2009 Kasm Anneleri

canım bence önmeli bişey diil takma kafana
benim ağrımayan yerim yok valla ayaklarım şiş geceleri rahat uyuyamıyorum
sırt üstü hiç yatamıyorum doğurana kadar katlanıcaz artık
bazen bel ağrlarıda karına vuruyo bana öyle oluyo çooook geçmiş olsun
a.s. a.s.

arada bana da oluyo canım ama o kadar uzun sürmüyo... kötü bişe yoktur telaş etme

doktor bana havuza girme dedi ama ben girdim yaa
hemde 3 kez ama başından sonuna yüzdüm çıktım
fekat bizim havuza toplasan 3 kişi girio oyüzden girdim bide çok
temiz umarım mikrop kapmamışımdır ya zaten kültür istiycem
benim gibi havuza giren varmı

ben susuz yapamayanlardanım ama bulundugum yerdeki havuzlara guvenmiyorum her yıl haftanın 5 gunu suya giren biri olarak bu yıl suya ayagımı bile sokamadım korkuyorum cunku mikrop kapmaktan sudan cıktıktan sonra cok iyi temizlenmen gerekiyor inş. bişi olmamıstır:Saruboceq:

teşekkür ederim canım
kötü bişi olmasından korktum bende allah korusun

ben havuza girmedim canım yakınımda öyle temiz bir yer olmadığı için denize gidiyorum hafta sonları fırsat buldukça o kadar
sen gende yaptır kültür tahlili canım

kızlar ben şimdi çıkıyorum... tahlil sonucumu alıp dr a gitcem... bakalım benim yaramaz bu gün gösterecek mi kendini?

yarın görüşürüza.s.

canım normalde sorunum yok cok rahatım banyo yapmamda kocamla olan yakınlasmamda soru yok ıyıdır ama cocuk konusunda tecrübelı dıye cok konusuyo bende sınırlendım işte

can cannnnnnnn kıss tontişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm napyon ağda mı vaaaaaaaa gıııııııı

he sekerım calıstım bıraz sıncık mama yıyom eyy olmus senın ış cöksün arasıra :lepi:

SİLMİOM İŞTE SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:umursamaz:

eee napcasssss mafoldumben

ayy benimde ütüm warr ütü masası açık bana bakıyoo ben burda lak lak ediyoomm kafamçokkarıştı

ben yaptım kurtuldum... :lepi:

benim de son 4-5 gündür tuhaf bi ağrı giriyo karnıma...sancı diil kramp diil acaip bişey... tatildeyken başladı dr.umu arayıp sordum sürekli bi ağrı diilse kanama vs de yoksa büyümeye bağlı olarak normaldir dedi... kendini çok yorduysan çok ayakta kaldıysan da olur dedi...aynı ağrı çok eğilip kalktığımda da oluyo... ben de çok tedirgin oldum... pzt kontrole gidicem inş kötü bişey yoktur :Saruboceq:

kız idare et beaa kırma kadını he he de sen gene bildiğini yap ben de aslında çok çok sinir olurum çok bilmişlik yapanlara onnar çok biliyo da biz salağız sanki ama söz konusu bir aile büyüğü olunca biraz idare etmek gerekiyo cicimm bee gönül kırıklığı tamiri imkansız bişi bence
anammm tutmayın beniii walla allah yarattı demem köteklerim hee klava:

şimdi bacım memişlerin bende büyük göbişin benden küçük popişinde bende büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha ha:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım banada geçen oldu sağ tarfıma bi sancımı neyn anlamaqdım sanki içten bişe geriliyo yırtılıyo acıyo gibi tam kestiremedim 2 gün sürdü canım bende korktum emme geçti belkide ters bihareketten olabülü korkmana gerek yok bikaç günde geçer

ayyy ewi topladım
süpürdüm
walizimi hazırladım
namazı kıldım
makinedeki çamaşırları astım
geldim
birazdan kaynanaya gitçem onunla görüşcem
şawtıma kaydı benim yaaaa yorulacam-tatlicadiarzu-

kızlarrrr napıyosunuzzzz
sıcakalr yüzünden fazla katılamıyorum sizlereee özledim yaaa satır satır
geçmişleri okumayı artık onu bilem yapamıyom....
umarım herkesin bebişi iyidir...
bizde iyiyiz çok şükürrrr, kızımlaaaa bebek battaniyesi başladıkkkk büyük bi zevkle
onu örüyoruzzz çok güzel oluyoo bitince resmini eklerim...
yaa bugün bi haber okudum yeterli beslenemeyen annelerin çocukları özürlü doğabilir diyeee,birden bir yanım acıdı,
annem aradı haber verdi bende internetten buldum ve okudum
yaaa allaha emanetttt inşallah yeterli besleniyorumdur
elimden geleni yapıyorum ama yine de allaha emanet yavrularımız...

alışferişler ne alemde kızlarrrr yaaa daha kışlık şeyler çıkmadııı
şöööyyyleee kadifeee kalın kalın tulumlar kıyafetler hiç bulamıyorum bennn
eylülü ekimimi beklicez offf uyuz oluyorum...

slm kıslar... dün doktora gittim %100 kız (zeynep bade'm geliyor) ama bi sorunumuz var moralim çok bozuk geçen ay (4. ayda) kordon boynunda dedi dr ama bişi olmaz dedi ! bu ayda (5. ay) yine kordon boynunda biraz korktum tesadüfmü yoksa o şey hepmi boynunda diye ... dr hala bi risk yok diyo amam ileride devam ederse olur diyo.. benim bebeğim çok hareketli şuan yazarken bile yediğim tekmeler sayısız :) ama korkuyorum ya beslenemezse ve orda kalırsa diye. arkadaşlar bildikleriniz varsa lütfen paylaşın 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım....

Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... ınternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…