2009 Kasm Anneleri

annem bir melek tatlış hoşgeldin nassın
dilmuhhhhhhhhhhhhhhh vanliiiiiiiiiiiiiiii sen napan annat uleynn
tubişş senin gece de keyfin yoktu be anacımm

canım aman dikkat et kalsiyum çok önemli kaşar peynirde bol kalsiyum var ondan yemeye çalış.doğumdan sonra daha çok olur şikayetlerin dikkatli olyerimseniben

kuzum onu heralde temizleyecek onuda temizlemese ne işe yarar yaw:dilcikar::dilcikar:

ay canım çok sağol.ya bende diyorumki doğuma kadar sonra olmaz ağrı falan.ben günde üç bardak falan içeyim süt.kaşarda yiyeyim bol bol.ayyyyy başka nede vardı gııııııı.

ne yapam canım işte vandayım ve depresyondayım tahmin edeceğiniz üzre.ama alışmaya çalışıyorum.oğluşumu bekliyorum sabırsızlıkla işte.sende ne var ne yok

ne biliyim yorulmuştum herhalde. seninde keyfin gecenin ilerleyen saatlerinde iyice yerine gelmiş anladığım kadarıylan. kaşıntılar geçmiişşş, banyolar yapılmışşşşş ohhh zemuszemus

kızz tubişkoo kaynananı görmedin diye bu kaaa üzüldün naaann :roflol: heçç formda değülsünnn

yorulmuşum nan çatlak gacıı

ne yapam canım işte vandayım ve depresyondayım tahmin edeceğiniz üzre.ama alışmaya çalışıyorum.oğluşumu bekliyorum sabırsızlıkla işte.sende ne var ne yok

nası oralar güsel mi hava baya serinmiş ablamlar döndü de istanbulda bayılcaklar nerdeyse :))

beray hoşgeldin kartanesi bu ismi duşunuyomuş ben çok beğendim hatun isveçlerden dönse de fikrimi beyan etsem

nan nehiriver çatlağıı resmini gördüm şincik. resim iyi güzel hoşta o terlikler hiç olmamış be hacıı karizma yerlebir yanii

ne biliyim yorulmuştum herhalde. seninde keyfin gecenin ilerleyen saatlerinde iyice yerine gelmiş anladığım kadarıylan. kaşıntılar geçmiişşş, banyolar yapılmışşşşş ohhh zemuszemus

yorulmuşum nan çatlak gacıı

heee öle oldu be hacııı :kedi:

ay canım çok sağol.ya bende diyorumki doğuma kadar sonra olmaz ağrı falan.ben günde üç bardak falan içeyim süt.kaşarda yiyeyim bol bol.ayyyyy başka nede vardı gııııııı.
sanırım marulda da bol kalsiyum varmış.ben limonu sıkıp yiyorum harika oluyor
slm arkadaşlar tekrardannn

hoşgeldin berayıma.s.

Back
X