anam ne edem konuyu kıçından dinlersem olacağı bu
yapsa yapsa dedim bunu kaynanalar yapar adı çıkmış bikerem delikafadulden
pis sapıklar sizi:1no2:
gizemli olmalı hayatım
sen giy olmayan yerleri makaslan şöleee bir kesersin
daha seksi olursun hemkaydirigubbakcemile3
ohaaa oha ağar ol nan herşey yawaş yawaş:roflol::roflol::roflol:laaa bu göbişlen banaa ne gecelik gelir ne bişee :roflol: ben sade halimle katılsam doğduğum gibiii :roflol::roflol::roflol:
akıllı karısın wesselam vereliniortak
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ben çıkıyorum kızlar... ütü yapıcam ... bi de dışarı çıkmak istiyodum ama hava da bi tuhaf...çıkmazsam damlarım gene... öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar... ütü yapıcam ... bi de dışarı çıkmak istiyodum ama hava da bi tuhaf...çıkmazsam damlarım gene... öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan
gizemli olmalı hayatım
ayy canım kıyamam sana :1hug: benim gibi de hepsini aklında tutmuşsun hayatta unutmam böyle şeyleri... ama unutmak lazım takılma sil kafandan gitsin...o da panikle söylüyo bunları....
asıl sorunlar bebiş doğuna başlıyomuş gerçi... karı-koca birbirimize düşücekmişiz burda bi topicde okumuştum :teytey: onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın vs ...bi de ananeler babaanneler eve doluşunca ortalık bayram yerine dönüyomuş :roflol::roflol: allah korusun bizi ne diyim kaydirigubbakcemile3
mum yakacaz nan:roflol::roflol::roflol:
beni 12 den önce beklemeyin :roflol::roflol:
gizemli olmalı hayatım
hee kıızz valla senden korkulurr :1ninca::1ninca:
ohaaa oha ağar ol nan herşey yawaş yawaş:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kociş üstüne alınıp saldırırsa karışmam kıslar
siz yine de ağır olun laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kasım sapıkları gurubu:roflol::roflol::roflol:hayatta unutmam bu söledikleri bi gün kendisine elektrik su yol olarak geri dönecek sositososito walla dediğin gibi biz şincikten böleysek cocuk doğunca birbirimizi yerizz
istediğin mum olsun nan yakmaz mıyısss a.s
bak görüyonuz mu şu karuyuu daha bu saatten akşam için yol yapıyoo kendinelmaz:
he sapuğuzz bizzz laelaelaelaelae hem grup bilem kurmuştuk biz kaydirigubbakcemile3 kız neydi bizim grubun adıı :uhm:
hee kıı gece gece iş alacaz başımızaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben duşa gidiyom,sonrada arkadasa gitcem 1-2 saatt akşamüzeri gelürünn opuyorumnanaktan
ben duşa gidiyom,sonrada arkadasa gitcem 1-2 saatt akşamüzeri gelürünn opuyorumnanaktan
hadi güle güleeeeee
bende hazırlık yapam walizimi hazırlayam yaw
daha kaynanaya gitçem görüşmeye yaaaaaaaa
ye bacım yeee bebişine yarasınnnbiz daha kahwaltıdan yeni kalktık ama neyseee :kedi:
afiyet olsun datlummmopuyorumnanaktan
kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook
ayy canım kıyamam sana :1hug: benim gibi de hepsini aklında tutmuşsun hayatta unutmam böyle şeyleri... ama unutmak lazım takılma sil kafandan gitsin...o da panikle söylüyo bunları....
asıl sorunlar bebiş doğuna başlıyomuş gerçi... karı-koca birbirimize düşücekmişiz burda bi topicde okumuştum :teytey: onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın vs ...bi de ananeler babaanneler eve doluşunca ortalık bayram yerine dönüyomuş :roflol::roflol: allah korusun bizi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?