krıpsı 5 saate ben hoplaya hoplaya gıderım benımkı otobus
yok kuzum benim ki tutmadı kıs dedi erkek çıktıya konuyla alakası yok ama aklıma bişiler geldikçe soruyorum :) çin takvimi ne kadar doğru? kaç kişinin tuttu ?? ben 21. haftadayım dr kıza benziyo dedi göstermiyo ama çin takviiminde erkek diyo... şu zaman oldu daha bişi alamadım bebeğime :S yardııııııııııııııımmm kafamçokkarıştı
napıyım anacım şanssızım mafoldumben
dua edın ne olurr ya bende ısterdım ya esımın yanında dogum yapmak ama nasıp ya
ya benım rıklı falan oldugundan dııl yanı gyet bende bebek cok ıyıyız ama ıste uzun yol dıe soledı benı bıraz korkuttu ama Allahın dedıgı olur esırgeyen rabbım esırger ben 12 saaatten sora 3 hafta ara vercaz sora tekrar yol oda 8 saat suruo bakalım bak sana bısı olmamıs sukur banada olmas ınsallah
canım hiç canını sıkma bebişin yoldaş olur sana:teselli:yaa eşinin ailesine gitmeden sen geçsen kendi ailenin yanına fazla uzatmasan yolculuğu
ya konuyla alakası yok ama aklıma bişiler geldikçe soruyorum :) çin takvimi ne kadar doğru? kaç kişinin tuttu ?? ben 21. haftadayım dr kıza benziyo dedi göstermiyo ama çin takviiminde erkek diyo... şu zaman oldu daha bişi alamadım bebeğime :S yardııııııııııııııımmm kafamçokkarıştı
işte ne bilem bende korkuyom işte
allah koılaylık wersin canım yaaa
anam sende neden askerlğini yapmadan aldın adamı yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
ah canım allah yardımcınız olsun.şarkınız bittimi sizin.bizde yeni geldik ve kocişim daha şarktan sonra gitcek askere.ayyyyy çok zor.sen en iyisi doktorunla konuş ve uçakla git derim ben.ama kendi arabanızla gitceksenizde bol mola verin.ya buraların yolları çok bozuktu zor oldu oralar iyidir.
ay evet hiç kullanmıyorum burdada damacanayla su almaya başladım hiç kullanmadım çaya yemeğe.sağol canım ya valla bebişe yalnız bakcam inşalllah becerebilirim herşeyini.gerçi büyük ihtimalle her haltta doktora koşarım ben.
ya bı zorolukı ya keske hemen senınkıde gıtse ya bız askerlık beklemedık ama sımdıkı aklım olsaydı evet askerlıde beklerdım yok bız sark yapmadık daha ....
ya ben zaten bayılmıom kaynanama ama 5 ay boyunca annemın yanında kalcam kayın valıdeme gıtmıcem laf soz olmasın dıe ya anlarsınız yaa
ayy nebilem işte böle sorunlar çıkıyo yaaa ondan dedim
anam anlamadım kocan neci nerde :uhm::uhm:
kocam polıs ama askere gıtcek
nerey itcek haberimis olsun belkim benm kocişin yanına düşerrr a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?