nan bende ölçtüm göbeğemi
97 çıktı
burda normal metre vardı bende iple göbeğemin etrafını ölçtüm sonrada o ipi metre ile ölçtüm şimdi bu normalmi
yok anam bazı hileciler sabah aç karnına ölçtüler haftaya pazartesi sende aç karnına ölç taaammıkrispiii dün gece ölçtüm mezurayı bulup nan 98 cm çıktı nann sabah da mı ölççektükk:1shok::1shok:
allahın lazı evde boş durmaktan ne uydurcanı şaşırdı bide bize buralarda arazi keşfi yaptırıyo yok göbek yok bilmem ne poposunu ölçen var mı len yiyo mu bakemmm :jeyyar:
öle nann farkeder tabii senin göbüşün aşagısı daha büyük duruy zaten resimdede zemuszemus
küsme emmee leen delüüüü kaydirigubbakcemile5
nan bende ölçtüm göbeğemi
97 çıktı
burda normal metre vardı bende iple göbeğemin etrafını ölçtüm sonrada o ipi metre ile ölçtüm şimdi bu normalmi
kızzzz aslında 87,5 tan 88 oldu benimki elim çok boldur not konusunda kaydirigubbakcemile3 tam söliyem barikkkkkkkkkk 87,5 yerimseniben
ilk zaman erkek dendi
şimdide kız
üçüncüyü baz alacaz artık
anam karakızın göbene bakkk
popodan mı ölçtün gı göbeni
muredaya yetişmişsin gııı
ben demiştim bu kız celtvele ölçer diye
karakız metre bulamadın celvellemi ölçmeyi deniyon yoksam
laaaan bide bu karıyı incemi diyoduk nann :roflol: az daha sıksa ben kadar göbeği var :roflol::roflol::roflol: karakızııımmm Şeniz şimdi daha bi sevdim seni nannn :roflol:
kızlar beni memişler 92
belimde 92
popom 100
nan hamile olmasam 90,60,90 lık karuymuşum nerdeyse
arkadaşlar sabah bahsetmiştim akıntı ve sık idrar problemimden doktorumu aradım beyaz akıntı normaldir gebelikte dedi ve büyüyen bebek mesaneye baskı yapınca sık idrara çıkmakta normalmiş aynı durumda olanlara duyrulur...ama için daha rahat etsin istyosan yaptır tahlil dedi ben tabikide yaptırdım sonuçları akşam üzeri alcam şimdi misafirim gelcek haber vereyim dedim sizlere
yok anam bazı hileciler sabah aç karnına ölçtüler haftaya pazartesi sende aç karnına ölç taaammı
ölçerim nan popomuda hatta memişleride ölçelim bakalım kim 90,60,90 mııışşşşş
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar beni memişler 92
belimde 92
popom 100
nan hamile olmasam 90,60,90 lık karuymuşum nerdeyse
allahhhhhhhhhh olmasss memiş ölçümüne giremem falla lannnnn muredaaa kaaaaçççççç :1ninca::roflol:
çüüüüüşşş anam sen bende şişkosun yaaaa baaakkk şişko şişko şişko nan başkasının resminimi koyuyon buraya nan:mymeka:nan bende ölçtüm göbeğemi
97 çıktı
merak etme kalp krizi geçürmeyik ölç sen anam:roflol:benim popo büyük bakın demedi demeyin
he nan benden şişkoymuş gacı aramızda 5 cm warmış nan bi daha şu karuya incecik demeyin nanlaaaan bide bu karıyı incemi diyoduk nann :roflol: az daha sıksa ben kadar göbeği var :roflol::roflol::roflol: karakızııımmm Şeniz şimdi daha bi sevdim seni nannn :roflol:
peh peh peh şimcik popodan anlaşulura.s:lepi::lepi: laaa bizde en ince bu karakız çıkar diyoduk :roflol::roflol: nerdese benle birmiş :roflol: maşallah kuzuuumm demekki karnı çok çıkmış hatununn
iyi yaa bi taraftan yüzün gülsün demi nanaaaa iş popoya gelirse ben en küççük olurum nannnn :lepi:bende hiç popo yok nann :lepi:
delüüüüüüü lülülülülülü öldürcen nan sen beniiii :roflol:
:1ninca:hadi anam ben topuukkk,sende peşimdeen kaydirigubbakcemile memiş demeyin emme popomu ölçerin :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?