2009 Kasm Anneleri

selam kizlar nasilsiniz? benim dünden beri acaip kasik agrim vardi.. az önce hastaneden geldim.. cok sükür kizim cok iyiymis.. bu aylar bizde genisledigimiz icin legen kemiklerine dogru agri olurmus.. bide kabizligimdan dolayi cok sancim olmus.. sizler iyisiniz dimi?

selam kizlar nasilsiniz? benim dünden beri acaip kasik agrim vardi.. az önce hastaneden geldim.. cok sükür kizim cok iyiymis.. bu aylar bizde genisledigimiz icin legen kemiklerine dogru agri olurmus.. bide kabizligimdan dolayi cok sancim olmus.. sizler iyisiniz dimi?

hoşgeldin canım artık ağrılar normal bebişimiz büyüyor bizlerde iyiyiz walla oradan oraya gezip duruyoruz iştekaydirigubbakcemile2

ay anacımla temizlik yaptık ya pert olmuşuz kociş gelirken dışardan yimek getürdü saolsun onu yidik annemi götürdü bende alışveriş listesini yaptım ecük daha serinlik çöksünde markete gidip alışveriş yapak ayy o deelde bide onları yerleştirmesi var hofff deliriciiim iş bitmiy yaaaaaaaaaaa

normalmis canim ama ne bileyim biraz fazla evham yaptim sanirim..ama kizimi görünce hersey gecti sanki.. sen tabi daha tecrübelisin bu konuda.. senin cinsiyet netlestimi buarada?

hoşgeldin ayşecik iyiyis allaha şukur ay hafta içi çalış yorgunluk yetmiyo hafta sonu da temizlik alışveriş çamaşır ütü üff ne zaman dinlenceksekkk :sinifsinif:

hosgeldin ayse gecmiş olsun canım agrılar normaldir
kabızlık bende 12 13 hafta civarında olmustu bol su içerik ve sulu beslenerek bol meyve yiyerek ustesinden geldim

ay anacımla temizlik yaptık ya pert olmuşuz kociş gelirken dışardan yimek getürdü saolsun onu yidik annemi götürdü bende alışveriş listesini yaptım ecük daha serinlik çöksünde markete gidip alışveriş yapak ayy o deelde bide onları yerleştirmesi var hofff deliriciiim iş bitmiy yaaaaaaaaaaa

ohhh afiyet bal seker olsun :)
ev hanımlıgı zor dediğim gibi insan bi iş yaparken oburu cıkıyo hadi onuda yapayım derken kendimizi mahvediyoz walla

ohhh afiyet bal seker olsun :)
ev hanımlıgı zor dediğim gibi insan bi iş yaparken oburu cıkıyo hadi onuda yapayım derken kendimizi mahvediyoz walla

ya ev hanımlığı da zor ama çalışırken haftanın işini akşamlara yada haftasonuna sıkıştırmak daha da kötü çunku dinlencek eşinle vakit geçircek zaman bulamıyosun höf

ya ev hanımlığı da zor ama çalışırken haftanın işini akşamlara yada haftasonuna sıkıştırmak daha da kötü çunku dinlencek eşinle vakit geçircek zaman bulamıyosun höf

seni cok ii anlıyorum canım
ben suan rahatımda calısırken gercekten dahada zor oluyor neyseki annen yardımcı oluyor

Back
X