2009 Kasm Anneleri

doru bızde 2 sene sonra gıtcez sarka yaavv ama burasıda cokk sıcakkk yaaa admın beynını ertıo
kız tokattamı çok sıcak valla bura çok güzel

ayyy üsüldüm bak şimdi
benim kardeşimin kocişi de polis ve bu sene mecburi hizmete gidiyor
ığdıra gidiyor bu ay ama kardeşimde hamile olduğu için ailemin yanında kalacak
en az 6 ay sonra kocişin yanına ığdıra gidecek
kardeşim için de zor babasını en azından 6 ay çok nadir görebilecek
bide dediğin gibi bilmediği yer ve polis olunca gece nöbetleri falan tek başına korkar kardeşim ama en az üç sene yaban ellerde işte

ayyy sorma bende çok korkarım ve beni senin gibi düşünecek bi ablam bile yok.çok koyuyo uzakta yalnız kimsesiz kalmak.aman anlattım zaten ailemide onlarda ayrı bi alem.keşke bi ablam yada bi kardeşim olsaydıda yanımda olsaydı.insan hamileyken daha çok ihtiyaç duyuyo birilerine.offff offffffff

ayyy sorma bende çok korkarım ve beni senin gibi düşünecek bi ablam bile yok.çok koyuyo uzakta yalnız kimsesiz kalmak.aman anlattım zaten ailemide onlarda ayrı bi alem.keşke bi ablam yada bi kardeşim olsaydıda yanımda olsaydı.insan hamileyken daha çok ihtiyaç duyuyo birilerine.offff offffffff

ben antalyadayım kız tokatta dılım tokat serındır sımdı

heee ben ortalamsını bilmiyom o dediki geçen sene 460 almıştım şimdide 411 almış,inşallah istediklere yerleşirler yaaa :Saruboceq:

inş. canım cok guzel puan almıs bu yıl aldıgı daha cok etkilio ama cok zor diyolardı bu yılki sınavı ondandır

anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benimde anlamaya çalışmaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı

:roflol: falla cancanla uğraşmayın tavsiyem ağdayı alır duşer peşinizeeee
hem canlisim neresi yağlı yaaa uğraşmayın benim tatlışımlaaa aaa döverunn bakk :oklava:
tatlışımmmm hee ugraşömayın nan benleee opuyorumnanaktan zemuszemus hem nerem yaglı balık etlıyım ben balıkkkkk hamsii :roflol: delikafadulden
itekim ben artık sölicek söz bulamıyom napem canliside böle kabul ettim sevdim değiştiremem ki hem o karuyu antalya sıcağı artık fön sıcağı manyak ediy o yuzden ellemeyin dedi doktor naniknanik
:dilcikar: antalya sıcagı hamilelik karularrr hepsi aldı nanaklımı akılmı kalduu alla aala ıkıkonusuyom bi yoluyom ıkı konusuyombi kesoyon lafın orasındanburasından anlıyoz ıste napakkk :mymeka: delüüümüyüm nan ben doktoru ben ellerım ama delikafadulden
anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benime anlamaya çalışöaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı

kafayımı yedin nan kireç suratttt a.s:roflol: :roflol:

kuzenimin canım gecen sene ben 8. sınıfların sube rehber ogretmeniydim de bu yıl bu durumdan dolayı 4 gun basımda olurlar
sonuc 446 iki yılın ortalaması

hadi hayırlısı diyeyim ben o zaman
sana da kolay gelsin canım
çoçuklarla uğraşmak da zor

haklısın canım ya.bizde kalabalık bir aileyiz ama evlenince malum hepimiz bir yerlere dağıldık.ama yine de her sene bir araya gelebiliyoruz çok şükür
olsun canım allahtan kk varda burda tüm sıkıntılarımızı da giderebiliyoz

anam neyse kızlar ben çıkıyom milletin kafası sıcaktan eridi benimde anlamaya çalışmaktan eriyecek şimcik erimeden atayım kendimi şurdan toparlayınca gelürüm taaaammıkafamçokkarıştı

haha doğru dion bende bi süre yazmama kararı aldım protestoo ediom :umursamaz::umursamaz:

Back
X