Ben bu cumartesi gördüm, aslında dinlemekte istedim ama dr dinlemem için baska bir aletin gerektiğini onunda bebişe zarar verebileceğini söyledi bizde görmekle yetindik. Ama kimse bu yazdığımın üstüne endişelenmesin ben biraz garip bir ülkede yasıyorumda sistem çok garip burada
selam kızlar kartanesi nasılsın ben gittim gördüm kalp atışlarını çok güzel bir duyguydu .
martt09 nedemek öyle malesef 34 yaşındayım aaa yaşın ne önemi var bebişin yola çıkmış geliyo hayırlısı ile allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.
boncux sanada günaydın nabersin.
iyiyim canim sen nasilsin doktora gittin mi sen?
gecmiste yazdiysan kusura bakma cunku okuyamadiöm ben
Yok endişelenme zaten ben burada dogru düzgün kimseye danısamadığımdan doktora gitmeden internette accaip bir araştırmaya giriyorum. Cumartesi gitmedende dersime calısmıstım, ikili test üçlü test amniyosentez diye. Doktorum ikiliyi biz burada yapmıyoruz bosyere masraf etmeyin, üçlüde aynı sonuçları veriyo ama yinede istiyosanız yaparız dedi. Bende istiyorum diye tutturdum, birsey eksik kalmasın buralarda bir terslik gelirse basıma düzeltememde diye, o yüzden merak ettim. Türkiyede yapılıyomu cidden diye.
Offf ne kadar isterdim benimde inanabileceğim ve güvenebileceğim bir doktorum olsun
Neyse olumsuz düşünmeyecekmişim eşim öyle diyo:)
yaaaa kartanem lütfen beni güncellermisin ben daha öncede yazdım ama arada kaynadı galiba ben daha pıt pıt ları duymadım ama şimdi burada böyle yazınca sanki büyük konuşmuş gibi hissediyorum kendimi ..........iyi olmaz gibi yaniiii.nooooooooooolur onu değiştirirmisin..........yani bende değiştiririm ama sonra ne olduğunu biliyorsun bak.başına daha büyük iş açılır en iyisi en az zararla düzültelim şu işi.kaydirigubbakcemile:roflol:kaydirigubbakcemile3
slm cnm hadi bakalım hayırlı olsunn :lepi:
çok değişik bi duygu dimi yaa şu kalp atışı allahım sen ne büyüksün 1 cm.lik şeyin kalbi var atıyo pıtır pıtır
karakız canım sende pıt pıt ları duymuşsun çok sevindim tatlım.allah sağ salim sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin inşallah...........
Offf ne kadar isterdim benimde inanabileceğim ve güvenebileceğim bir doktorum olsun
Neyse olumsuz düşünmeyecekmişim eşim öyle diyo:)
ben pıt pıt lar için 3 nisanda gitmeyi düşünüyorum...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?