canım bence önmeli bişey diil takma kafanakızlar ya benim sol kasığımda bişey var ağrı desem ağrı değil sızlama gibi ince bişi beni hem korkuttu hem rahatsız etti 2 saat oldu başlayalı revire gidip uzandım azcık ama nafile hala aynıyım
bu ne demek şimdi biri bana açıklayabilirmi
kızlar ya benim sol kasığımda bişey var ağrı desem ağrı değil sızlama gibi ince bişi beni hem korkuttu hem rahatsız etti 2 saat oldu başlayalı revire gidip uzandım azcık ama nafile hala aynıyım
doktor bana havuza girme dedi ama ben girdim yaa
hemde 3 kez ama başından sonuna yüzdüm çıktım
fekat bizim havuza toplasan 3 kişi girio oyüzden girdim bide çok
temiz umarım mikrop kapmamışımdır ya zaten kültür istiycem
benim gibi havuza giren varmı
canım bence önmeli bişey diil takma kafana
benim ağrımayan yerim yok valla ayaklarım şiş geceleri rahat uyuyamıyorum
sırt üstü hiç yatamıyorum doğurana kadar katlanıcaz artık
bazen bel ağrlarıda karına vuruyo bana öyle oluyo çooook geçmiş olsun
a.s. a.s.
doktor bana havuza girme dedi ama ben girdim yaa
hemde 3 kez ama başından sonuna yüzdüm çıktım
fekat bizim havuza toplasan 3 kişi girio oyüzden girdim bide çok
temiz umarım mikrop kapmamışımdır ya zaten kültür istiycem
benim gibi havuza giren varmı
he valla dediğin gibi kendi ailemde olsa yapamam ben
şöle evde cıplak cıplak dolaşmak var
duş al banyoda giyin çık
agani yapılan günleri tutarlar lan kaynana
ayyyy olmas yawww kötü bea
canlız gııı inşallah bir an önce ev alırsınızda daha huzurlu olursunuz canım
allah herkese sabır versin
can cannnnnnnn kıss tontişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm napyon ağda mı vaaaaaaaa gıııııııı
SİLMİOM İŞTE SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:umursamaz:
ayy benimde ütüm warr ütü masası açık bana bakıyoo ben burda lak lak ediyoomm kafamçokkarıştı
kızlar ya benim sol kasığımda bişey var ağrı desem ağrı değil sızlama gibi ince bişi beni hem korkuttu hem rahatsız etti 2 saat oldu başlayalı revire gidip uzandım azcık ama nafile hala aynıyım
kız idare et beaa kırma kadını he he de sen gene bildiğini yap ben de aslında çok çok sinir olurum çok bilmişlik yapanlara onnar çok biliyo da biz salağız sanki ama söz konusu bir aile büyüğü olunca biraz idare etmek gerekiyo cicimm bee gönül kırıklığı tamiri imkansız bişi bencebacımkaru ey olmasına cok ıyı yemegımı yapar kocamla etlım esütlüma karısmak rahatlıkla yatar kalkarım ama cocuk konusunda kendı deneyımlıdıye bılmıslık yapıyo aaaaaaaaa kıskandım bende galıba karısmasın yaaa
anammm tutmayın beniii walla allah yarattı demem köteklerim heehe walla bozdum geçen akşam dedim ki walla akıllı ol gece her an herşey başına gelebülüürr :jeyyar:
kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook
şimdi bacım memişlerin bende büyük göbişin benden küçük popişinde bende büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha ha:roflol::roflol::roflol::roflol:yaaaaa neler kaynatıyonusssssss hiç bakamıyom öhüüüü mafoldumben
bak bu muabbet dünde kaldı gerçi ama sabah ölçüleri aldım da arşivde olmicak bu iş evimde alem dedim :)
şimdi açıklıyom memişler 95 göbüş 87 popişte 95 .... nası nan :jeyyar: ahhhhh ahh bide boy olaydı baya hoş olcaaadı emme naniknanik
iyilik canımm ben sana küstümm :dilcikar: dün seni çok merak ettim kaç kez sordum şeker yüklemen nasıl geçti diye cvp vermedin ben de akşam çok hastaydım girip bakamadım nasıl geçti?ebiş naber nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?