2009 Kasm Anneleri

günaydın canım
valla ben kışı sevmiyorum kanım donmuş benim soğuktan tir tir titreim hatta servis beklerken üşüdüm diye ağladığım çok olmuştur :roflol: nappim üşüyorum ama
yazı ve sıcağı cok severim ama hamilelikte yaz ve sıcak beni acaip bunalttı hayatta terlediğim bilmem ama şimdi resmen gece gündüz su gibi terliyorum yanıyorum alev alev kafamçokkarıştı
şaftımız kaydı kaydirigubbakcemile3
oooyyyiii kıyamam sana demek çok üşüyosun heee ay ewet o soğukta serwis beklemek çok zor olsa gerek bacım
günaydıın cancazım ,
valla bende aynı dertlen geldiydim kaydirigubbakcemile3 off kış gelsede eccük üşüsek beeee :lepi:

demi böle serin serin kombiler yanıyor bazen kar lapa lapa çok güzel yaaaa

ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt

oooyyyiii kıyamam sana demek çok üşüyosun heee ay ewet o soğukta serwis beklemek çok zor olsa gerek bacım

demi böle serin serin kombiler yanıyor bazen kar lapa lapa çok güzel yaaaa

kaydirigubbakcemile3 bu dediklerine katılamam tabii bizde ne kombi varr nede lapa lapa kar kaydirigubbakcemile3 kızz burda kışın mont bilem giyilmiyo bi ceket yeter kaydirigubbakcemile3

günaydın canım ohhhh ne güzel valla ben şuan işyerindeyim öğlen cıkıp yeni evimi yerleştireceğim daha gerçi bana bişi kalmadı ama artık son rötuşları yaparım bende
kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz
günaydın şekerciiimmm opuyorumnanaktan gider yarsın şimdi güzellik uykuna bi dahada kalkmazsın artıkkaydirigubbakcemile3
dilmuh cnmm bizi böle kandıramazsııın kaydirigubbakcemile3
yok kuzum daha var güzellik uykuma oğluşumu uyutayım biraz kestirir gelirimzemuszemus
sıcaklar hepimizi çarpmış nann :roflol:

sorma yaaa bende ölüyorum sıcaktan gece camıda açamıyorum enes bizim odada olduğu için.balığa döndüm valla sudan çıkmıyorum hiçkaydirigubbakcemile3

ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt

ayyyyyyy bende bayılıyorum gidersen benide götürsene ha hacıııı olmaz mı:jeyyar:

ne oldun nann kaynananmı çarptı kııı :olmaz:

anlaşılan bu gece finduksuz kalmışın bacım yoksam bütün findukları kaynananmı yedi nan
:roflol::roflol::roflol:

gelmedi nan kaynanam görümcenle kocası geldi sadece

günaydın kızlaaaaar.nasılsınız bakem.bende kahvaltımı yaptım kocişi işe gönderdim evi toparladım geldim.ayyyyyyy ne hamaratım maşşşşallllah.sabah 7de kalktım.ayyyyy işe giderken kalkamazdım hiç.

günaydın tatlım bugün keyifli gördüm senin aman Allah bozmasın

günaydın kızlar dilmuh nasılsın sekerım hosgeldın tekrar

günaydın şekerlerrr a.s.
allahım şu sıcaklarla nasıl başedeceğiz yaaa :çok üzgünüm: valla nerdeyse hiç uyuyamıyorum :çok üzgünüm:

günaydın muredam ayy sorma yaaa ne sıcak ne sıcak -tatlicadiarzu- gecede benim herüf pervaneyi açıp uyuyoo sabah bi kalktım heryerim tutulmuş şaftım kaymış yaniii -tatlicadiarzu-

günaydııııınnnn güzeeeeeellllll anneler bugün hiçbir işim yok ohhh ne güselzemuszemus

günaydınn a.s.

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah ay sabah uyandığımda ter içindeydim ne kaaa bunaltıcı bi hava var yaaaa
ben kışı çok seviyorumm valla yazı pek sevmiyorum

sorma krispim yaaaa aynı dertten muzdaribim

ben şu kızımı yediriğ geliyom

benide yedirsene be hacııı cokacimcoook bu sabah şaftım kaymışya hazır bi sofra bulsam hemen damlıcam orayaa zemuszemus

hee ben bayılurun hele hıyralı babayla havuçlu anne admım onlar benim yaa :lepi:

ne anlarsın nan sen zateee :mymeka: zewksüz karuu
aman sizin olsun vaktimi o saçma şeylerle harcayamam ben
öle deme nannn :mymeka:sen sanattan ne anlarsın kuzum ben bayılırım valla tiyatroya hatta yeteneğim bilem vardır bu konuda:1closedeyes::1closedeyes:

ölemiiiii yoksam burda tiyatromu yapıyon nan bizeeeee:oklava:

günaydın tubiş kaynanan gelmedi heee tüühh o kadar hazırlığa görümcen kondu dimek :roflol:

gelmedi yaa hacıı keyfi pek yokmuş başka zaman gelürün dedi. görümcem zaten gelecekti. yimeklerinide getirdiler zeten. ben bi çorba salata bide dadlu yapmıştım sırnaşık şey pek bi hazırlık yapmamıştım yanii ama yinede yorulmuşum heee

Back
X