günaydın gece kuşuuu
günaydın canlızım noldu kızzz anlat hele
aaaa yaprak dökümü gibi döküldünüz anam ne oldu yawrum size
karakızım sana ne oldu
canım ne bilim havalardan desem yalan olur
eşimin işleri durdu bu aralar hiç iş yok içimde korku heyecan panik var bebeğim doğacak ne olacak ya düzelmesse diye
daha bebeğime bugüne kadar bir iğne bile almadık erken diye ama şimdi işler kötüye gidiyo diye alamıyoruz kafam çok karısık :sinifsinif:
valla ne bilim bütün gün otur otur akşamları acısı fena çıkıyo bıde ben belimden rahatsızım ne hale geliyorum burda oturmaktan ayağa kalkmakta zorlanıyorum çoğu zaman :sinifsinif:
eşin ne iş yapıyo canım
yaa bizimde işler bi ara baayyaa kötüydü ama çok şükür biraz düzelme war canım benim inanki meleğin rızkıyla gelecek allah onun rızkını mutlaka kendiyle birlikte gönderiyo canım moralini bozma işleriniz düzelir inşallah her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyo bacım sen üzme kendini bebenide üzme herşey düzelir rabbim büyük:Saruboceq:
bugun çok moralim bozuk canım sıkkın kızlar sabah ağladım şimdi biri dokunsa gene alayacağım inanın sıkıntılı bir gün :sinifsinif:
tubiiiiiişşş günaydın datlum yaaa nerelerdesin sen dün nasıl geçti ayrıntılı ultarson
günaydınn tubişimm opuyorumnanaktan kızz anlat bakem helee sende ne haller varr valla küscem baakk,kaç günüdr eskisi gibi değilsinnlmaz:
günaydın edoşum yaa aslında öle belli bişey yok canımı sıkan ama keyfim yok ne biliyim. bide sağolsun benim herüf pek düşünceli bi adam değil bazen sinirlerimi çok bozuyoo
kızlar yaaa benim veletimin hareketleri çok çok azaldı 2 gündür naapsam ki
anam 6.30 kalkasm ben yine 1 de kalkardımkaydirigubbakcemile3ayy canikom valla bende emme ben senden erken çişe gitmişim kaydirigubbakcemile3 tam 6,30 da fırladım yataktan şimdi kalktım bi dahada kaydirigubbakcemile3
gece çişe kalkmıyom sabahta çok sıkışmış olark fırlıyom kaydirigubbakcemile3öyle yapıyorum canım arada kalkıp yürüyüş yapıyorum koridorda bi oyana bi buyana
allahtan çişin gelmiş yoksa 1 de kalkıp gelseydin döverdim seni kaydirigubbakcemile
he walla kaç gündür sende bi haller war emme anlamadık yaw ne oldu sana bacım:uhm:günaydınn tubişimm opuyorumnanaktan kızz anlat bakem helee sende ne haller varr valla küscem baakk,kaç günüdr eskisi gibi değilsinnlmaz:
ayyyyy kıyamam yaaa ay çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın çok zor allahım çok zorkızlaar canlizcim biraz kötümüş ben anlatayım size;
canlizle aynı zamanda hamile kalan bi akrabaları dün bebeğini düşürmüş,3lü testi riskli çıkmış 2 gün öncede amniosentez yapılmış tabi 6 hafta riskli oluyo yaa ne yazıkki onun bebişi 2 gün sonra düşmüş senağlama allah sabırlar versin :Saruboceq: kimseye yaşatmasın böle bi acıyı :Saruboceq:
canın üzme kendini bebeğin kendi rızkıyla bereketiyle gelicek opuyorumnanaktan
iyi geçtide bi hafta falan küçük görünüyoo kızım :çok üzgünüm: sen geçen hafta gittiğinde kaç gramdı kız benim 438gr çıktı
günaydın edoşum yaa aslında öle belli bişey yok canımı sıkan ama keyfim yok ne biliyim. bide sağolsun benim herüf pek düşünceli bi adam değil bazen sinirlerimi çok bozuyoo
nan tubiş senin bebeyle benimkinin arasımda bir hafta war seninki 438 gr benimki 543 gr anca bacım bir haftada okaaa olur işte senin doktor neresiyle baktı bebeye anlamadımki
nan kızlar bugün benim gidişimin şerefinemi böle bi hoşsunuz haaa herke dköliii anam canlanın yaaaaa
canlız birz zor canlanır onu katmıyom
habu özge cadısı nerde bizi dikti ayağa gece yarılarına kadar kendüsü pinekliyo hanfendüüü
kızlaar canlizcim biraz kötümüş ben anlatayım size;
canlizle aynı zamanda hamile kalan bi akrabaları dün bebeğini düşürmüş,3lü testi riskli çıkmış 2 gün öncede amniosentez yapılmış tabi 6 hafta riskli oluyo yaa ne yazıkki onun bebişi 2 gün sonra düşmüş senağlama allah sabırlar versin :Saruboceq: kimseye yaşatmasın böle bi acıyı :Saruboceq:
karakız cnm,bebişler kısmetleriyle geliyolar emin ol cnm canını sıkmaa herşey yoluna girer..
eşin ne iş yapıyo canım
yaa bizimde işler bi ara baayyaa kötüydü ama çok şükür biraz düzelme war canım benim inanki meleğin rızkıyla gelecek allah onun rızkını mutlaka kendiyle birlikte gönderiyo canım moralini bozma işleriniz düzelir inşallah her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyo bacım sen üzme kendini bebenide üzme herşey düzelir rabbim büyük:Saruboceq:
canım eşim kendi işini yapıyo şuan piyasa durumu kriz ortamı falan derken işler artık tamamen kesildi inşallah bir an önce düzelir herşey allah herkese yardım etsin canım ya
canın üzme kendini bebeğin kendi rızkıyla bereketiyle gelicek opuyorumnanaktan
inşallah canım inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun
sen yarınmı gitcen şekerim yaa senağlama
anladım cnm bende dedim acep bize demediği bişemi olduulmaz: şu hamile halinle herifi merifi takma kafana canım,napcann herkes bir değilki seninkininde yapısı böyle demekkii..
ne küçüğü nan küçük müçük değel bacım daha ne kaaa olsun kız ultrasonlar farklı farklı oluyo benim doktorun ultrasonuy la ayrıtılı ltrason arasınde bir hafta oynuyo biri 22 hafta biri 22+6 gösteriyo bacım kafana takma onları busede çok yanılma oldu biri 3.600 doğacak dedi dediği gün doğurdum 3.120 doğdu kendi doktorumun dediği gibi doğd bacım kafana takma bence o kaaa küçük değel benimki 543 gr dedi bana ama bi hafta fazla dedi nedese
nan tubiş senin bebeyle benimkinin arasımda bir hafta war seninki 438 gr benimki 543 gr anca bacım bir haftada okaaa olur işte senin doktor neresiyle baktı bebeye anlamadımki
he yaaaaa
yarın sabah gidiyom
bugece son gecemiiiizzz senağlamasenağlama
off yaa takma diyonda normalde zaten cok duygusalımdır bide hamilelik olunca iyice hassas oldum yaa mafoldumben
doktor zaten pek önemli değil dedi ama ben takıyom yine kafama. acaba ne yemeliyimki bebeğe yarasın ben bi sabah kahvaltılarında sıkı yiyorum sonra koyveriyorum allah ne werdiyse... bugün süt alıp içmeye başlıcam 20 seneden sonraa kafamçokkarıştı ama napıyım yaa herşey kızım içinsiz ne yiyonuss yaa sölesenize bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?