merhaba kızlar, bugün amniyosentez sonucumu aldım, çok şükür sonuç çok iyi çıktı, darısı bekleyenlerin başına :)
merhaba kızlar, bugün amniyosentez sonucumu aldım, çok şükür sonuç çok iyi çıktı, darısı bekleyenlerin başına :)
gözünaydın canım.çok sevindim senin adına.merhaba kızlar, bugün amniyosentez sonucumu aldım, çok şükür sonuç çok iyi çıktı, darısı bekleyenlerin başına :)
selam kızlara.s.
kızlar biliyorsunuz geçen ay dr bebişe % 99 erkek demişti ve cuma günü de ayrıntılıdaki dr. kız demişti... dün dr uma gittik yine... merakla uzandım dr amca 10 dk. uğraştı ama bizim yaramaz poposunu döndü durdu ölee... ayyyy dalga geçiyo bu velet bizle yaaa.. bende yarın yine gitcem bakalım bu sefer de göstermezse pes edicem artık :CüvCüv: en son ihtimalla doğunca öğrencez kurtuluşu yok dimi hihoyyyt
itekcim iyi yolculuklar canım... kendine ve bebişe dikkat et... a.s.
nere gidiyon nann ?yok kuzum karar verdik yarın yola çıkacağız bugün annemlere geçeceğiz yarın oradan gideriz artık hepinizi çok özleyeceğim :gitmeazar akşamı döneriz hepiniz kendinize ve bıdıklara iyi bakın beb kaçıyım artık:gitme:
senindemi öyle oldu.benimde ilk gittiğim doktorum 2kez baktı erkek dedi.sonra o ayrılınca başka doktora gittim o kız galiba dedi.ayrıntılıda belli olur dedi.ayrıntılıdada göstermek istemedi velet zoraki baktı kadıncağız kesin değil ama erkek galiba dedi.kızmı erkekmi belli değil öğrenene kadar doğurucam valla kaydirigubbakcemile3
nehiriver , cersu hoşgeldiniz....
ben gidiyom zaten bugün pek sohbet eden de yok... iyi akşamlar yarın görüşürüza.s.
hoşgeldüüüün naaptın kıssss nasıl geçti annat bakiiimmben geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm cnmm hoşgeldüüüüünnnnnnn opuyorumnanaktan
cersu,beray sizde hoşgeldiniz canlarıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?