2009 Kasm Anneleri

günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:

günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus

günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:

günaydın canım
ay bende kara kara düşünüyorum bide ben cam pencere açtığım an çarğılıyorum iyice kafayı yemiş durumdayım yani camı hafif aralayıp mecburen belime ince bir pike sarmak zorundayım yoksa belim tutuluyo ve perişan oluyorum kafamçokkarıştı

günaydın şekerlerrr a.s.

gıııııııııı vana gelin anam.burada gündüz sıcak biraz ama nem olmadığı için boğmuyo.akşamlarıda serin.hehe ben geldim herkesi yanıma almaya çalışıyom.kaydirigubbakcemile3

offf canım yaa banada klima dokunuyo açamıyorum onuu ölee pencerenin altındaa dönüp duruyorum bütün gece yaaaa,2 kere suyun altına girip çıkıyorum gecelerii ne faydaa mafoldumben

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa
ben kışı çok seviyorumm valla yazı pek sevmiyorum

gelin anam işte buraya.ben bi mutfağın kapısını açtım o kadar.bura çok serin.bide bizim ev serin galiba.ben akşamları şalla oturuyom evde
günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus

günaydın.ohhhhhhhhh ne güzel gı işte tadını çıkar

günaydın canım ohhhh ne güzel valla ben şuan işyerindeyim öğlen cıkıp yeni evimi yerleştireceğim daha gerçi bana bişi kalmadı ama artık son rötuşları yaparım bende

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa

anaaaaaaaaaa bende burda istanbul diye boşuna mı meliyom.gı gece yorganla üşüyoz ya biz burda.abooooooow genede seviyom istanbulu.

günaydın şekerciiimmm opuyorumnanaktan gider yarsın şimdi güzellik uykuna bi dahada kalkmazsın artıkkaydirigubbakcemile3
dilmuh cnmm bizi böle kandıramazsııın kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

günaydın canım
valla ben kışı sevmiyorum kanım donmuş benim soğuktan tir tir titreim hatta servis beklerken üşüdüm diye ağladığım çok olmuştur :roflol: nappim üşüyorum ama
yazı ve sıcağı cok severim ama hamilelikte yaz ve sıcak beni acaip bunalttı hayatta terlediğim bilmem ama şimdi resmen gece gündüz su gibi terliyorum yanıyorum alev alev kafamçokkarıştı
şaftımız kaydı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

günaydıın cancazım ,
valla bende aynı dertlen geldiydim kaydirigubbakcemile3 off kış gelsede eccük üşüsek beeee :lepi:

günaydın şekerciiimmm opuyorumnanaktan gider yarsın şimdi güzellik uykuna bi dahada kalkmazsın artıkkaydirigubbakcemile3
dilmuh cnmm bizi böle kandıramazsııın kaydirigubbakcemile3

ühüüüüüüüü kanmış gibi yapsanız.

kız istanbulun neresinde yorganla üşüyosun anam biz patlıyok burda kış gelsin artık yaaaaaaaa

gıııııııı değiştirmeyi unutmuşum vandayım ya anam ben 10 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…