kuzum sende adını değiştir o zaman bundan basiti mi var:roflol::roflol::roflol:
allah emi kıs hiç bu burada söylenir mi:roflol::roflol:tatlı birşey yediysen ondandır ya da dediğin gibi sıcaktan.
kıs yorma kendini anam 2 gün sonra aynı haline dönecek nasıl olsa:roflol::roflol:
iş bu isim koymaya gelince herkesin bi cenesi düşüyo haa benim kayınvaldemde kendi annesinin adını istedi bende kızına koysaydın dedim :roflol:
kız itek kendisi kaşındı dediki ben çok kaşınıyom pirelendim ben beni bi kaşısanıza dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız itek kendisi kaşındı dediki ben çok kaşınıyom pirelendim ben beni bi kaşısanıza dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kııızzz krispiii ne olcek senin bu oğlanın isim işi nannn :roflol: :roflol: brezilyalılar gibi uzuuuun bir liste halinde ismi olcek cocuğun böölee gidersee :roflol:
versene nan ağızlarının payınııııklava:
evet canım haklısıncanlız cım oğlanın adı yawuz yaa ismi ne olursa olsun genç yaşta ölmüş çocuk 20 yaşında kanserden ben her çocuğuma hitab ederken o çocuk gelecek eklıma yaaa olmazki
ayyy çaturtuuuuuuuuuuu tutmuş şeyini koparmışlar hesabı oğlana herkes bi isim söliy desene neyse ya sallama bak kocişin sen koy diyomuş gerisi hikaye çocuğun adı ne bu arada bide sen ne koymayı duşunuyon
bak canlize küçük yalaka kim istese onun adını koyuyo ne isterse onu da aldırıyo işi bilecen allan lazı hemen parlama işini billl ecükkkk :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy çaturtuuuuuuuuuuu tutmuş şeyini koparmışlar hesabı oğlana herkes bi isim söliy desene neyse ya sallama bak kocişin sen koy diyomuş gerisi hikaye çocuğun adı ne bu arada bide sen ne koymayı duşunuyon
bak canlize küçük yalaka kim istese onun adını koyuyo ne isterse onu da aldırıyo işi bilecen allan lazı hemen parlama işini billl ecükkkk :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
ay iyi demişin falla yuh artık kendi kızına koymamış sende mi aklı başına gelmiş töbe töbee :mymeka:
:roflol:anacım bu nehir ne demiş nann kostümlü resim felan deyüüüü...
bacıım ne oluy nann maskeli balomu varrr :roflol:
yok anam ben ölmüş adamın isminden yararlanamam çarpılırım walla
ben henüz bişeye karar wermedim bacım pazartesi ayrıntılı ultrasona girecem eğer oda erkek derse düşünmeye başilarım doktor bi kere erkek dedi diye hemen isim ayarlammim dedim kızda olabülüüüü ölen çocuğun adı yawuz
kııızzz krispiii ne olcek senin bu oğlanın isim işi nannn :roflol: :roflol: brezilyalılar gibi uzuuuun bir liste halinde ismi olcek cocuğun böölee gidersee :roflol:
versene nan ağızlarının payınııııklava:
yok anam ben ölmüş adamın isminden yararlanamam çarpılırım walla
ben henüz bişeye karar wermedim bacım pazartesi ayrıntılı ultrasona girecem eğer oda erkek derse düşünmeye başilarım doktor bi kere erkek dedi diye hemen isim ayarlammim dedim kızda olabülüüüü ölen çocuğun adı yawuz
canlız cım oğlanın adı yawuz yaa ismi ne olursa olsun genç yaşta ölmüş çocuk 20 yaşında kanserden ben her çocuğuma hitab ederken o çocuk gelecek eklıma yaaa olmazki
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ha gözüne sevem konuişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:anacım bu nehir ne demiş nann kostümlü resim felan deyüüüü...
lan pamelam andersonummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nan normal kıyafet nandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?