2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar, bugün amniyosentez sonucumu aldım, çok şükür sonuç çok iyi çıktı, darısı bekleyenlerin başına :)
gözünaydın canım.çok sevindim senin adına.

senindemi öyle oldu.benimde ilk gittiğim doktorum 2kez baktı erkek dedi.sonra o ayrılınca başka doktora gittim o kız galiba dedi.ayrıntılıda belli olur dedi.ayrıntılıdada göstermek istemedi velet zoraki baktı kadıncağız kesin değil ama erkek galiba dedi.kızmı erkekmi belli değil öğrenene kadar doğurucam valla kaydirigubbakcemile3

nere gidiyon nann ?

merhaba kızlar, bugün amniyosentez sonucumu aldım, çok şükür sonuç çok iyi çıktı, darısı bekleyenlerin başına :)

canım gözün aydın bilirim o beklemenin ne demek olduğunu allah kimseye yaşatmasın bende heyecanla beklemiştim
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım

evet canım...bizim bebişler heyecan yaratmayı sevecekler anlaşılan kaydirigubbakcemile2 insan karışıyo böyle olunca... doktorum ayrıntılıdaki büyük ihtimalle doğrudur dedi ama ben yinede emin olamadım... hayırlısı olsun artık.... minik yaramazımın canı ne zaman isterse o zaman göstersin kendini sağlıklı olduğunu bilmek ve güçlü vuruşlarını hissetmek bana yetiyor........opuyorumnanaktan

ay kıslar ya annem gitti içim burkuldu biraz
bide başkalarının sinirini ondan çıkardım
neyse yine gelicek inşallah

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

nehiriver , cersu hoşgeldiniz....

ben gidiyom zaten bugün pek sohbet eden de yok... iyi akşamlar yarın görüşürüza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…