2009 Kasm Anneleri

meme farkıyla pamelaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

kııııııı kocişim kaşır demedimiydi bu gacıııı :roflol: bak duş aldım geçti diyo bide şimdiii :roflol: :roflol:

kızım ne kıtsınız yaaa banyo yaptım geçti diyohh anna işte beeeeeeeee :jeyyar: :roflol: :roflol:

lan pamelam andersonummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nan normal kıyafet nandelikafadulden

kıızzzz otur oturdun yerreee ne lüzum varrrr kaydirigubbakcemile illaaa nazr etcek bu karı kendiiniii klava: klava:

heeee çıtırtım beniimm koyma kimsenin adını kııızzz ,çocuk senin çocuğun allam yaaaa

he en güzelini ben yaptım oğluma öle bi isim koydum kimsenin dili dönmüo Asrın :roflol::roflol: gecen hastanede karunun teki sordu neyin olacak dedim oğlum adı ne dedi dedim Asrın karu bana neeeeeeeeee Aslımı dedi tepem attı klava: yok didim teyze fotokopisi kadın döndü neeeeeeeeeeeeee didi :roflol::roflol:benim arkadas kola içiodu az kalsın ölüoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

walla en rahatınız benim kimsecikler karışmıyor hemen cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese söylüyorum koyacağım adı kimsede birşey diyemiyorzemuszemus

kızım ne kıtsınız yaaa banyo yaptım geçti diyohh anna işte beeeeeeeee :jeyyar: :roflol: :roflol:

anladık nan anladııık,çıtırtıma duyuruyom beeen :roflol: :roflol:
hee kıı bu kaşıntı numarası tutuyosa ağsama bende deniyemmm :roflol: :roflol:

haa şöleee tabiiiiiiiii canım azcık öle olcan gııı bende bellı deıl daha ısımbakalım daha ne alacaklar kocam ıstedıgı koy dedı yiğit koymak ıstıyorum dedım :roflol: :roflol:

addestinide aldın mı nan :kedi:

taaammm lan cekmiom :kedi:

evet canım haklısın

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hee nan alacagımı aldırdım sonbrada yiğit koyacam delikafadulden onlarda lök diye kalır gıı ölee laelaelaelaelae

hahahahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: cancan falla amma güzel kazık olur haaaaaa

anladık canım anladık kocişin ayıkladı senin pireleri
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayydaaa breeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

walla en rahatınız benim kimsecikler karışmıyor hemen cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese söylüyorum koyacağım adı kimsede birşey diyemiyorzemuszemus

anacım söyleseler ne çıkarkii ben veririm herkese ağzının payınııı :lepi:

abbbaaoowwww kasım karılarının hepside cadalosss haa ben hariççççççç zemuszemus

ayyy yazık siz böle numaralara mı gerek duyuyorsunuz:roflol::roflol:
anladık canım anladık kocişin ayıkladı senin pireleri
:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayydaaa breeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol:kıs bugünde var mı pireler

hhahaahaa ayy yeter herkeş formunda bugun doğuracam güle güle allah belanızı vermiye heee :roflol:

hahahahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: cancan falla amma güzel kazık olur haaaaaa
he gız ben onlara koyacam demedım kı hıc bırsey demedım bakalım ayrıntılıya gıreyım belkı kız cıkcak alla alaa almasaymıs ben alın demedım kı :roflol: naniknanik naniknanik
abbbaaoowwww kasım karılarının hepside cadalosss haa ben hariççççççç zemuszemus

bende hariçççççççç :sinifsinif: zemuszemus

niye nan ah yazıkkk sen bahane bulmadan olmiymi bu işler aplaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…