bana görede sen karşıda olissun:roflol::roflol:
sen doktora sordunmu ayrıntılı ultrasn işini
hee kıı ebisceem benimkide yemek yiyince deliroyo ayyy hihoyyyt
bide geceleyin böle sırt üstü yatınca anaaamm paaat paattt hihoyyyt
bana göre karşısı oluyon gııı
pis avrupalı seni
ben kartaldayım
benim doktor hiç bir yere yönlendirmedi yawww
zaten sinir oluyom dr
bak şimdi gidip dövecem karuyu
normalde 135 cnm muayene emme bende özel siğortası var para mara vermiyom yaavv naniknanik
ahh ahh bende 4 sene öncesine kadar beykoz kavacık hisar üstünde oturodum gerçi kartal uzak bayada oraya amma yinede insan özlüyor bbamın rize aşkı tavan yaptı memlekete yerleştik hiç aklımdan geçmesken bide buraya evlendim yerimseniben nasip iştee
normalde 135 cnm muayene emme bende özel siğortası var para mara vermiyom yaavv naniknanik
ahh ahh bende 4 sene öncesine kadar beykoz kavacık hisar üstünde oturodum gerçi kartal uzak bayada oraya amma yinede insan özlüyor bbamın rize aşkı tavan yaptı memlekete yerleştik hiç aklımdan geçmesken bide buraya evlendim yerimseniben nasip iştee
ohalıkmış ama sen yine iyisin lülülülülülü
anaaaam insan bi tavsiyede bulunur şu doktora git diye anam ne biçim doktor ben olsam bırakırım o meymenetsiz karuyukontrole geldiğinde ayrıntılını da yap gel dedi gacuuuu
nerde nasıl yaptıracağımı bile sormadım
zaten sormadan kendini sölemeliydi
heyecandan ne yapcağımı şaşırmıştım zattın
kız diyince şaşakalmışım işte
ebiscem tam 5 kilo almışım gıı
48 kiloylen hamiş kaldım
aboooooooooooooooooooww halime
kızz anadolu yakasın en gözde yerinden nasıl gitti babacın
zattın oralar karadenizi pek aratmazdı aslında
benim doktorunkide 100 ytl en son muayenesine 16 haftalıkkene gittim bu ara eşimin işleri kötüü alıcaklarını alamıyorr ayrıntılı ultrasonada 19 haftalıken girmiştim araştırma hastanesinde bebişimi özlüyorum gerçi bir anormallik yok şükür geçen sağlık ocağınada gidince ebe muayene ettii ölçtü tartıı bbeğin kalp atışların dinledikk 3 kilo almışımm normal doğum olur büyük ihtimal dedi ebe amma nasipp bebşişim kaç gram oldu merak ediyorum ama yaa gidince şeker tahliline gidnce diycem doktoraa inşş ultrasonada sokar
anaaaam insan bi tavsiyede bulunur şu doktora git diye anam ne biçim doktor ben olsam bırakırım o meymenetsiz karuyu
nettin nan 5 kilomu ağar ol biraz ağar vasıta olcen haaaa:roflol:
sorma çok seviyorduk oraları babam dönsem yine oraya giderim diyor amma ben buraya evlendikten sonra bırakmazlar benii gerçi yine gidip geliyoruz babnnemler amcamlar ordalar
karazeytin tarif süper oldu pişirdim gram ciğer kokmuo içide pişti tavsiye ederim
sağlık olsun canım
ben de normal doğum isityorum inşallah olur sağlıcaklada
eccük almışsın kızz kilo
ne zmn gidecen şimdi kontrole bakim
neyse kızlar ben çıkayım bugün çok yoruldum accuk uzanayım gece gelirim
bu hafta içi bir gün gidecemaralştırma hastanesine benim doktor orda da muyene ediyoo tahlile doktorada diycem inş ultrasonada sokar kociş aradı hazırlan alışverişe gidicez diyo görüşürk öptüm hepiniiz bebelerii
hadi ben de kaçtım kıslar
daha sonra tekrar girerim
çiçeklerim toprağı azalmış onları değiştirecem
öptüm şekerler
ciğercilere de afiyet olsun hıhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?