günaydın kızlaaarr zerencim naber ?
günaydın karakızım a.s.
slm kızlar günaydın hepinize benım bugun canım sıkkın biraz :sinifsinif:
ağusatosta 28 olcam nasipsene güsel valla
senin yaşın kaçtı ki
rabbim o günleride gösterir inşallah canımayyy canım yaa darısı başımızaa,rabbim sana nasip etti bi kıız bi oğlan inşallah bizede nasip olur :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:hee söz veremem nan,çok zor tutturduk bunu zatiiii :roflol: denk getiremeyebilliirimm :roflol:
günaydınhöytttttttttttt millet günaydın uleynnnnnnnnnn
günaydın şekerimgünaydın kızlaaarr zerencim naber ?
günaydın şişkomgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
günaydıııııııııııııııınnnn kızlaaarrr a.s.
gece kuşlarından bi benmi düşmüşüm kaydirigubbakcemile3 şu aşkı memnuyu kaçırmak istemiyomdaa kaydirigubbakcemile3
kızlar burada ikizlerim 20 haftalık nasıl görünüyorumm
cokmu şişmişimm.
yarın doktoruma gıdıcem kızarmı bana
kızlar burada ikizlerim 20 haftalık nasıl görünüyorumm
cokmu şişmişimm.
yarın doktoruma gıdıcem kızarmı bana
ayy hiç sorma cnm benimde belim uyluğum tam oturduğum yer batıyoo bacaklarım ağrımıyogünaydın ebiscem nasılsın
ben yorgunum ayaklarım belim ağrıyo bütün gün oturaktan sanırım napcaz böyle bilmem :bbo:
aaaa yaprak dökümü gibi döküldünüz anam ne oldu yawrum size
karakızım sana ne oldu
canım ne bilim havalardan desem yalan olur
eşimin işleri durdu bu aralar hiç iş yok içimde korku heyecan panik var bebeğim doğacak ne olacak ya düzelmesse diye
daha bebeğime bugüne kadar bir iğne bile almadık erken diye ama şimdi işler kötüye gidiyo diye alamıyoruz kafam çok karısık :sinifsinif:
ayy hiç sorma cnm benimde belim uyluğum tam oturduğum yer batıyoo bacaklarım ağrımıyo
e bütün gün oturuyoz naapsak bilmem ki
valla ne bilim bütün gün otur otur akşamları acısı fena çıkıyo bıde ben belimden rahatsızım ne hale geliyorum burda oturmaktan ayağa kalkmakta zorlanıyorum çoğu zaman :sinifsinif:
ayy hiç sorma cnm benimde belim uyluğum tam oturduğum yer batıyoo bacaklarım ağrımıyo
e bütün gün oturuyoz naapsak bilmem ki
edoşum günaydın yawrum walla dün gece yatar yatmaz uyumuşum bide gözümü 10 da açtm walla
oda çişim geldi diye fırladım yataktan yoksam bugün 1 kadar uyurdum haaaaaaaaaa:roflol:
günaydıııııııııııııııınnnn kızlaaarrr a.s.
gece kuşlarından bi benmi düşmüşüm kaydirigubbakcemile3 şu aşkı memnuyu kaçırmak istemiyomdaa kaydirigubbakcemile3
kızlaar çok geçmiş olsun yaa...benim dr.da çok fala aynı pozisyonda oturma dedii tabi ben evdeyim şanslıyım ama sizde mümkünse eğer tabii hiç değilse yarımsaatte bi kere söle 2 dk.ayakta dolaşın yaaa...
edoşum günaydın yawrum walla dün gece yatar yatmaz uyumuşum bide gözümü 10 da açtm walla
oda çişim geldi diye fırladım yataktan yoksam bugün 1 kadar uyurdum haaaaaaaaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?