günaydın kıslarrr
günaydıın cnm hoşgeldiiinn a.s. nasıl bugün bebiş hareketlimiii zemuszemus
günaydın mevzeycim opuyorumnanaktan
oooyyyiii kıyamam sana demek çok üşüyosun heee ay ewet o soğukta serwis beklemek çok zor olsa gerek bacımgünaydın canım
valla ben kışı sevmiyorum kanım donmuş benim soğuktan tir tir titreim hatta servis beklerken üşüdüm diye ağladığım çok olmuştur :roflol: nappim üşüyorum ama
yazı ve sıcağı cok severim ama hamilelikte yaz ve sıcak beni acaip bunalttı hayatta terlediğim bilmem ama şimdi resmen gece gündüz su gibi terliyorum yanıyorum alev alev kafamçokkarıştı
şaftımız kaydı kaydirigubbakcemile3
günaydıın cancazım ,
valla bende aynı dertlen geldiydim kaydirigubbakcemile3 off kış gelsede eccük üşüsek beeee :lepi:
oooyyyiii kıyamam sana demek çok üşüyosun heee ay ewet o soğukta serwis beklemek çok zor olsa gerek bacım
demi böle serin serin kombiler yanıyor bazen kar lapa lapa çok güzel yaaaa
kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuzgünaydın canım ohhhh ne güzel valla ben şuan işyerindeyim öğlen cıkıp yeni evimi yerleştireceğim daha gerçi bana bişi kalmadı ama artık son rötuşları yaparım bende
yok kuzum daha var güzellik uykuma oğluşumu uyutayım biraz kestirir gelirimzemuszemusgünaydın şekerciiimmm opuyorumnanaktan gider yarsın şimdi güzellik uykuna bi dahada kalkmazsın artıkkaydirigubbakcemile3
dilmuh cnmm bizi böle kandıramazsııın kaydirigubbakcemile3
sıcaklar hepimizi çarpmış nann :roflol:
anam sende bi hoşsun kadın vanda oturuyo dötünden haberin yok kaydirigubbakcemile3ühüüüüüüüü kanmış gibi yapsanız.
gıııııııı değiştirmeyi unutmuşum vandayım ya anam ben 10 gündür.
yedirdim geldimhadee yedirde gel bakem maviş kızınıııı zemuszemus
günaydın kıslarrr
ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt
ne oldun nann kaynananmı çarptı kııılmaz:
anlaşılan bu gece finduksuz kalmışın bacım yoksam bütün findukları kaynananmı yedi nan
:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlaaaaar.nasılsınız bakem.bende kahvaltımı yaptım kocişi işe gönderdim evi toparladım geldim.ayyyyyyy ne hamaratım maşşşşallllah.sabah 7de kalktım.ayyyyy işe giderken kalkamazdım hiç.
günaydın kızlar dilmuh nasılsın sekerım hosgeldın tekrar
günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:
günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa
ben kışı çok seviyorumm valla yazı pek sevmiyorum
ben şu kızımı yediriğ geliyom
ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt
ıyyiii hiç sevmem ben onları yaaa uyuz oluyom neresi komikse onların:1no2::1no2:
ıyyiii hiç sevmem ben onları yaaa uyuz oluyom neresi komikse onların:1no2::1no2:
aman sizin olsun vaktimi o saçma şeylerle harcayamam benne anlarsın nan sen zateee :mymeka: zewksüz karuu
öle deme nannn :mymeka:sen sanattan ne anlarsın kuzum ben bayılırım valla tiyatroya hatta yeteneğim bilem vardır bu konuda:1closedeyes::1closedeyes:
günaydın tubiş kaynanan gelmedi heee tüühh o kadar hazırlığa görümcen kondu dimek :roflol:
günaydın tubiş kaynanan gelmedi heee tüühh o kadar hazırlığa görümcen kondu dimek :roflol:
aman sizin olsun vaktimi o saçma şeylerle harcayamam ben
ölemiiiii yoksam burda tiyatromu yapıyon nan bizeeeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?