günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:
günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:
günaydın canım
ay bende kara kara düşünüyorum bide ben cam pencere açtığım an çarğılıyorum iyice kafayı yemiş durumdayım yani camı hafif aralayıp mecburen belime ince bir pike sarmak zorundayım yoksa belim tutuluyo ve perişan oluyorum kafamçokkarıştı
günaydın canım
ay bende kara kara düşünüyorum bide ben cam pencere açtığım an çarğılıyorum iyice kafayı yemiş durumdayım yani camı hafif aralayıp mecburen belime ince bir pike sarmak zorundayım yoksa belim tutuluyo ve perişan oluyorum kafamçokkarıştı
günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus
günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa
ben kışı çok seviyorumm valla yazı pek sevmiyorum
anaaaaaaaaaa bende burda istanbul diye boşuna mı meliyom.gı gece yorganla üşüyoz ya biz burda.abooooooow genede seviyom istanbulu.
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa
günaydın kızlar
günaydın şekerciiimmm opuyorumnanaktan gider yarsın şimdi güzellik uykuna bi dahada kalkmazsın artıkkaydirigubbakcemile3
dilmuh cnmm bizi böle kandıramazsııın kaydirigubbakcemile3
kız istanbulun neresinde yorganla üşüyosun anam biz patlıyok burda kış gelsin artık yaaaaaaaa
ben şu kızımı yediriğ geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?