff ne lazsınn haaaaaaaaaaaaaaaaaa sen 25nde gönder ikide bii kural değişmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzklava: klava:
kaldırmam nan soranlara deküüü sexi anne oooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol:
tamam nan tamam görmemişim salıyı daaaaaaaaaaaaa manyek karuuu
nan sen hala bişey beceremedin nan git napacaksan yap nan deli ettün bizi haaaaaaaaaaaaaa
yoksam gittimi kocan :roflol::roflol:
sorsalar derdimi anlatacam da kaydirigubbakcemile3
evde nan çekirdek çitliozz aaaa manukyanı geçtiniz haaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
sormadan anlat adaşımın anası
ateşe baca laaaazım
kitaba hoca laaaazım
özgeye koca laaaazım
o da bu gece laazım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
krispi noldu nan nehir seni payladı bide ben sormiyam onu hediyeleşmede son durum nedür kura ne zaman çekilcek hediyeleri ne zaman alıp kargoya vereces son gun nedir aplaaa çaktırmadan bi diyiver hele :1ninca:
cerin ben sana bi özel mesaj yollamıştım aldını sen onu yoksam haberin yokmu
:roflol:şutarafagitti
krispiye ne lazım
en çok akıl lazım
oda burda kalmamıs
kazıma sormak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım onlar ısınma hareketlerine başlamışlar birazda biz dürtersek olcek bu iş bakalım hayırlısı olsun:roflol::roflol::roflol:ohh ekip tamam +18 cilerin hepsi döküldü mevzuu gene nehir olcak sanırsam :roflol: nan gacide özel hayat deyü bişi kalmadı beeeeee zavallum napsa söliy
çekirdek çitliyoh dio yafrum yaaa çıt çıtttttttttttttttt krispi bunu kesin başka bişeye bağlar ben sağa diyem napsan kurtulamassın bu çatlaaaaaaan elindenn :)))))))
hoşgeldün bacım sabret nan acele etmeheeyyy size dedim nannn giderün haaklava:
kız bu özge bişey becerecek beceremiyo hırsını bizden çıkarıyo aman dalaşma sakın
:1no2::1no2::1no2:
bacım çekilşi salı günü çekilecek
kargoyada ağustosun 20 sinde werilecek bu kadar anladınmı bacım a.sa.s
ohh ekip tamam +18 cilerin hepsi döküldü mevzuu gene nehir olcak sanırsam :roflol: nan gacide özel hayat deyü bişi kalmadı beeeeee zavallum napsa söliy
çekirdek çitliyoh dio yafrum yaaa çıt çıtttttttttttttttt krispi bunu kesin başka bişeye bağlar ben sağa diyem napsan kurtulamassın bu çatlaaaaaaan elindenn :)))))))
heeyyy size dedim nannn giderün haaklava:
ne çalıyon nan benim türkümü aaaaaaaaaaaaa
ayy ewet burda kimsede akıl kalmamış kızına sor bakem nerde bulabiliriz biraz akıl hacıııııııııı
heeyyy size dedim nannn giderün haaklava:
ayyyyy hayatımın çıtırtısıııııııııııı özel mesaj derkennnnn göbeeennden mi bahsediyonn?yauw ben ona baktım emme yorum yazdım diye hatırlıyom yazmamışmıyım laaaaaaaaaaa :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?