cnm gögüs,bel ve popo ölçümleri yapıyoruzz kaydirigubbakcemile3 hadi ölç sendee belkim yenii rekortmenimiz sen olursun kaydirigubbakcemile3
eee yediklerini o kadarda saklamış değilsin yaniii :roflol: maşallah kuzum iyisin iyisin
ayyy yerimmm seniii :))) lokum oldun desene kocacığının gözü aydınnnn :lepi:
canım lokum istedi :bbo:[/
benimde canım tatlı istedi :kedi:
uuuuuuyyyyiiiiiiiii göbişin benden fazla popon bende 2 cm küçük memişin 90 takıyosun ben 80 takıyom oda benden fazla bi daha sana zayıf desinerde görem ha ha ha şişkosun işte şişkolmaz: lmaz: lmaz:
naniknanik :roflol:
ulen neresi kaldı ölcülmedik :)
yaaa bu özge neyn gelmediki
canlızda baktıi burda bişeler ölçiler zararlı çıkacanı anlşladı kaçtı şişko karu
ayak bilekleriiii :roflol: :roflol:
ayak bilekleriiii :roflol: :roflol:
cnm gögüs,bel ve popo ölçümleri yapıyoruzz kaydirigubbakcemile3 hadi ölç sendee belkim yenii rekortmenimiz sen olursun kaydirigubbakcemile3
bacım memişleri bel çewresini popoları ölçüyoz daha doğrusu yarıştırıyozkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim gögüsler ne kaaa büyümüş yaa eskisi 86 dı
gögüs 91
bel 88
kalça 98 :)
hemen hemen aynıyız ben senden bi kaç puan fazlayım
slm hatunlar
baktımm ölçünüyonuss bende ölçimm dedimm abovv hiç yazmim benim epey vahimm :kedi:
şişmişim iyicee bide boy var izabandut gibi olcamm hee mafoldumben
slm güzel annişleer ben geldiiimm dün yoktum bugünde valizimi hazırlıyorum pek uğrayamoıyorum nasılsınız hepiniz yaaa geçmişi bile okuyamadımlmaz:
Şenizöyle canım opuyorumnanaktan
maşşallah maşşallahefeeeet bu da benim ölçüler
göbiş:97
memiş:98
popoş:106 dedim dimi popo farkınla geçerim sizi diyeee :lepi: :roflol:
slm hatunlar
baktımm ölçünüyonuss bende ölçimm dedimm abovv hiç yazmim benim epey vahimm :kedi:
şişmişim iyicee bide boy var izabandut gibi olcamm hee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?