abooooow kıslar şuan mutfağımın halini görseniz gülmekten ölürsünüz oğluşum dolabı açmış bütün tencere tava indirmiş şimdi o da yetmedi çekmeceyi açıp peçeteleri sütlaç kaplarını bulaşık eldivenlerini döktü anasıda oturdu masaya geçmiş pcnin başına size laf yetiştirmeye çalışıyor:roflol:
aaayyy kızlar sinirlerim bozuk yaaa eşimin amcasının oğlu askerde ölmüştü bi hastalıktan ötürü şimdi eşim telefon etti neymiş efendim amcaları ona telefon açmış bebek erkek olursa adını o ölen çocuğun ismini koyacakmışız nan ben kimin adını koyam kayın peder sipariş werir bi yanda onlar sipariş werir bi yandan yaaa kimse bunun anası babası wadır ismine biz niye karışalım demiyo yaaa sinirlerim alt üst oldu koymuyom kimsenin ismini ben koyacam eşime dedim daha net belli değil erkekmi diye niye hemen sipariş weriyolar eşimde diyor bende onlara dedimki ben karışmam ismini annesi werecek ben isme karışmıyom kızımın ismini kayın peder koydu yeter daa hayret bişe zorla kaşınıyolar wermiyom nan kimswenin ismini kimse karışmasın ben doğuracam ben büyütecem eşimde bana sen koy deyo bunlara ne oluyo yaaaaaaaaaa hem belki kız dır
aaayyy kızlar sinirlerim bozuk yaaa eşimin amcasının oğlu askerde ölmüştü bi hastalıktan ötürü şimdi eşim telefon etti neymiş efendim amcaları ona telefon açmış bebek erkek olursa adını o ölen çocuğun ismini koyacakmışız nan ben kimin adını koyam kayın peder sipariş werir bi yanda onlar sipariş werir bi yandan yaaa kimse bunun anası babası wadır ismine biz niye karışalım demiyo yaaa sinirlerim alt üst oldu koymuyom kimsenin ismini ben koyacam eşime dedim daha net belli değil erkekmi diye niye hemen sipariş weriyolar eşimde diyor bende onlara dedimki ben karışmam ismini annesi werecek ben isme karışmıyom kızımın ismini kayın peder koydu yeter daa hayret bişe zorla kaşınıyolar wermiyom nan kimswenin ismini kimse karışmasın ben doğuracam ben büyütecem eşimde bana sen koy deyo bunlara ne oluyo yaaaaaaaaaa hem belki kız dır
benımkocamda yapar kız cok ınsaflıdır hep temızlıgı beraberyapardık çamasır bıle asar askım sen yoruluyosun dıye hc cekınmez kımseden zemuszemusulan ne adamlar var şu dunyada benim herifi öldürsem bi işe el atmas abaaowwwww erkekliğinden bişi gider soraaaa naniknanik
stres atmak için evi temizleyen bi koca güzelmiş falla kıssss kıymetini bil herifinnn
nannn ösgeeeeeee bu özgeler genelde ecük cadı oliy kocadan yanada şanslı oliyyy galba sende ölesin benim arkadaş falan da vardır yaptığım küçük istatistiğe göre benim kızımda şanslı olur işallahhhhhh sırnaşık şey
bacım neresındesın antalyanın söle helee :lepi:slm arkadaslar offpek sıcak antalya golgede 43dereceymıs ve ben kafamı kaldıramıorummmmmmmmmm
he benim kocam insaflıdır allah razı olsun allah basımdan eksik etmesin allah nazardan saklasın
darısı senin kızına allahım tüm kız evlatlarına kocam gibi koca nasip etsin valla benim kızım olsa allahım babası gibi bi kocaversin isterim herşeyin hayırlıssssssssssss:Saruboceq::Saruboceq:
yap yapppp :lepi:
ben gördüm maşallah hep bi gözell
benımkocamda yapar kız cok ınsaflıdır hep temızlıgı beraberyapardık çamasır bıle asar askım sen yoruluyosun dıye hc cekınmez kımseden zemuszemus
bacım neresındesın antalyanın söle helee :lepi:
kız kocan boğa burcumu yoksan aynından bnedede varda ama sımdı kaynanamla oldugum ıcın yapmıyok kadıncaz yapıyo sag olsun bıze yaptırmıyo
iyi demişsin bacım kimse kimsenin bebesinin ismine karışmasıniş bu isim koymaya gelince herkesin bi cenesi düşüyo haa benim kayınvaldemde kendi annesinin adını istedi bende kızına koysaydın dedim :roflol:
:roflol::roflol::roflol:allah emi yaaa kıs sizin sülalede kimsenin oğlu yok heral senin doğmamış cocuğuna göz diktiler :roflol::roflol:amaaaan bizimkiler ne para versin nede karışsın hiç istemem zaten hoş karıştırtmamda kimseye:jeyyar:
ayyy benim oğluşlarım sakın babası gibi olmasınlar yoksa karıları ezer geçer walla benim oğluşlarım taş fırın olsunlar gacısını mum etsin mumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhe benim kocam insaflıdır allah razı olsun allah basımdan eksik etmesin allah nazardan saklasın
darısı senin kızına allahım tüm kız evlatlarına kocam gibi koca nasip etsin valla benim kızım olsa allahım babası gibi bi kocaversin isterim herşeyin hayırlıssssssssssss:Saruboceq::Saruboceq:
yaaa nedemezsin bu evi kim çekip çeviriyorsa hee unuttun birde uyumayı bilir:roflol:anası zaten ya aksiyon yapmayı bilir yada pc nin başına oturmayıa.s:roflol::roflol::roflol::roflol:
iş bu isim koymaya gelince herkesin bi cenesi düşüyo haa benim kayınvaldemde kendi annesinin adını istedi bende kızına koysaydın dedim :roflol:
abooo senın işte arabsacına döndü nan oglanın adı neymıs bacımaaayyy kızlar sinirlerim bozuk yaaa eşimin amcasının oğlu askerde ölmüştü bi hastalıktan ötürü şimdi eşim telefon etti neymiş efendim amcaları ona telefon açmış bebek erkek olursa adını o ölen çocuğun ismini koyacakmışız nan ben kimin adını koyam kayın peder sipariş werir bi yanda onlar sipariş werir bi yandan yaaa kimse bunun anası babası wadır ismine biz niye karışalım demiyo yaaa sinirlerim alt üst oldu koymuyom kimsenin ismini ben koyacam eşime dedim daha net belli değil erkekmi diye niye hemen sipariş weriyolar eşimde diyor bende onlara dedimki ben karışmam ismini annesi werecek ben isme karışmıyom kızımın ismini kayın peder koydu yeter daa hayret bişe zorla kaşınıyolar wermiyom nan kimswenin ismini kimse karışmasın ben doğuracam ben büyütecem eşimde bana sen koy deyo bunlara ne oluyo yaaaaaaaaaa hem belki kız dır
helal nan lafı komusun valla vereliniortakiş bu isim koymaya gelince herkesin bi cenesi düşüyo haa benim kayınvaldemde kendi annesinin adını istedi bende kızına koysaydın dedim :roflol:
bişi diilll delikafadulden :roflol:sağol cicim hihoyyyt
itekim gece beni beni bi kaşıntı aldı bunu da topicte söleme gafletinde bulundum krispinin ağzına düştüm gidip kendimi bi foseptik çukuruna atsam daha iyiydi ya bilemedim işte çekecess artıkkk :roflol:
sora bi duşa girdim geçti ben dedim sıcaktandır deyü ama inandıramadım bu çatlaklarııı :kedi:
neyseeemmm ayyyyyyyyy sabahtan beri bi temizlik bi temizlik anamla beraber geberdük resmennnnnnnnnnn o dip köşe sildi süpürdü bende mutfağa girdim ayyy dolapların içini döktüm sildim yerleştirdim şimdi de kıçımın ağrısından duramıyom yatakta yan yattım size öyle yazıyom he :)
ayyy benim oğluşlarım sakın babası gibi olmasınlar yoksa karıları ezer geçer walla benim oğluşlarım taş fırın olsunlar gacısını mum etsin mumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
yaaa nedemezsin bu evi kim çekip çeviriyorsa hee unuttun birde uyumayı bilir:roflol:
:roflol::roflol:kıs iyi demişsin valla:roflol::roflol:
kız ewi bırakta sen ayıkladınmı pirelerini:roflol::roflol:itekim gece beni beni bi kaşıntı aldı bunu da topicte söleme gafletinde bulundum krispinin ağzına düştüm gidip kendimi bi foseptik çukuruna atsam daha iyiydi ya bilemedim işte çekecess artıkkk :roflol:
sora bi duşa girdim geçti ben dedim sıcaktandır deyü ama inandıramadım bu çatlaklarııı :kedi:
neyseeemmm ayyyyyyyyy sabahtan beri bi temizlik bi temizlik anamla beraber geberdük resmennnnnnnnnnn o dip köşe sildi süpürdü bende mutfağa girdim ayyy dolapların içini döktüm sildim yerleştirdim şimdi de kıçımın ağrısından duramıyom yatakta yan yattım size öyle yazıyom he :)
ayyy benim oğluşlarım sakın babası gibi olmasınlar yoksa karıları ezer geçer walla benim oğluşlarım taş fırın olsunlar gacısını mum etsin mumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
yaaa nedemezsin bu evi kim çekip çeviriyorsa hee unuttun birde uyumayı bilir:roflol:
itekim gece beni beni bi kaşıntı aldı bunu da topicte söleme gafletinde bulundum krispinin ağzına düştüm gidip kendimi bi foseptik çukuruna atsam daha iyiydi ya bilemedim işte çekecess artıkkk :roflol:
yoo ben kocamı hiçte ezmem aksine coookkkkkkkkkkk cooooooooookkkkkkkkkkkk saygı duyarım hersey karsılıklı canımcımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?