2009 Kasm Anneleri

kizlar ben geldim, hayirli haberlerle dondum Allah'ima sukurler olsun. bugun baska doktora gittim, durumu anlattim. sonra ultrasonda baktik. ben olsam bu suyu olcmem bile, gayet iyi gorunuyor, ama sirf seni rahatlatmak icin olcelim dedi. ardindan olcumlerini yapti ve cok sukur hersey yolunda gorunuyor. suyuda gayet iyi dedi. Naz hanimda elini alnina koymus bi keyif yatiyordu.:)) kapisindan cevirmeyip, dualarimizi kabul eden Rabbim'e sukurler olsun. Persembeden beri ne yerdeydim, ne gokte. oldukca rahatladim simdi cok sukur.:))opuyorumnanaktan

belki bundan sonrada bu doktorla devam ederim. ultrason aleti ayni zamanda 3 boyutlu gosteriyor. doya doya seyrettik kizimizi oglusumla. ustune birde CD verdi, evde seyretmeye devam ediyorum.:))

benden simdilik bu kadar.opuyorumnanaktan

cok sevindim canım bak kendini uzmene degmedi hersey yoluna giriyor
ahh birde ben gorebilsem bebişi 4 boyutluda cok merak ediyorum
cok cok gecmiş olsun :dance:

cok sevindim canım bak kendini uzmene degmedi hersey yoluna giriyor
ahh birde ben gorebilsem bebişi 4 boyutluda cok merak ediyorum
cok cok gecmiş olsun :dance:

sagol canim, Rabbim cok buyuk kapisindan cevirmiyor kullarini. Binlerce sukurler olsun hamd olsun. Insallah hep boyle devam eder.opuyorumnanaktan

canıım gözün aydıın hihoyyyt ahhh bak maşallah naz hanımaa keyfi yerinde yaniii,
sıkma sende artık canını opuyorumnanaktan

iiyiz bacııı sen noruyooonnnn

napam yaa kenyam çalıştım çaşıstım simdi işim bitti nörüyonuz sıyem dedım ben ıyıyım vcanım bebişde ıyı şükürler olsun yarın evlılık yıl dönumun ayyyy 2 senem bitiyoo vay beee seneye 3 kişi olcaz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gözün aydın canımcım opuyorumnanaktan

slm mıllet nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nerdesin sen çilli

zaman cok cabuk geciyor yaa ne guzel daha nice yıllar birlikteliğinize inş.
3 nüze de mutlu seneler :dance:

gözün aydın canımcım opuyorumnanaktan

nerdesin sen çilli
:dilcikar: burdayım nan çillimişşş :dilcikar: özledım sizi zillilerr delikafadulden :roflol:

zaman cok cabuk geciyor yaa ne guzel daha nice yıllar birlikteliğinize inş.
3 nüze de mutlu seneler :dance:
saol bebekkimmm ınsallah :lepi: evet cabuk gecıyo ya daha dün paşimde koşuyadı yaww herifim ne cabuk kocam olduda 2 senemı yediii sositososito :roflol:

desteleyip yastık altı yaparsın garii paralarıı :roflol: beş kuruş masrafın yokk :roflol:

hee nannn alkisalkisalkis yastık altı yoksam memişime mi koysam :roflol: :roflol: beş kuruş masrafın yok derken beleşimi deimek istedın bagaaa yerimseniben

bizde seni özledik nan Şenizbugün muredaylan kaldık baş başa kimsecikler gelmedi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…