kizlar ben geldim, hayirli haberlerle dondum Allah'ima sukurler olsun. bugun baska doktora gittim, durumu anlattim. sonra ultrasonda baktik. ben olsam bu suyu olcmem bile, gayet iyi gorunuyor, ama sirf seni rahatlatmak icin olcelim dedi. ardindan olcumlerini yapti ve cok sukur hersey yolunda gorunuyor. suyuda gayet iyi dedi. Naz hanimda elini alnina koymus bi keyif yatiyordu.:)) kapisindan cevirmeyip, dualarimizi kabul eden Rabbim'e sukurler olsun. Persembeden beri ne yerdeydim, ne gokte. oldukca rahatladim simdi cok sukur.:))opuyorumnanaktan
belki bundan sonrada bu doktorla devam ederim. ultrason aleti ayni zamanda 3 boyutlu gosteriyor. doya doya seyrettik kizimizi oglusumla. ustune birde CD verdi, evde seyretmeye devam ediyorum.:))
benden simdilik bu kadar.opuyorumnanaktan
kız tubiş ayrıntılın var haa :Saruboceq: sende krispim gibin güzel haberler alırsın inşallah cnmmm
kız tubiş ayrıntılın var haa :Saruboceq: sende krispim gibin güzel haberler alırsın inşallah cnmmm
sağol canım opuyorumnanaktan krispim gözün aydın seninde opuyorumnanaktan
apış arası ağrıların giderildi yaa bakıyomda keyfin yerindeklava:
yav bu kız beni dinlenmeye izin vermii anam uykum geldi nerdeyse ayakta uyuycam emme zilli burnumun dibinden ayrılmıyo yaaa öffff
gızım mıllet oynaya oynaya gıdiyor 4 boyutluda görecegım dıye sen diken ustunde gıdıon yapma bebekimm :mymeka:hiç korkak bi karu değilim aslında ama konu bu olunca tedirgin oluyom işte napıyımm. bide yarın ayrıntılım war ama içim çok rahat çok huzurlu Allahın izniyle hayırlı haberler alıcam :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nehir ye bunu annemmmkaşıntı bu karuuuuuuuapış arası ağrıların giderildi yaa bakıyomda keyfin yerindeklava:
yav bu kız beni dinlenmeye izin vermii anam uykum geldi nerdeyse ayakta uyuycam emme zilli burnumun dibinden ayrılmıyo yaaa öffff
yaa kıslar size bişey sorcam biras ayıp olcek ama siz malum yerin tüy temizliğini nasıl yapıyosunuz? :kedi: şimdi göbekler şişti yaa pek bişey görünmüyoo :kedi:
yaa kıslar size bişey sorcam biras ayıp olcek ama siz malum yerin tüy temizliğini nasıl yapıyosunuz? :kedi: şimdi göbekler şişti yaa pek bişey görünmüyoo :kedi:
gızım mıllet oynaya oynaya gıdiyor 4 boyutluda görecegım dıye sen diken ustunde gıdıon yapma bebekimm :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nehir ye bunu annemmmkaşıntı bu karuuuuuuu
ulennnnnnnnnn çatırtı karusu noldu sana ben gerı kaldım neyın var naptın :sinifsinif:
hee kocam masaj yaptı bişeyim kalmadııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
heee inşallah oda hayırlı haberlerle döneceka.sa.s
sağol tubişim darısı senin başına bacım :Saruboceq::Saruboceq:
baga m ısordun tubişşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol:
baga m ısordun tubişşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol:
aman onu yemem mideme oturur :roflol::roflol::roflol:
tabi tabii lülülülülülü
sağol çıtırtım benimm opuyorumnanaktan
heee sana sormuş olabülürüm ne de olsa bu konuda uzmansın bacıımm
ben kuaföre gidiyorum cnmcıım,teeeee 17 yaşından beriii :lepi:
he yaaaa napcez bilmiyom yaaa allah verir kolaylığını canım sağlık olsunanam daha birinle baş edemiyon bidaa yaptın kııı :roflol: kıyamam sana ben canıım,onu uyut dicem emme öğlen desen öğlen değil akşam desen akşam değil kafamçokkarıştı
anam o kaaa şeyi bidaha anlatamam geri git görürsün sana zahmet canımlülülülülülügızım mıllet oynaya oynaya gıdiyor 4 boyutluda görecegım dıye sen diken ustunde gıdıon yapma bebekimm :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nehir ye bunu annemmmkaşıntı bu karuuuuuuu
ulennnnnnnnnn çatırtı karusu noldu sana ben gerı kaldım neyın var naptın :sinifsinif:
ben ancak çok zor kaldığımda gidip bacaklarımı aldırıyorum oda utana sıkıla :kedi: nası gidipte oralarımı açıyım bacımm utanurum ben :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?