2009 Kasm Anneleri

yok kuzum benim ki tutmadı kıs dedi erkek çıktı
napıyım anacım şanssızım mafoldumben

yok kıs takılıyoruz sana walla allahım onları başımızdan eksik etmesin her haliyle kocişimiz o bizimŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dua edın ne olurr ya bende ısterdım ya esımın yanında dogum yapmak ama nasıp ya

allah yardımcın olsun canım.

tabi bende öyle düşündüm allah emanet yavrularımız.ama dikkat etmekte lazım.dikkat et sen doktorunla bi daha konuş

canım hiç canını sıkma bebişin yoldaş olur sana:teselli:yaa eşinin ailesine gitmeden sen geçsen kendi ailenin yanına fazla uzatmasan yolculuğu

ya ben zaten bayılmıom kaynanama ama 5 ay boyunca annemın yanında kalcam kayın valıdeme gıtmıcem laf soz olmasın dıe ya anlarsınız yaa

tutmuyo o yaa ona göre benimkide erkek cıkıyo ama kızım olcek :dance:

ya bı zorolukı ya keske hemen senınkıde gıtse ya bız askerlık beklemedık ama sımdıkı aklım olsaydı evet askerlıde beklerdım yok bız sark yapmadık daha ....

ya ben zaten bayılmıom kaynanama ama 5 ay boyunca annemın yanında kalcam kayın valıdeme gıtmıcem laf soz olmasın dıe ya anlarsınız yaa

walla kuzum eşinle konuş dr.riskli demiş zaten kimsenin tripini çekmek zorunda değilsin ne derlerse desinler bebişinden ve senden kıymetli değil

ya bende rısk falan yokda yolun uzunlugu ya dusunduruo dr sadece ya dun drdaydım hersey cok ıyı bebegın durumu ben falan cokkk sukurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…