2009 Kasm Anneleri

meme farkıyla pamelaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

lan pamelam andersonummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nan normal kıyafet nandelikafadulden

kıızzzz otur oturdun yerreee ne lüzum varrrr kaydirigubbakcemile illaaa nazr etcek bu karı kendiiniii klava: klava:

heeee çıtırtım beniimm koyma kimsenin adını kııızzz ,çocuk senin çocuğun allam yaaaa

he en güzelini ben yaptım oğluma öle bi isim koydum kimsenin dili dönmüo Asrın :roflol::roflol: gecen hastanede karunun teki sordu neyin olacak dedim oğlum adı ne dedi dedim Asrın karu bana neeeeeeeeee Aslımı dedi tepem attı klava: yok didim teyze fotokopisi kadın döndü neeeeeeeeeeeeee didi :roflol::roflol:benim arkadas kola içiodu az kalsın ölüoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

walla en rahatınız benim kimsecikler karışmıyor hemen cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese söylüyorum koyacağım adı kimsede birşey diyemiyorzemuszemus

haa şöleee tabiiiiiiiii canım azcık öle olcan gııı bende bellı deıl daha ısımbakalım daha ne alacaklar kocam ıstedıgı koy dedı yiğit koymak ıstıyorum dedım :roflol: :roflol:
kızım ne kıtsınız yaaa banyo yaptım geçti diyohh anna işte beeeeeeeee :jeyyar: :roflol: :roflol:

addestinide aldın mı nan :kedi:

taaammm lan cekmiom :kedi:

evet canım haklısın

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hee nan alacagımı aldırdım sonbrada yiğit koyacam delikafadulden onlarda lök diye kalır gıı ölee laelaelaelaelae

hahahahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: cancan falla amma güzel kazık olur haaaaaa

kızım ne kıtsınız yaaa banyo yaptım geçti diyohh anna işte beeeeeeeee :jeyyar: :roflol: :roflol:
anladık canım anladık kocişin ayıkladı senin pireleri
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayydaaa breeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

abbbaaoowwww kasım karılarının hepside cadalosss haa ben hariççççççç zemuszemus

anladık nan anladııık,çıtırtıma duyuruyom beeen :roflol: :roflol:
hee kıı bu kaşıntı numarası tutuyosa ağsama bende deniyemmm :roflol: :roflol:
ayyy yazık siz böle numaralara mı gerek duyuyorsunuz:roflol::roflol:
anladık canım anladık kocişin ayıkladı senin pireleri
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayydaaa breeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol:kıs bugünde var mı pireler

hhahaahaa ayy yeter herkeş formunda bugun doğuracam güle güle allah belanızı vermiye heee :roflol:

hahahahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: cancan falla amma güzel kazık olur haaaaaa
he gız ben onlara koyacam demedım kı hıc bırsey demedım bakalım ayrıntılıya gıreyım belkı kız cıkcak alla alaa almasaymıs ben alın demedım kı :roflol: naniknanik naniknanik
abbbaaoowwww kasım karılarının hepside cadalosss haa ben hariççççççç zemuszemus

bende hariçççççççç :sinifsinif: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…