heeeeee ben geldim çıtırtın kurban olsun saağaaaaa
selam kızlar nabersiniz benden iyilik bugün pazar olduğu için gelemedim zaten pek fazla kimsede gelmemiş bugün bizde kahvaltıyı yaptık kociş buseyi parka götürdü bende evi topladım sonra ben pazara gittim kociş buseyi baktı ben dolandım ama yoruldum haaaaaaaa
ayy çopk heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyom kızlar allahım inşallah sağlıklıdır bebişim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim ordanda kendi doktoruma gidecem anam yarında zor bi gün olacak inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
yok yok anam burdayım nan görmüyonuzmu koskoca çıtırtıyı nan gözlükmü verem :mymeka:
he nannn bazen ben de birilerini görmüom emme hemen cvp veriolar naaann iyi saattee olsunlarr mı var nan kk daa :1shok:
inşallah canım yaaa oofff o kaaa korkuyomki kötü bişe duyacam deyüüüü:1no2::1no2:oyyy canikoommm zemuszemus sonunda büyük gün geldi baaakk,çook var çok var derken yarın görcen bebişii,inşallah herşey yolundadır ve oğluşumuz geliyodurr :Saruboceq:
ben gördüm kııı cerinde neyün görünmüyomuşun anacıımm kaydirigubbakcemile3 seni görmemem münkünmü bacıımm zemuszemus
hoşgeldin bacımm hadi inşallah yarın güsel haberlerini anlatırsın bizeheeeeee ben geldim çıtırtın kurban olsun saağaaaaa
selam kızlar nabersiniz benden iyilik bugün pazar olduğu için gelemedim zaten pek fazla kimsede gelmemiş bugün bizde kahvaltıyı yaptık kociş buseyi parka götürdü bende evi topladım sonra ben pazara gittim kociş buseyi baktı ben dolandım ama yoruldum haaaaaaaa
ayy çopk heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyom kızlar allahım inşallah sağlıklıdır bebişim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim ordanda kendi doktoruma gidecem anam yarında zor bi gün olacak inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
nan bide o karu pirelerini paraylamı satiiii anam ne kıymetli piresi varmış nan sen kime satacan bakem ben istemem şimdiden sölim yaniiiikaydirigubbakcemile3bana sattı o pireleri bende ayıklattım sabaanan :roflol: :roflol:
hadi lan yeni geldi daha ekrana bilgisayarım ecük yavaş belki ondandur nan uğraşmayın bennen gaciler falla salarım pirelerimi üstünüze ulan çıtırtı ayrıntılıda kaşınır durursun bak soraaa kaydirigubbakcemile3
nan şaka bi yana hadi bakam çıtırtıııııııııııııııııııı oğluşun pipisini şöyleeeeee bi gör rahatla artık acaba mı demektenn her biyerleri tastamam sağlıklı haberlerini al gel işallaah bebemmm kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bacımm hadi inşallah yarın güsel haberlerini anlatırsın bize
naberin kızlarr nasıl keyifler çok aşırı bi sıcak var buharlaşıcam sanki eşimde bugün arkadaşlarıyla yaylaya gitti sinir oldum kuzenin kocasıda gitti iki hamile dertleştik ağladık sonra alışverişe çıktık bebişlere bişiyler aldık ama çok sıcaktı yemek yiyip zor eve geldik şimdi dılşarda esinti var biizmki çok yorulmuşş uyuyor gezdii yaa sahile çıkalım diyom tınmıyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa
naberin kızlarr nasıl keyifler çok aşırı bi sıcak var buharlaşıcam sanki eşimde bugün arkadaşlarıyla yaylaya gitti sinir oldum kuzenin kocasıda gitti iki hamile dertleştik ağladık sonra alışverişe çıktık bebişlere bişiyler aldık ama çok sıcaktı yemek yiyip zor eve geldik şimdi dılşarda esinti var biizmki çok yorulmuşş uyuyor gezdii yaa sahile çıkalım diyom tınmıyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa
onlar istediği kadar isim sölesinler umrumda değil eşim bugün bana dediki kızımızın ismini babam verdi bunun isminide senin baban versin deyooo anam bende dedimki senin baban benim babam bana sıra gelmeyecekmi yaa kocişim iyi güzel düşünmüşde ben koymak istiyom yaaaaaaaanam krispi,takma kafana yolundadır herşey allahın izniylee :Saruboceq: pipişide diker gösterir oğluşun sanaa kaydirigubbakcemile3 sen zateen uzuuun bi süre oğlum diye seversin çünküm daha on dene isim teklif edilir sana hayırlısınla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nan çağlanın oğlu oluyomuş ya o karı kaç aylık tam bilen var mı kasım anası falan muhabbeti yapmıştık bi ara ya ulan hepimiz davula döndük karıda bi tırt yok :umursamaz:
nan çağlanın oğlu oluyomuş ya o karı kaç aylık tam bilen var mı kasım anası falan muhabbeti yapmıştık bi ara ya ulan hepimiz davula döndük karıda bi tırt yok :umursamaz:
nannn nie ağladınızz bakiimmm bak kısarım heeee ağlamayın nannn gerçi hamiş olunca duygusal oluyo insan di mi ..........ben de bu gün kızılayda bi dilenci çocuğum hasta yardım edin falan diodu eşime yardım ediim dedim bi dünya kızdı sende inanıyomusun die vay efemm müşteriler bi dünya teminat gösteriomuş ipotek neyin veriomuşta buna rağmen güvenip kredi vermiyomuşum da ni o na inanmışmışımm vs vs vs... zor kapadım konuyunaberin kızlarr nasıl keyifler çok aşırı bi sıcak var buharlaşıcam sanki eşimde bugün arkadaşlarıyla yaylaya gitti sinir oldum kuzenin kocasıda gitti iki hamile dertleştik ağladık sonra alışverişe çıktık bebişlere bişiyler aldık ama çok sıcaktı yemek yiyip zor eve geldik şimdi dılşarda esinti var biizmki çok yorulmuşş uyuyor gezdii yaa sahile çıkalım diyom tınmıyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa
krispiiiiiiiiiiiii bu edoşun orda herşey pahalı ya ben pirelerde % 70 indirim yaptım kakaladım nan istanbul pireleriniii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?