nolcek nan son model araban war satıwer nan :roflol::roflol:sus kıı delüüüü nerde bende o kaaa paraaa baksana oğluşumun bi odası bilem yoookkmafoldumben
krispiimmm sağol nan yarasın oğluşumaaaaa
neyse ben gidiyom kimse beni sallamadı
bence varya onun kaşıntısı sizden laf duymak yoksa burda sölermi sizin çenenize düşeceğini bile bileeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
neyse ben gidiyom kimse beni sallamadı
mureda zengüün ya 2 kişiye yollayacakkk:roflol::roflol::roflol:
mureda nan sana ben çıkarsam hediyemi sen alma tamam mı kocan alsın eniştenin eli pek bi açık fallaaaaaaa :jeyyar: :roflol::roflol: o para sınırı falan tanımas yıkar ortalığı :roflol:
nolcek nan son model araban war satıwer nan :roflol::roflol:
aaaaaaa kız yazdım ya bacı neynn böle yapisin bak alırım façanı aşağı nan konuş
kaşınıyom oğlum gelin bütün topic bi el atsın falla razıyım ohh hırt hırt kaşıyın hayrınızaaa delikafadulden
hee kıı doğru diyon valla,bi bebek arabası alır gariiii :roflol: kııı kim çıkcak valla çok merak ediyom haaaa....çok eli açık adamdır kocişkooommopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayyyy yerim ben onuuu opuyorumnanaktan
nan +18 grubuna da gelin beni kaşıyın demek fazla iddialı bi istek oldu vazgeçtimmm :roflol: yav kocişe desem gel beni kaşı diye işin boyutu değişecek hahahahaha en iisi susim usul usul kendim kaşınimmm :roflol:
ateşe baca laaaazım
kitaba hoca laaaazım
özgeye koca laaaazım
o da bu gece laazım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:şutarafagitti
krispiye ne lazım
en çok akıl lazım
oda burda kalmamıs
kazıma sormak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nan kocamın kollarındadım dermişimm :roflol: komsudadık kıı yemekteee
aaaa ekip eksik aamaa nerde benim tombiş tubişim yaaa
kaşırık anam kaşırık sen yeterki istekaydirigubbakcemile3kaşınıyom oğlum gelin bütün topic bi el atsın falla razıyım ohh hırt hırt kaşıyın hayrınızaaa delikafadulden
nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sendeneyse alınganlık yapmiciim ama saatlerdir burdayım yanee
pireli karuuuuuuuuuuuuu kacınnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
iyi geceler kızlar
kaşırık anam kaşırık sen yeterki istekaydirigubbakcemile3
nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sendeklava: klava:
nan bu karununmu ewi dağınıktı temizlik neynn yapamıyodu hee benmi yanlış hatırlıyom nan bu karudan hediyede alınmaz nan oda pireli çıkar aman aman almiiimmmm
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
kaşırık anam kaşırık sen yeterki istekaydirigubbakcemile3
nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sendeklava: klava:
nan bu karununmu ewi dağınıktı temizlik neynn yapamıyodu hee benmi yanlış hatırlıyom nan bu karudan hediyede alınmaz nan oda pireli çıkar aman aman almiiimmmm
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?