2009 Kasm Anneleri

ya bı zorolukı ya keske hemen senınkıde gıtse ya bız askerlık beklemedık ama sımdıkı aklım olsaydı evet askerlıde beklerdım yok bız sark yapmadık daha ....

aman hayırlsı olsun ne yapalım.bende istiyorum bi an önce gitsin gelsin ama biz şimdi vandayız e beni burda bırakıp gidemez.kaynanamın yanına gidemem küstü bize,e annem babam yokki yanına gidem.ne edek işte bizde şark bitsin ondan sonra gider gelir dedik.hem bebişimde bana yoldaş olur o zaman.ama şarkta zor ya.hiç bilmediğin bi yer tanımadığın insanlar.

ben geldim
yemeğimi yaptım
kocişle yedik
mutfağımı toparladım
şimdide dinlenmeye geldim kıslar
sizlerde bugün eve tıkalakaldınız herhalde
hala konuşuyonuz anacım olmas ki böle

kurtarın beniiiiii bu sbs ne illet bişi yaa kuzen tercih yapcak benim basım yandı bu saatten sonra 4 gun

ben geldim
yemeğimi yaptım
kocişle yedik
mutfağımı toparladım
şimdide dinlenmeye geldim kıslar
sizlerde bugün eve tıkalakaldınız herhalde
hala konuşuyonuz anacım olmas ki böle

evet yaa tıkıldık valla bende bi yandan temizlik bi yandan sbs biyandan kk kosturuyom sositososito

kurtarın beniiiiii bu sbs ne illet bişi yaa kuzen tercih yapcak benim basım yandı bu saatten sonra 4 gun
ne diyon kıı daha açılkayıcı konuş bacım ya anlamadım ben bişey
zor evet.. yazdığının 3 te birini anladım bajım:roflol::roflol:

anam nehir bugün bunlar çok karuşuk anlatım yapiler beynim sulandı nan

ayyy üsüldüm bak şimdi
benim kardeşimin kocişi de polis ve bu sene mecburi hizmete gidiyor
ığdıra gidiyor bu ay ama kardeşimde hamile olduğu için ailemin yanında kalacak
en az 6 ay sonra kocişin yanına ığdıra gidecek
kardeşim için de zor babasını en azından 6 ay çok nadir görebilecek
bide dediğin gibi bilmediği yer ve polis olunca gece nöbetleri falan tek başına korkar kardeşim ama en az üç sene yaban ellerde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…