2009 Kasm Anneleri

allam yaaa bi bardak su içde 88 olsun bari hacııı :mymeka: düdük karıııı :roflol::roflol:

kızıııııııııımm bu ölçü benim kahvaltı ve öğlen yemek yemiş halimmmmmmmm sölemesi ayıp wc nin de anahtarı kayıp daha çıkışta olmadı :roflol: du ben sabah aç karnına bi ölçüm yapemde söliyem yarınkaydirigubbakcemile3

:1ninca:hadi anam ben topuukkk,sende peşimdeen kaydirigubbakcemile memiş demeyin emme popomu ölçerin :roflol::roflol:

benim memişler zaten aldı başını gidiyo kociş bana süt makinesi diyo artıkın :roflol:

kızlar yaa beni unuttunuz muuu ???
içim burkuldu :sinifsinif:

aaaaaa senemim gelmiş ay pardon uni gelmişşşş
hoşgeldin kuşum unuturmuyuz seni hiç
zemuszemus opuyorumnanaktan

neyynn unutalım bacım aaaaa hoşgeldün derin mewzulardayız da accuk dalmışız işte

dur ben de ölçüyorum hemen allah senin iyiliğini versin emi.... nerden aklına geldi...ama keşke bebişden önceki halimizi de biliyo olsaydık :)

benimki de memişlere biberon diyo :roflol::roflol:

hoşbulduk canikommmmm Şeniz

ben sadece badem yağı sürüyorum çatlaklar için... bebişden önce de çok yağ kullandım ben bi sürü şeyi karıştırırdım badem yağı kullanmamıştım hiç valla en iyisi buymuş o kadar çabuk çekiyo ki cilt diğerleri hep üstte kalırdı yağlı yağlı görünürdü ... inş işe de yarar...

yav ben pek bi çelimsiz çıktım bu ölçümlerin sonucu yazmıcam valla bu ne yaa :kedi:

benim aklıma gelir ben laz karusuyum bacım
hade ölçde bakalım sen nasıl bişesina.s

niye nan sölede biz karar werek çelimsizmi ne olduğuna yoksam korkuyonmu:roflol:

kızlar beni memişler 92
belimde 92
popom 100
nan hamile olmasam 90,60,90 lık karuymuşum nerdeyse

dayanamadım gitmeden önce ölçümlerimi veriyom

memişler 87
göbüş 87 veee
popom 95
nasılım ama
göğüsle göbüş yarışmayı beraber götürecekler bu gidişle
popomu demiştim öle çıkar deyüüü

ben belimi ve popomu ölçmeye gidiyom birazdan dönerim

dayanamadı ben gibi baksanahihoyyyt
gelince bakarım artık
ben çıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…