canım riskliysse bence otur evde çıkma bi yere.seneye acısını çıkarırsın.bende mecbur olmasam hayatta çıkmazdım uzun yola.
evet canım baya serin.buralarda güzelmi kötümü bilemedim ya.alışamadım ya bana zor geliyo burda olmak.
anam sen bu kocanın dünyalı olduguna eminmisin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kuzum benimkide öle küçük canavar diyorum artık bende aldım ayağıma şimcik ne yaptıysam kendi kendine uyumuyor
anam hadi seninki 10 aylık benimki koca kız oldu yine yok yine yok
inşallah bunlar accuk akıllı doğarlar yaaaaaaaaaaaaa
26 haftaydı canım ama dr.um izin vermişti gidebilirsin demişti ama benimki 4 saatlik yoldu seninki bayaa uzunmuş eğer arabanızla gidecekseniz dewamlı mola verin derim
kuzum ipleri alamamışsın elinenaniknanikyok nan benim herüf ölee şeylere tav olmuyoo yoksa denemedim değil:umursamaz:
allah emi yaaaaaaaaaakızzz kartanem face ye yazmış gidiyorum diyee,
bende güle güle git bebişede kendinede iyi bak yazdımdıı mafoldumben
onun arkadaslarından biri bebişmii yazmışşş mafoldumben ayyyy pot kırdım galibaaa ağlıcam çok sinir olduuummmm kendimee amaa ne bilim yaaa ben iyi niyetlen dedimdiiiklava:
anam sen bu kocanın dünyalı olduguna eminmisin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dılmuhcum kac saattı yav...bıde 3 hafta sorada 8 saatlık yol dr artık yold a dogurusun dedı
kız benim kocam çok dediğim dediktir. bazen bişey isticeğim zaman bölee senin dediğin gibi yaparım. sonuçta yine istediğim şeyi yapmıcaksa yapmaz. o zaman bende kendimi çok kullanılmış hissediyom mafoldumben
kızlar valla benım stres cok ya kocam askere gıtcek ben dogumu onsuz yapcam geldınde 2 aylık olcak nasıp olursa bebegımız ya bıde bu yol meselesı amaaannnnnnnnnnnnnnnn
kız benim kocam çok dediğim dediktir. bazen bişey isticeğim zaman bölee senin dediğin gibi yaparım. sonuçta yine istediğim şeyi yapmıcaksa yapmaz. o zaman bende kendimi çok kullanılmış hissediyom mafoldumben
biz 11 saatte erzincana geldik o gün erzincanda dinlendik.sonraki günde vana 7 saatte geldik.iki gün sonrada gezmek için 2 saatte tatvana gittik bigün kalıp döndük.yani benim gibi abartılı yol giden yoktur.bende artık bebek isyan edecek yolda doğuruvercem dedim ama çok şükür allahıma.ama doktorum risk var falan demedi.hiçbir sorun yok çıkabilirsin dedi yola.
aboowww valla benim kociş ne desem yapar evde trip yapan benimdir her zaman
ya konuyla alakası yok ama aklıma bişiler geldikçe soruyorum :) çin takvimi ne kadar doğru? kaç kişinin tuttu ?? ben 21. haftadayım dr kıza benziyo dedi göstermiyo ama çin takviiminde erkek diyo... şu zaman oldu daha bişi alamadım bebeğime :S yardııııııııııııııımmm kafamçokkarıştı
napıyım anacım şanssızım mafoldumben
kızlar valla benım stres cok ya kocam askere gıtcek ben dogumu onsuz yapcam geldınde 2 aylık olcak nasıp olursa bebegımız ya bıde bu yol meselesı amaaannnnnnnnnnnnnnnn
ya benımkıde mecburı dılmuh asker gıdıo esım ya 1 ayımız kaldı kızlar bu yuzden mecburı gıdıos antalyada polıs esım mecbur burdan gıtcez bende anamın evı,ne gıtcem ama daha oncesınde esımın memlekete gıtmemız gerekoo
alışırsın tatlım zamanla :1hug: bak ama aklında olsun oranın suyuyla falan yemek yapma kullanma fazla suyu ii diil bizim bebek dizanteri oldu orda dikkatli ol oki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?