2009 Kasm Anneleri

anca popomu topladım nan sen nerdesin asıl seni merakettik gece bizzopuyorumnanaktan

kocanın koynundan anca çıkabüldün deemii :jeyyar:
ben burdayım gııı biraz keyfim yoktu ama sayenizde yerine gelmeye başladı akşama bomba gibin karşınızda olurum

kız daha ne yiycen.. maşallah yani.. sütünü de iç biraz da sebze tamamdıryerimseniben

öpmemmi nan dubamıııŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok acıktım ben yemeğe gidiyorum kızlarcokacimcoook

afiyet olsun datlummmopuyorumnanaktan
kocanın koynundan anca çıkabüldün deemii :jeyyar:
ben burdayım gııı biraz keyfim yoktu ama sayenizde yerine gelmeye başladı akşama bomba gibin karşınızda olurum

kocam mesaiye basladı nan dün saat 6 da gidio adam :umursamaz:

anam üzme canını bebişini düşün kim üzdüyse seni bizde onu üzeriss haazemuszemus

ıyı nan dettt gittt kardesını doğurt d gel özletme kendını ama :gitme:
kız edooşşş görüyon mu şu behlülü ne sapuk çıktı beee
ne oldu nan behlüleee o tatile girmedimiydi :1shok:

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

öpmemmi nan dubamıııŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gel bende seni öpemm sütçiiii Şeniz

anam üzme canını bebişini düşün kim üzdüyse seni bizde onu üzeriss haazemuszemus

benim herüff beni çok üzüyoo :çok üzgünüm: senin herüf subayya sölesene enişteye bi iki tane sıksın bizim herüfün topuklarınaa :1ninca:

benim herüff beni çok üzüyoo :çok üzgünüm: senin herüf subayya sölesene enişteye bi iki tane sıksın bizim herüfün topuklarınaa :1ninca:

öpp:kedi:

gı o herifini ben dövecem haakaydirigubbakcemile ne istiomuş senden lmaz: rahat bıraksın hamile kadını allah allah yaaalmaz: sen sıkma canını yinede biliom kolay değil ama bebeğini düşün canımcımmmm

:roflol: :roflol: sıktırcen mı nan

netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:

netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:

anam benim kocamda sankim asker değil tetikçi yaptınıss lan öle demeyin dinlenio olabilirssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:

anam kitaba göre nihalmiş :1shok:

ne oldu kıı,karı alırken iyiydi alımlarmı durduuuu :roflol::roflol:

hee nan aynen bende onu seyrederken ağzımın sularına engel olamıyorum sırnaşık şey
he kıı bendee,recep ivedik gibi kız olsam ilk ona verirdim :roflol::roflol::roflol:

anam benim kocamda sankim asker değil tetikçi yaptınıss lan öle demeyin dinlenio olabilirssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heee gııı :roflol: :roflol:
anam kitaba göre nihalmiş :1shok:

ne oldu kıı,karı alırken iyiydi alımlarmı durduuuu :roflol::roflol:

he kıı bendee,recep ivedik gibi kız olsam ilk ona verirdim :roflol::roflol::roflol:

hadı yaa nihalmı ne ıyı olur ama yawww cokheyacanlı :lepi:
he nan alımlar da durdu kıı cok bılmıs yaaa karuu dün sabah kahvaltıdayız dedımkı yanımda götürürüm ben cocugu dıye ama 6 aylık felanken ara sıta getıemek ıstıyorum yanımda ooo olmasss unut sen onu bı kere olmas öle sey dedı buna benze dah aöncede olmustu bende actım agzımı yumdum gözumu tamam kadın kötülügüne sölemıyo am acok bılmıs yaaa bende dedımkı anne benım ıznım yok dogru duzgun ben cocugumle ne zaman vekıt gecırcem dogurup san abırakmak mı annelık dedım
ben aksam gelcem cocuk uyudukdan sonra ben onun agladıgını güldüğünü göremıyecem olurmu öle dedım sesını kestı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa delı etmen ulannn benııııı :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…