2009 Kasm Anneleri

ay içime su serptin krispim yaa sağoll bi de bu hafta tatile çıkıyom ancak 1 ağustosta gidebilicem dr. endişelendim işte tecrübe de yok ya hayırlısı bakalım

bacım bak karbon hidratlar bebeği beslemez sadece seni besler karbon hidrat derken hamur işi felan makarna pilaw yiceksin emme fazla değil meyweye ağırlık wercen her kaşma yatrken sütünü içecen sol tarafında yatmaya özen göster sol tarafa yatınca kan akımı daha çok olurmuş bebek beslenirmiş bence o kaa küçük değil bebeğin gayet iyi canım kız ben busenin ultrason resimlerine baktım 5 aylıkken buse 394 gr mmış bak seninkinden bile küçükmüş ama 3.120 doğdu küçükmü nan normal işte ne takıyıon kafana yaa üzme canım kendini
kız krispii cadısı biz sensiz napıcaz nan :gitme: hemde koskoca bir ayyy mafoldumben

senağlama ayyy hakkat kııızz napcaz biz sen olmadannn senağlama

çaturduuuuuuuuuu karusu nere na bu kadar cabuk mıu gediyon :mymeka: gitme nen netcen orda lla allaah ben kime kireç surat diycemm mafoldumben

geldim nannnnŞeniz

varya kız öle bi topic ac bak karakız neler yiyomuş :roflol: emme sen onları yersen 100 garanti cnm ona göree :roflol:

yiyorum büyüyorum ben ne bulursam götürüyorum hiç öle kilo takıntımda yok bak misal bu sabah saat 07:00 da kalktım balkona bir kahvaltı masası hazırladım yok yok yane bide üstüne işyerinde saat 10 gibi acıkacam diye sandviçte yaptım hatta o sandviçi de yedim bile saat 10 da üstünede kek yedim 2 dilim birazdanda öğle yemeğinde artık yemekhanede ne yaptılarsa onu yer gelirim kaydirigubbakcemile3

Karakızım üzülme canım yaaa
benım eşimde suan işssiz iş arıyoo
kaldık bı benım maasa
k.kartları desen butun maası goturuyoo
şükür halımıze dıyorum yınede
arkadaslar ne gusel odalar,beşikler
oto koltugu,bebek arabaları alıyoo
bende sadece bebeklerıme üst baş alabılıyorumm
üstlerıne gıymeye kıyafetlerı olsun
altlarını temıs tutup,karınlarını doyurayım
şükür dıyorum.hersey yavas yavas olur tatlımm.
benım evım ufak oda alamayacagım ama
son ay besık almayı dusunuyorum sadece
gerısı nasılsa gelır
allah kaderlerını ıyı yazsın bebişlerimizin

:ecrin_bebek: allah kısmetini verir bebişlerinin inanıyorum ben Şeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

varya kız öle bi topic ac bak karakız neler yiyomuş :roflol: emme sen onları yersen 100 garanti cnm ona göree :roflol:

allah kahretmesin seni güldürdün beniii :roflol:

tamam nan ne baarıyoon senağlama

geldim nannnnŞeniz

nerdesin nan sen gece kuşuu

iyi geçtide bi hafta falan küçük görünüyoo kızım :çok üzgünüm: sen geçen hafta gittiğinde kaç gramdı kız benim 438gr çıktı

canım geçen hafta ben de ayrıntılıya girdim.. 22+1 de 428 gr dı... hatta rapordaki değerlere göre benimkide 1 hafta küçük görünüyordu ben de burda yazdım bebeğim küçük mü diye ama hem burdaki arkadaşla hem de dr sorun yok dedi...

içim rahat ama yinede sütü günde iki bardağa çıkarıcam ve badem, ceviz aldım hergün onlardan yiycem... benim tek sıkıntım hergün yumurta yiyememek ve balığı hiç yiyememek... ama sanki annem bana hamileyken hergün balık mı yedi.. yooook.. çok şükür sağlığım yerinde... hem biz birde vitamin takviyesi alıyoruz ilaçlarla... bu kadar kasmanın anlamı yok ama arada takılıyoz işte... sıkma canını boşuna....:teselli:

karakız sen de kendini üzme sakın... eminim bebişin kısmetiyle gelecektir canım...:teselli:

vayy anaaammm vayyy maşallahh kızz ye anam ye bebişine et olsun kan olsuunn

incisu cnm valla bebişler kısmetleriyle gelir,allahım karınları doyurup altlarını temiz tutabilmeyi nasip etsin :Saruboceq:

çaturduuuuuuuuuu karusu nere na bu kadar cabuk mıu gediyon :mymeka: gitme nen netcen orda lla allaah ben kime kireç surat diycemm mafoldumben
anam ailemi özledim nan hergün telefonda konuşuyoz emme olmii işte onlarda beni özlediler ablam doğum yaptı bebeği8 aylık oldu nerdeyse kocaya gitcek ben hala onu görmedim öbür ablam doğuracak haçıkardı çıkaracak anamlar çaya gidecek ben kalabilirim yanında hastanede ben gitmeden doğurmuyo hatun:roflol::roflol::roflol:
geldim nannnnŞeniz
nan seni uykucu hödük bizi gece yarısına kadar tutuyıon akendin uyuyon hee sen bu gece görürsün nan :mymeka::mymeka::mymeka:
sen birazdaha ye bakalım biriktir biriktir nere kadar şişip patlayacan sonunda ozaman görürüm seni
allah kahretmesin seni güldürdün beniii :roflol:

tamam nan ne baarıyoon senağlama

nerdesin nan sen gece kuşuu

ne bağırması nan anam teselli weriyok nan aaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar:

canım çok haklısın allah kaderlerini iyi yazsın hepimizin bebişlerinin inşallah
öncelikle sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ne yapalım allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah seninde benimde eşimin işleri yoluna giree bebeklerimiz babalarına uğur getirir güzel işleri olur

karakız sen de kendini üzme sakın... eminim bebişin kısmetiyle gelecektir canım...:teselli:

inşallah canım bebeklerimiz kısmteleriyle gelecek allahın izni ile

vayy anaaammm vayyy maşallahh kızz ye anam ye bebişine et olsun kan olsuunn

aminnnn inşallah

anam sen dal gibisin edoşun dediği gibi ben senin gibi yesem 100 kılo olurum beee delikafadulden delikafadulden

canım benim yaa bebişlerin sağlıcakla gelsinde warsın odaları olmasın hem onlar kısmetiyle rızkıyla gelirler

ŞenizŞenizŞeniz

beni öpmek yok mu :çok üzgünüm:

ewet hatırladım canım opuyorumnanaktan bende bugün süt içmeye başlıcam inşallah ben her sabah bi yumurta kesin yiyorum peynirimi yiyorum haftada bi iki ton balığı yiyorum finduk yiyorum meyve olarak bu aralar sadece karpuz yiyorum ama sebze hiç yemiyorumm :çok üzgünüm: benim anamda beni 3800 kılo doğurmuşş sırnaşık şey

bu gece hazırım datlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…