2009 Kasm Anneleri

ben ancak çok zor kaldığımda gidip bacaklarımı aldırıyorum oda utana sıkıla :kedi: nası gidipte oralarımı açıyım bacımm utanurum ben :1no2:

hee ben alıştım artık bacıımm 10 senedir gidiyom,kalmadı bende utanmaa :roflol: hem bıkmış artık kuaförlerde o gözlen bakmıyoki sanaa :umursamaz:

nan ben cilet neyim hiç kullanmadım sirle alıyodum önceden şimdi 1 senedir makinaylan alıyom ama şincik netcem bilmiyomm :1no2: bakıyom bakıyomm pek bişey göremiyomm delikafadulden

nan ben cilet neyim hiç kullanmadım sirle alıyodum önceden şimdi 1 senedir makinaylan alıyom ama şincik netcem bilmiyomm :1no2: bakıyom bakıyomm pek bişey göremiyomm delikafadulden

yok anam ben koparamam nan canım yanar benim başka işimmi yok okaa uğraşacam 2 dakikalık şey kes gitsin benim şeyimde çok kıymetliymiş ama yaaa :roflol::roflol::roflol:

senmi utanıon nan beni kocamla halvet etmeye çalısırkene hiç utanmıodum ama arsızzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana arsız diyene bak sapuk karuuu git sen masaj yaptır kocana :jeyyar:

hee ben alıştım artık bacıımm 10 senedir gidiyom,kalmadı bende utanmaa :roflol: hem bıkmış artık kuaförlerde o gözlen bakmıyoki sanaa :umursamaz:

ayy biliyom anacım ama napiyim aslında bi kere cesaret edip yaptrısam dewamı gelirde işteee offfff

aman onu yemem mideme oturur :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden :dance: memeleri nerene oturur acep :roflol: :roflol:
tabi tabii lülülülülülü

sağol çıtırtım benimm opuyorumnanaktan

heee sana sormuş olabülürüm ne de olsa bu konuda uzmansın bacıımm
:lepi: :lepi:
delikafadulden delikafadulden hee nan sana sorulurmu bu soru delikafadulden
hee bende onu dıom nan baga smı sordun dıye neylle alacam bacımm tabı sir agda ıle lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
geriye gidemem cıkacm sımdı :dilcikar: :dilcikar: küserım ya özet gec bak şçatlarsam sebebi sen olursun şeyınde cıban cıkar bak anlatmazsan hihoyyyt
senmi utanıon nan beni kocamla halvet etmeye çalısırkene hiç utanmıodum ama arsızzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

hee arsızzzzzzzzz :roflol: :roflol: :roflol:

yok anam ben koparamam nan canım yanar benim başka işimmi yok okaa uğraşacam 2 dakikalık şey kes gitsin benim şeyimde çok kıymetliymiş ama yaaa :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
canlız nerde yaaww aslında onun yorumlarını almak lazıımmm yolma uzmanı kendisi nede olsa :roflol:

tugba karusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuaförler senın şeyini incelicek ne töbee töbee işimiz gücümüz yoktu zaten ne utanıyon aalaa alaaa kadın dogumcu gıbıyım yavrım bız hooo hooo oooooo günde kaçtane görüyükkk gel senıde yolum5 dk ısın var nan :lepi:

tamam nan canlız karusu bide şeyimin çıbanı eksikti allah korusun çatlak
herbişey iyi güzel bebişim gayet sağlıklı erkek olduğu bir kez daha teyit edilmiş durumda doktor amniyo sıvısının biraz fazla olduğunu söledi çok kavun karpuz meyve su felan tüketiyon galiba dedi evet dedim napim anam bu sıcakta sıvı üketmiyemmi
oğluşum 543 gr olmuş teyzesi ahan anlattım

ben kacıyom bacılar gıdemde kocamın yanına baga haşlanmıs mısır ısmarlasın bakamm ne beleşcşm yawww :lepi: ayrı gayrımı var kızım ben zatem kocam bank ayatırıyom paralarımı

saol bebek kesın erkek yanı eyüphan gelüyü desene :jeyyar: :jeyyar:

yok nan istemem ben hallederim aynanın karşısında:1no2::1no2:

kusura bakma çaturtu karusu :kedi: ama nahhhh görüürsün ayna ıle sen her yerını kızım boynn tululur laz garusu gıt 5 dk yoldur nolcak ne ezıyet edıyonuz kendınıze taaa arkalarınıfelan alamassın nan ugrasma :mymeka:

ben busede kendim yaptım şimdide yaparum taaammı :jeyyar::jeyyar:

la laz karusu 100 gr yüklemesine kaç saat aclıkla gittin kactan sonra bişe yemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…