2009 Kasm Anneleri

gözünaydın wanna cım bak heç bişey yokmuş banada bugün doktor amniyo sıvın biraz fazla dedi
sen şimdi hem o falcı karının dediğinin üstüne o doktorda sana öle söyleyince moralin bozuldu tabi
ama bak çok şükür heç bişey yokmuş hamileliğinin tadını çıkar bacım

yav bu kız beni dinlenmeye izin vermii anam uykum geldi nerdeyse ayakta uyuycam emme zilli burnumun dibinden ayrılmıyo yaaa öffff

yav bu kız beni dinlenmeye izin vermii anam uykum geldi nerdeyse ayakta uyuycam emme zilli burnumun dibinden ayrılmıyo yaaa öffff

anam daha birinle baş edemiyon bidaa yaptın kııı :roflol: kıyamam sana ben canıım,onu uyut dicem emme öğlen desen öğlen değil akşam desen akşam değil kafamçokkarıştı

hiç korkak bi karu değilim aslında ama konu bu olunca tedirgin oluyom işte napıyımm. bide yarın ayrıntılım war ama içim çok rahat çok huzurlu Allahın izniyle hayırlı haberler alıcam :Saruboceq:
gızım mıllet oynaya oynaya gıdiyor 4 boyutluda görecegım dıye sen diken ustunde gıdıon yapma bebekimm :mymeka:
apış arası ağrıların giderildi yaa bakıyomda keyfin yerinde klava:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nehir ye bunu annemmmkaşıntı bu karuuuuuuu

ulennnnnnnnnn çatırtı karusu noldu sana ben gerı kaldım neyın var naptın :sinifsinif:

yaa kıslar size bişey sorcam biras ayıp olcek ama siz malum yerin tüy temizliğini nasıl yapıyosunuz? :kedi: şimdi göbekler şişti yaa pek bişey görünmüyoo :kedi:

aman onu yemem mideme oturur :roflol::roflol::roflol:

hee kocam masaj yaptı bişeyim kalmadııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

tabi tabii lülülülülülü

heee inşallah oda hayırlı haberlerle döneceka.sa.s

sağol tubişim darısı senin başına bacım :Saruboceq::Saruboceq:

sağol çıtırtım benimm opuyorumnanaktan

baga m ısordun tubişşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol:

heee sana sormuş olabülürüm ne de olsa bu konuda uzmansın bacıımm

anam daha birinle baş edemiyon bidaa yaptın kııı :roflol: kıyamam sana ben canıım,onu uyut dicem emme öğlen desen öğlen değil akşam desen akşam değil kafamçokkarıştı
he yaaaa napcez bilmiyom yaaa allah verir kolaylığını canım sağlık olsun
oğluşum çıktı yola geliyo bile geride gönderemezsinki:roflol::roflol::roflol:
anam o kaaa şeyi bidaha anlatamam geri git görürsün sana zahmet canımlülülülülülü
yaa kıslar size bişey sorcam biras ayıp olcek ama siz malum yerin tüy temizliğini nasıl yapıyosunuz? :kedi: şimdi göbekler şişti yaa pek bişey görünmüyoo :kedi:

nan bu sabah banyo yaparken öldüm öldüm nan dedim habu kızlar acep şeylerini görebiliyomu ben bişey göremiyom temizleyene kadar canım çıktı heç bişey görünmüyo keseccedim şeyimi az daha elimde kalacaktı:roflol::roflol: anam netcez ilerde
ay busede aynanın karşısında yapıyodum ee şimdide öle yapacam aman kızlar diyem şeyinize dikkat edin valla elinizde kalur haaaaaa:roflol::roflol::roflol:

ben ancak çok zor kaldığımda gidip bacaklarımı aldırıyorum oda utana sıkıla :kedi: nası gidipte oralarımı açıyım bacımm utanurum ben :1no2:

senmi utanıon nan beni kocamla halvet etmeye çalısırkene hiç utanmıodum ama arsızzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…