ya bu illet sınav sbs sınavı varya o acıklandı
kuzende sınava girdiydi tercih yapana kadar yandım ben
kaç almış kıı kenyaa benim kuzende girdiii dün anlattı emme anlamadım haa :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu illet sınav sbs sınavı varya o acıklandı
kuzende sınava girdiydi tercih yapana kadar yandım ben
sbs kimin yawwww
sonuçlar açıklanmış nasıl bakim
kız tokattamı çok sıcak valla bura çok güzeldoru bızde 2 sene sonra gıtcez sarka yaavv ama burasıda cokk sıcakkk yaaa admın beynını ertıo
ayyy üsüldüm bak şimdi
benim kardeşimin kocişi de polis ve bu sene mecburi hizmete gidiyor
ığdıra gidiyor bu ay ama kardeşimde hamile olduğu için ailemin yanında kalacak
en az 6 ay sonra kocişin yanına ığdıra gidecek
kardeşim için de zor babasını en azından 6 ay çok nadir görebilecek
bide dediğin gibi bilmediği yer ve polis olunca gece nöbetleri falan tek başına korkar kardeşim ama en az üç sene yaban ellerde işte
kaç almış kıı kenyaa benim kuzende girdiii dün anlattı emme anlamadım haa :roflol:
kız tokattamı çok sıcak valla bura çok güzel
ayyy sorma bende çok korkarım ve beni senin gibi düşünecek bi ablam bile yok.çok koyuyo uzakta yalnız kimsesiz kalmak.aman anlattım zaten ailemide onlarda ayrı bi alem.keşke bi ablam yada bi kardeşim olsaydıda yanımda olsaydı.insan hamileyken daha çok ihtiyaç duyuyo birilerine.offff offffffff
anaam biz ne polisiz ne asker bizde gurbetteyiz işteee :sinifsinif: hem biizmkinin seneside belli değil yaaaaa
anaam biz ne polisiz ne asker bizde gurbetteyiz işteee :sinifsinif: hem biizmkinin seneside belli değil yaaaaa
446 canım iki yıl ortalaması
senesımı?
heee ben ortalamsını bilmiyom o dediki geçen sene 460 almıştım şimdide 411 almış,inşallah istediklere yerleşirler yaaa :Saruboceq:
evet cnm yani kaç sen olduğu belli değil dedim..
ben antalyadayım kız tokatta dılım tokat serındır sımdı
tatlışımmmm hee ugraşömayın nan benleee opuyorumnanaktan zemuszemus hem nerem yaglı balık etlıyım ben balıkkkkk hamsii :roflol: delikafadulden:roflol: falla cancanla uğraşmayın tavsiyem ağdayı alır duşer peşinizeeee
hem canlisim neresi yağlı yaaa uğraşmayın benim tatlışımlaaa aaa döverunn bakkklava:
:dilcikar: antalya sıcagı hamilelik karularrr hepsi aldı nanaklımı akılmı kalduu alla aala ıkıkonusuyom bi yoluyom ıkı konusuyombi kesoyon lafın orasındanburasından anlıyoz ıste napakkk :mymeka: delüüümüyüm nan ben doktoru ben ellerım ama delikafaduldenitekim ben artık sölicek söz bulamıyom napem canliside böle kabul ettim sevdim değiştiremem ki hem o karuyu antalya sıcağı artık fön sıcağı manyak ediy o yuzden ellemeyin dedi doktor naniknanik
anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benime anlamaya çalışöaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı
neyın bellı dııl kac sene oldugu?
kuzenimin canım gecen sene ben 8. sınıfların sube rehber ogretmeniydim de bu yıl bu durumdan dolayı 4 gun basımda olurlar
sonuc 446 iki yılın ortalaması
kız tokattamı çok sıcak valla bura çok güzel
ayyy sorma bende çok korkarım ve beni senin gibi düşünecek bi ablam bile yok.çok koyuyo uzakta yalnız kimsesiz kalmak.aman anlattım zaten ailemide onlarda ayrı bi alem.keşke bi ablam yada bi kardeşim olsaydıda yanımda olsaydı.insan hamileyken daha çok ihtiyaç duyuyo birilerine.offff offffffff
anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benimde anlamaya çalışmaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı
anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benimde anlamaya çalışmaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı
haha doğru dion bende bi süre yazmama kararı aldım protestoo ediom :umursamaz::umursamaz: