anca popomu topladım nan sen nerdesin asıl seni merakettik gece bizzopuyorumnanaktan
çok acıktım ben yemeğe gidiyorum kızlarcokacimcoook
ewet hatırladım canım opuyorumnanaktan bende bugün süt içmeye başlıcam inşallah ben her sabah bi yumurta kesin yiyorum peynirimi yiyorum haftada bi iki ton balığı yiyorum finduk yiyorum meyve olarak bu aralar sadece karpuz yiyorum ama sebze hiç yemiyorumm :çok üzgünüm: benim anamda beni 3800 kılo doğurmuşş sırnaşık şey
anam sen dal gibisin edoşun dediği gibi ben senin gibi yesem 100 kılo olurum beee delikafadulden delikafadulden
canım benim yaa bebişlerin sağlıcakla gelsinde warsın odaları olmasın hem onlar kısmetiyle rızkıyla gelirler
beni öpmek yok mu :çok üzgünüm:
ewet hatırladım canım opuyorumnanaktan bende bugün süt içmeye başlıcam inşallah ben her sabah bi yumurta kesin yiyorum peynirimi yiyorum haftada bi iki ton balığı yiyorum finduk yiyorum meyve olarak bu aralar sadece karpuz yiyorum ama sebze hiç yemiyorumm :çok üzgünüm: benim anamda beni 3800 kılo doğurmuşş sırnaşık şey
çok acıktım ben yemeğe gidiyorum kızlarcokacimcoook
kocanın koynundan anca çıkabüldün deemii :jeyyar:
ben burdayım gııı biraz keyfim yoktu ama sayenizde yerine gelmeye başladı akşama bomba gibin karşınızda olurum
kız daha ne yiycen.. maşallah yani.. sütünü de iç biraz da sebze tamamdıryerimseniben
kız edooşşş görüyon mu şu behlülü ne sapuk çıktı beee
ıyı nan dettt gittt kardesını doğurt d gel özletme kendını ama :gitme:anam ailemi özledim nan hergün telefonda konuşuyoz emme olmii işte onlarda beni özlediler ablam doğum yaptı bebeği8 aylık oldu nerdeyse kocaya gitcek ben hala onu görmedim öbür ablam doğuracak haçıkardı çıkaracak anamlar çaya gidecek ben kalabilirim yanında hastanede ben gitmeden doğurmuyo hatun:roflol::roflol::roflol:
nan seni uykucu hödük bizi gece yarısına kadar tutuyıon akendin uyuyon hee sen bu gece görürsün nan :mymeka::mymeka::mymeka:
sen birazdaha ye bakalım biriktir biriktir nere kadar şişip patlayacan sonunda ozaman görürüm seni
ne bağırması nan anam teselli weriyok nan aaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar:
ne oldu nan behlüleee o tatile girmedimiydi :1shok:kız edooşşş görüyon mu şu behlülü ne sapuk çıktı beee
ıyı nan dettt gittt kardesını doğurt d gel özletme kendını ama :gitme:
ne oldu nan behlüleee o tatile girmedimiydi :1shok:
öpmemmi nan dubamıııŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
anam üzme canını bebişini düşün kim üzdüyse seni bizde onu üzeriss haazemuszemus
tekrarları oynuyo nan :lepi:
gel bende seni öpemm sütçiiii Şeniz
benim herüff beni çok üzüyoo :çok üzgünüm: senin herüf subayya sölesene enişteye bi iki tane sıksın bizim herüfün topuklarınaa :1ninca:
çillim hoşgeldin tatlımmm
:roflol: :roflol: sıktırcen mı nangel bende seni öpemm sütçiiii Şeniz
benim herüff beni çok üzüyoo :çok üzgünüm: senin herüf subayya sölesene enişteye bi iki tane sıksın bizim herüfün topuklarınaa :1ninca:
öpp:kedi:
gı o herifini ben dövecem haakaydirigubbakcemile ne istiomuş sendenlmaz: rahat bıraksın hamile kadını allah allah yaaa lmaz: sen sıkma canını yinede biliom kolay değil ama bebeğini düşün canımcımmmm
annaam ben eriyom kızz ona bakıncaaa :roflol::roflol: oğlum benzese baarii :roflol:
:roflol: :roflol: sıktırcen mı nan
netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:
hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:
:roflol: :roflol: sıktırcen mı nan
netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:
he kıı bendee,recep ivedik gibi kız olsam ilk ona verirdim :roflol::roflol::roflol:hee nan aynen bende onu seyrederken ağzımın sularına engel olamıyorum sırnaşık şey
heee gııı :roflol: :roflol:anam benim kocamda sankim asker değil tetikçi yaptınıss lan öle demeyin dinlenio olabilirssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam kitaba göre nihalmiş :1shok:
ne oldu kıı,karı alırken iyiydi alımlarmı durduuuu :roflol::roflol:
he kıı bendee,recep ivedik gibi kız olsam ilk ona verirdim :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?